Parozabrana pod SDK - teplota povrchu

Profilova fotka
zdravim, su nejake specialne poziadavky na teplotu pri montazi parozabrany pod SDK strop? buduci tyzden hlasia nad nulou, ale co ked po montazi klesne teplota pod nulu? Ide zrejme hlavne o pasky, co sa lepi parozabrana spolu a ku stene... vdaka
Odpovedať
Pokiaľ sa bavíme o ALU páske na parozábranu tak tu môžeš kludne dať sa mi zdá že je až do - 20 :) a ku stene tam ak dáš lepidlo na parozábrany PROFI od den bravenu tak tam je teplotná odolnosť až do - 40 ale pozor aplikuješ ju iba od +5 takže tak nejako :)
Odpovedať
to isté pre pásku ok aspoň plusové teploty
Odpovedať
@foxo32 to lepidlo sa dava aj na steny alebo len parozabrany vzajomne sa tym spajaju? co odporucate na miesto spojenia pasky a steny?
Odpovedať
@radoslavc Odporúčam tmel Delta Tixx, uplne uzatvorí styk parozábrany so stenou. Spoje parozábrany a každú dieru po skrutke treba prelepit páskou.
Odpovedať
@radoslavc to lepidlo sa aplikuje na stenu a nato sa pritlačí parozabrana
Odpovedať
bubulka722 @ to je to isté ako to den braven len to čo ty píšeš delta tixx stojí 8 € a to den braven 4 € a pritom obidva splnujú presne to isté :) len toľko
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
nerozmyslali ste nad pouzitim namiesto lepidla na parozabrany butylkaucokovu pasku SP1 v dvoch vrstvach tak ako radi izotes.sk? Pri tejto aplikácii sa páska nalepí najprv v jednej vrstve na stenu, po dôkladnom pritlačení sa odstráni krycia fólia a druhá vrstva sa prekladá cez cca polovicu šírky prvej vrstvy tak, že vznikne cca 23mm široká vrstva butylkaučuku v strede pásky hrúbky 2 mm, do ktorej sa vloží parozábrana a valčekom sa pritlačí o podklad. Pripada mi to take cistejsie riesenie ako praca s tmelom, pricom cena bude rovnaka ak nie o par euro nizsia. Podklad musi byt samozrejme rovnako osetreny ako pri tmely.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?