O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Chladenie podlahou pri týchto teplotách
Ahojte, máte niekto doma podlahové chladenie? Ako vám funguje? Postačuje to v týchto teplotách aleb…
domi1818
Pred 7 rokmi
1
2
34
Aká zelina mi rastie v trávniku a ako sa jej zbaviť?
Zdravim vospolok co to rastie za zelinu? To bledozelene. Rad by som to zrusil, najlepsie bez che…
domi1818
Pred 7 rokmi
25
Infrasauna - odporučte, prosím
Ahojte, chcem kúpiť dvojmiestnu infrasaunu do interiéru, ale je toľko eshopov, že si neviem vybrať.…
pavo78
Pred 7 rokmi
5
Fasáda /zateplenie+omietka/
Hľadám spoľahlivú firmu , na zateplenie fasády v okolí Piešťan. Ak máte dobré skúsenosti poprosím o…
matej_bernolakovo
Pred 7 rokmi
2
Vonkajšia strojová fasáda
Máte niekto skúsenosť s vonkajšou strojovou striekanou fasádnou omietkou? Jedni poliaci nám dali po…
matej_bernolakovo
Pred 7 rokmi
3
Betonový poter.
Prosím kto by mi urobil poter na terase plocha 35 m2. Lokalita Dubová okr.Pezinok
later
Pred 7 rokmi
1
Penové sklo
Zdravím všetkých. Chcela by som sa opýtať na skúsenosti a názory na využitie penového skla pri reko…
lookas1985
Pred 7 rokmi
10
Ako zaplniť otvor pre kanalizáciu v základe pre ukladaním DT
Ahojte, v základovom páse sme si nechali otvor pre kanalizáciu, aby sa vošla odpadová rúra a dal os…
dedo758
Pred 7 rokmi
1
2
32
sponzor fóra
Vynimka na DTI
Ahojte, toto je skor diskusia pre fin sprostredkovatelov alebo tak. S manzelkou ideme brat hypotek…
darklol
Pred 7 rokmi
1
Plech na strechu s prelismi alebo bez?....Click Dn
Zdravím, v rámci rekonštrukcie som sa rozhodla dať na strechu plech, ktorý vyzerá ako falcovaný, id…
jblaze
Pred 7 rokmi
4
Podlahové vykurovanie nacenenie
Dobrý deň vedel by mi niekto kto robí podlahove vykurovanie navrhnúť cenu ? Najlepšie Okolie Levice…
darisucha
Pred 7 rokmi
1
Čím utesniť žľaby na streche. (medzi plechom a škridlou )
Ahojte, Potreboval by som poradiť ,čim by som najlepšie utesnil popraskaný a povypadávaný materi…
mesiac1
Pred 7 rokmi
14
Parozabrana pod SDK - teplota povrchu
zdravim, su nejake specialne poziadavky na teplotu pri montazi parozabrany pod SDK strop? buduci t…
rkorba
Pred 7 rokmi
8
Reklamacia balkonu
Dobry den, mate niekto skusenost s reklamaciou balkonu? mame tehlovy byt a pred mesiacom sme si da…
larra26
Pred 7 rokmi
3
Preranka jadra Presov
Kolko stoji prerabka jadra bez materiálu cisto praca voda plus elekt.
ischia30
Pred 7 rokmi
1
Oplatí sa vôbec stavebné púzdro pre interiérové posuvné dvere?
Ahojte. Niesú to zbytočne vyhodené peniaze? Dávame priečku zo sadrokartónu medzi chodbu a kúpeľňu, …
strejdo001
Pred 7 rokmi
17
Decodom - kašmír raster
máte niekto kuchyňu z decodomu v dekore - KAŠMÍR RASTER? :) potešilo by ma foto :)
natasa153
Pred 7 rokmi
1
Kedy kupovať bazén z Mountfieldu
Ti, čo máte bazén z Mountfieldu alebo po ňom zatiaľ len pokukujete. Kedy sa oplatí nakupovať? Teraz…
emilia25
Pred 7 rokmi
18
Aký hrniec na zaváranie, sterilizáciu?
Ma niekto skusenosti s hrncami na zavaranie? je ich dost na vyber a pridu mi mnohe rovnake...vie mi…
evangelinalou
Pred 7 rokmi
1
2
...
3
62
Aké hrnce kúpiť?
poradte znacku, typ, material hocico co mi pomoze.. naco mam pozerat....nevyznam sa v tom a obchody…
evangelinalou
Pred 7 rokmi
19
Pozemok bez vody a kanalizácie
Ako by ste riešili situáciu kedy na pozemku ani v blízkosti nie je vodovod a ani kanalizacia
jan45
Pred 7 rokmi
13
Požička
Ahojte potrebujeme s manželom požicku na byt aleb rekonstrukciu domu. Rekonstrukcia domu je síce re…
veronika_4
Pred 7 rokmi
2
Kupelna - obklad
Ahojte niekde som nasiel tieto fotky kupelne, neviete prosim od akeho vyrobcu je ten obklad? Dakuj…
annale
Pred 7 rokmi
11
Prerobimebyt.sk - skúsenosti
Dobrý deň, nemáte náhodou niekto skúsenosť s touto firmou? Chystám sa na prerábku bytového jadra a…
krejze
Pred 7 rokmi
2
Hladam sikovneho obkladaca
V okrese Krupina hladam sikovneho obkladaca. Viete mi niekoho odporucit?
idom
Pred 7 rokmi
1
Plot a ohlásenie drobnej stavby
Dobrý vie mi niekto poradiť čo a ako treba napísať na obec keď chceme ohlásiť stavbu plotu? Mám nie…
miroslavzbj
Pred 7 rokmi
25
Ako perú práčky Beko?
kto máte práčku Beko, ste spokojné? ak to môžte porovnať s nejakou inou značkou. ideme zariaďovať d…
sissik
Pred 7 rokmi
1
2
...
3
89
Kolísanie otáčok motora
neviete poradiť? ak naštartujem motor za studena tak to vyhupne na 2 tisic potom klesne a okolo 1 t…
emil553
Pred 7 rokmi
1
2
39
Projektova dokumentacia vs Realizacny projekt
Kupovali sme dom- novostavbu minuly rok v Aprily 2017, Developer nam doposial neposkytol projektovu…
samviao
Pred 7 rokmi
5
Odporúčam kupovať vstavané skrine z Poľska
Rada by som sa podelila s mojim pribehom o hladani vstavanych skrin. Kedze som si urobila prieskum …
mamaildi
Pred 7 rokmi
1
2
...
...
3
4
108
1
2
…