Máte niekto bidetovú spršku?

mate niekto bidetovu sprsku???
Odpovedať
1
2
No, uvazovala som nad nou. Ale potom sme si s manzelom povedali, ze umyvat sa vlastne v zachodovej mise - rozhodne nie! Bud samostatny bidet alebo radsej vana ci sprcha.
Odpovedať
my ju budeme mat, ked nemas priestor a potrebujes to je to dobra alternativa bidetu. Pisala som si s viacerymi ludmi co ju maju a boli spokojny este je jedna alternativa WC a bidet v 1 http://www.wcbidet.cz/ygoller-yg320-z... ale to odskusane nemam
Odpovedať
Profilova fotka
budeme ju mat zkoli tomu ze na samsotatny bidet neije miesto...
Odpovedať
Profilova fotka
Budeme ju mať, netreba si presadať pri umývaní :-p , ušetrí sa priestor a aj financie (misa, armatúra). Info od ľudí čo ju majú bolo viac ako pozitívne. Samozrejme názor / vec vkusu.
Odpovedať
A mozete mi, prosim, dat typy na nejaké znacky? Hlavne aby bola bateria aj na teplu vodu. Ja v sprske vidim tiez vela vyhod, okrem hygieny aj ine ako napr. napustanie vody do vedra, umyvenie topanok,...
Odpovedať
ahoj ivusch, bidetove sprsky su super, mame ju doma a namontovali sme si ju aj v praci (sme cisto zensky kolektiv, tak je to uz nutnost) a neviem si uz predstavit, ze by sme ju nemali.... co sa tyka znaciek super vyzera a ma dobry prepinac znacka Hansa, stoji okolo 33euro a lacnejsie varianty su od firmy Oras a z fi Viva, tie su cca 18euro iba ta sprska Ak mas zaujem o bateriu s bidet. sprskou a budete mat vo WC aj umyvatko, tak skus z tych istych firiem aj baterie.... ak chces vediet viac, kludne napis
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Ten wc-bidet neodporucam z dovodu hygieny - tryska je semenistom zivocichov. Take elektronicke bidetove dosky maju naproti tomu funkciu cistenia trysky. Samostatnu bidetovu sprsku ma aj HANSGROHE BIDETTE 32129000 (pre spojenie s podomietkovou bateriou), je ale drahsia. Ci j ale lepsia a nekvapka a tak... ?
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj mi máme bidetovu spršku spolu s bateriou značka hansgrohe.cena okolo100e už to presne neviem.my sme ju dali do hosťovského wc.mne sa to zdalo tiež celkom praktická vec.ak chceš pozri album.
Odpovedať
@pikej tak potom je semeniste zivocichov aj bateria na vani,ci umyvadle, z tade tecie normalne pitna voda, dotykas sa jej iba rukou, to by ma ohrozovalo aj sadnut si na vlastne wecko.
Odpovedať
zaujimala by ma jedna vec. mam vybrate baterie, v ktorych nie je v serii bidetova sprska. da sa to dokupit dodatocne? nejaka univerzalna sprska? mam zaujem o sprsku, ktora sa bude pustat z umyvadlovej baterie. mam hladat novu seriu alebo sa to da nejak inak poriesit? vdaka emoticon
Odpovedať
Profilova fotka
@atlaska ale taka fobia zasa nie je na mieste, ako mal nebohy MJ. Pri umyvadle sa dotykas paky a voda tecie z "rurky". Chcel som len upozornit, ze tryska priamo v klozete bez dezinfekcie znizuje hygienicku funkciu bidetu, po splachnuti sa na nu nalepi drobizg, ktory tam ma vyborne podmienky a pri dalsom pouziti trysky sup tam, kde to nechceme...
Odpovedať
@pikej videl si realne to wecko? ak tam nieco prskne jedine cista splachovacia voda. skusila som sprsku, sedatko so susenim, mala som niekolko rokov samostatny bidet a mam wecko s tryskou-sedatko je najhorsie na udrzbu,najskor sa pokazi, trysky su moc dlhe.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Priznavam @atlaska, ze ohladom hygieny teoretizujem. Mam asi vela napozerane rozne popularno-naucne dokumenty o mikrobiologii ;-) Ta splachnuta voda nemoze byt nikdy cista, jedine, ak by clovek splachoval cistu vodu bez obsahu cistou vodou. Ale na to sa neumiera. Musi stacit obcas trysku obliat nejakym prostriedkom. Urcite ju dezinfikujes manualne aj ty. Z praktickeho hladiska ale suhlas - preferujem (v poradi) bidet, wc s tryskou, sprska. Takze si spokojna s wc s tryskou? Ako dlho ho pouzivas? Ake mas?
Odpovedať
@pikej no to by sme si ani wecko sadnut nemohli, bakterie na wc proste su, ale sme uz na ne zvyknuti-organizmus sa prisposobil, tak ako tym vo vzduchu. kolko ludi vidim v obchodoch drzat kosik za rukovat a potom si laduju rohliky holou rukou do sackov :-D ani netusia kto ten kosik predtym drzal. mame tento vyse roka http://www.wcbidet.cz/standard-tp320-...
Odpovedať
Profilova fotka
jasne, ale ako to posilnuje imunitu :-) ale tu hovorime o fekalnych, nebezpecnych najma pre zeny, kvoli ktorym vlastne vznikol samostatny bidet. Hmm, a pusta to iba studenu vodu, spolu so splachnutim? A ked to porovnas v kratkosti s ostatnymi?
Odpovedať
Profilova fotka
@atlaska
Odpovedať
@pikej neblazni - ta tryska je uplne cista nic sa tam nedostava, splachnem a ta cista voda co smeruje dolu moze mierne orosit trysku, zaroven so splachnutim predsa to co je v mise je tahane dolu do kanalizacie,nevystrekuje ti to predsa okolo sedatka :-p :-D :-p ci tam mas trysku ci nie ved si kuk obrazok ta tryska je vyssie a tym ze je dlha len 3cm je aj dalej od splachovacej vody ako trysky na bidetovych sedatkach. poznas bidet????? pustis si vodu bateriou - ja teda teplu, neotuzujem :-D ale da sa aj studena..................................................zavesim uterak a nakoniec splachnem. bidet - treba ho umyvat - udrzba navyse,ale zasa super sa v nom robi pedikura :-D inak je toto wecko s tryskou super.
Odpovedať
Profilova fotka
@atlaska praveze wc strieka mikrokvapocky nielen cistej vody vsade okolo, preto by sa mal pri splachnuti zavrierat poklop. Aha, takze wc-bidet je pripojeny na napr. podomietkovu bateriu vedla, cize z tohto pohladu pohoda :-)
Odpovedať
@pikej to si ani na wecko nemozes sadnut, ved pri pouziti bidetu pouzivam mydlo a vodu, ak je tam nejaka bakteria splachne sa prvym prudom vody, tak 3-4sekindy tece studena. a ano musi byt k tomu podomietkova bateria-alebo aj normalna,len na stene, alebo na muriku,kto si ako urobi.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
ahojte. budeme mat wc v blizkosti vane. a neviem ci robit extra bateriu a zmiesavanie teplej a studenej pre bidetovu sprsku, alebo nie je nejaka moznost ako prepinat na vani sprchu normalnu a sprsku bidetovu? chcela by som to pouzivat tak,ze by som si vo vani zapla vodu na teplote aku chcem a prepla na sprsku a tu by som pri wc len "odistila" tou packou na hlavici, pouzila a potom vypla a na koniec vypla aj na vani bateriou. je take nieco mozne? dakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Da sa, prosim Vas, dajako spravit to, ze na obycajnu bateriu co mam na umyvadielku vo WC primontovat bidetova sprska alebo musim kupit novu bateriu specialne so sprskou? Nejakym pridavnym ventilom alebo tak nejako tam pridat len sprsku?
Odpovedať
Profilova fotka
@lupege No neviem...bidetova sprska sa pripaja ku specialnej kartusi v baterii, cize ked stlacis packu/tlacitlo na sprske, prepne sa prud vody z baterie do sprsky... @eebee To je ti taka kombinacia, ze pochybujem, ze take nieco na trhu existuje. Nemozes ale pouzivat rovno vanovu sprchu? Podla mna bude treba urobit dalsi vyvod vody mimo vanovu bateriu.
Odpovedať
@pikej dakujem, uz som to zistovala, ako hovoris, musela by som kupit novu bateriu
Odpovedať
@lupege u nas sme to riesili takto: http://idom.break.sk/wp-content/galle... Je to hlavne prakticke aj ked potrebujem napustit napr. vodu do kybla. Kybel sa mi do umyvadla nezmesti a toto wc je hned pri vchode. Teplota sa reguluje na baterii tak s tym tiez nie je problem.
Odpovedať
@idom vsak ano, ale mas tam tu specialnu bidetovu bateriu, nie? A o praktickosti nepochybujem, preto to aj chcem :-) Dakujem!
Odpovedať
Profilova fotka
ako dostanem do spršky teplú vodu? sekať kúpelňu mi MM nedovolí. jesto k tomu nejaký prietokový ohrievač alebo iné elegantné riešenie?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
a ako vyriesit ak kvapka casom voda zo sprsky a neni tam umyvadlo???? lebo co su podomietkove baterie tak maju len taku packu a sprsku s hadicou.((((
Odpovedať
Profilova fotka
my mame, a mozem povedat, ze to bola ta najlepsia investicia v celom byte. Ja by som si bez nej nevedela predstavit..., Sice mame napojenu len na studenu vodu, ale to mi iba vyhovuje...:-)
Odpovedať
@figurka1985 vlazna by nebola odveci...
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.stavbaeu.sk/sapho-12327205... ja mam tuto. Napojena je ku klasickej sprchovej pakovej baterii na stene (podomietkova mi prisla zbytocne draha). Je to maximalne uzasna vec na wc. Iba ma mrzi ze som nedala i k druhemu :(. Mam foto v albume.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?