Hodia sa do vidieckej kuchyne nerezové spotrebiče?

Profilova fotka
Ahojte! Potrebovala by som radu: budeme mať kuchyňu vo farbe antická vanilka (viď fotoalbum) vo vidieckom štýle. Len teraz neviem, či budú vhodné nerezové spotrebiče. V albume je aj obrázok kuchyňe, ako približne bude vyzerať. Nejaké nápady? Ďakujem
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
Ja mám zatiaľ iba byt celý vo vidieckom štýle, podobnú linku ako máš Ty, ešte aj tie presklené skrinky s priečkami. Nerezové spotrebiče by som tam isto nedala, ja mám čiernu vstavanú rúru rustikal aj varnú dosku, chladničku mám vstavanú v skrinke.K vidieckemu štýlu sa mi ale aj hodia súčasné retro chladničky, ale sú dosť drahé. Viem, že vstavaná rúra aj varná doska má pred troma rokmi vyšli na 15000 sk. Mám tam aj sivočierny granitový dres, určite som spokojná.
Odpovedať
Ja mam kuchynu, podobne ako pise admi, vanilku- patinu korpus s ciernou kamennou pracovnou doskou v kombinacii s ciernymi spotrebicmi. Chladnicka je vstavana, lebo ked som si ju vyberala tak na trhu cierne neboli :-S. Dres je zapusteny,biely keramicky. Tiez si neviem predstavit nerez :-S
Odpovedať
Profilova fotka
ja tiež chcem vidiecku kuchyňu a isto budem mať biele spotrebiče a la rustikal.... neviem s tou nerezou - nemusí to byť zlé ale klasicky k vidieckej kuchyni nejak nepasujú ;-) mne sa napríklad páči značka Nardi - tam sú niektoré veľmi pekné rúry... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Aj Eurotech má pekné rúry a plynové dosky.Aj biele, aj čierne
Odpovedať
Haloo ahoj, aj ja práve riešim kuchynu... a jasné ,že viediecku ;-) Projekt mám tiež na vanilku.. podlaha a obklad bude terakotovej farby ,rúru na pečenie ešte nemám ujasnenú ,ale do nerezu by som určite nešla.. Všetko však záleží od fabieb ,ktoré chceš použiť do celej miestnosti.. Nardi má slušnú ponuku čo sa týka rúr na pečenie,my chceme mať úplne natur štýl,napr. digestor mi bude robiť kováč z medi.. a možno aj dres. Jediná kultúra v kuchyni bude el.doska ,skrytá umývačka a jasné , že kávovar :-) Inak dievčatá v TN v maxe majú krásne ručne malované poháre na víno odporúčam !!
Odpovedať
kukku, pre ake spotrebice ste sa nakoniec rozhodli? (farbu?) Prave teraz riesime aj my podobnu situaciu... :-)
Odpovedať
Ahojte, aj ja mam vidiecku kuchynu, teda zatial iba korpusy spodnych skriniek, lebo obuvnikove deti chodia bose a stolarova zena nema dokoncenu kuchynu :-) ruru som si kupila ARISTON FT 95V C.1 OW. Je pekna, starobiela, akurat ze je o 0,5 cm uzsia ako ta co som mala, nezmesti sa mi jeden plech na ktory som bola zvyknuta. Drez mam vyrobeny z Corianu, taky vystupeny a zapusteny pod kuchynsku dosku. Plyn v byte nemame, takze varnu dosku mam indukcnu (Concept), ciernu, zial ine nevyrabaju. Umyvacka je celozabudovana tiez Concept. Podlaha je drevene parkety, pracovna doska tiez drevena. Znama ma nahovarala na kamen, ale moc k nemu neinklinujem, zakze zatial je doska drevena, casom uvidim ci je to prakticke....
Odpovedať
Profilova fotka
ja mozno trosku odbocim.. @mokuska2 myslis taky drez ako je na foto?a naaaaaaaaaaaaaaaaaaahodou niekto nevie kde kupim taku bateriu?
Odpovedať
@andy03 moja teta mala od firmy damixa, kupovala ju vo Viedni, mozno by som este niekde nasla na nich kontakt. prikladam link. http://www.damixa.com/p/1410/Traditio... Neviem odkial si, ale skus zajst do Presporu, maju velky vyber a velmi ochotnych pracovnikov. Ja mam klasicku kuchynsku so sprskou od Hansgrohe.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Plánujem mat bielu kuchyňu vo vidieckom style ale manzel chce mat chladničku s vyrobnikom ľadu - co s tym? Neviete o nejakej vhodnej chladnicke?
Odpovedať
poznam jednu mini kuchynku v byte, ktora mala byt vraj vidiecka a su tam nerezove resp. strieborne spotrebice... a poviem vam je to vrchol nevkusu... mix obkladu so vzormi zeleniny a k tomu nerezove spotrebice... vyzera to fakt komicky..... ten obklad vyzera akoby mal 50 rokov a pritom je uplne novy.... a este linka s rustikalnym nadychom a kvetmi na kluckach ktorymi sa otvaraju dvierka...naozaj hroza... ale ak ma niekto cit a vkus mozno sa mu to podari zladit...
Odpovedať
@zuzuh ak mate moznost, daj ju do spajzky ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
nasla som americku chladnicku - vo farbe biele sklo. Nevidel ju niekto v reali?
Odpovedať
@kukku nerezove spotrebice urcite nie; uz tu baby spominali Nardi ma peknu kolekciu rustikalnych vstavanych spotrebicov.
Odpovedať
Aj mám vidiecku kuchyňu a presne túto rúru Nardi - mám ju už 14 rokov a som s ňou veľmi spokojná. Lenže problém mám s mikrovlnkou - neviem nájsť takú,čo by sa aspoň kúsok hodila do vidieckej kuchyne.
Odpovedať
@andy03 nahodou som vcera pri hladani baterie na nete natrafila aj na tu na ktoru si sa pytala. tu je link: http://www.intercom.sk/index.php?menu...
Odpovedať
@mata1976 a aku chladnicku k nim?
Odpovedať
@mata1976 tu moznost bohuzial nemame
Odpovedať
Profilova fotka
@thelma ja som to tiez riesila,nakoniec som ju kupila v ikea a vymenily sme na nej uchyt......................vid album, ale spotrebice som vymenila za antracit farbu.................:)
Odpovedať
@suchonka vymenila si úchytky na mikrovlnke?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte,poradili by ste mi prosim ktora rura je podla vas lepsia a krajsia? Do vidieckej kuchyne samozrejme :-D
Odpovedať
Profilova fotka
zabudla som na obrazky :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@jazmina83 ani jedna, vsetky sa mi zdaju ze su "smutne" :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@kaktusik007 :-D :-D :-D :-D a poznas nejake vesele elektrospotrebice? mozno ked sa v nich bude susit "mariska" ale tak vies,ked ma niekto kuchynu vo vidieckom style tazko sa mu tam hodia moderne nerezove spotrebice.
Odpovedať
Profilova fotka
@jazmina83 ja mam vidiecku kuchynu a moja vstavana rura smutna nie je ;-) proste urcite ten vyrobca, co si hodila link, ma aj taku ruru, kde nie je vypukly obluk smerom hore, ale napr smerom dolu .- taka rura naopak smutna nie je, ale sa usmieva :))) nardi take spotrebice tiez ma ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kaktusik007 ano,nardi ma tych "smejkov" ale ten otvor je okruhly,co sa zas nepaci nam :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@jazmina83 ;-) tak potom klasika, kde je otvor stvorec a uchytka sa nemraci :-D :-D :-D alebo sak ak ti nevadi ze sa na teba bude rura mracit, tak si ved taku kup.. mne to vadi :-p :-)
Odpovedať
skús ešte Ilve...sú to taliani so skvelým dizajnom http://www.comparison.com.au/ovens/Il...
Odpovedať
@jazmina83 a čo tieto nie sú až také smutné.
Odpovedať
Profilova fotka
@thelma ale su :-D aj ked ta prva je skor zivajuca :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?