Odporúčam kupovať vstavané skrine z Poľska

Rada by som sa podelila s mojim pribehom o hladani vstavanych skrin. Kedze som si urobila prieskum na SK trhu, kolko vychadzaju cenovo vstavane skrine, tak som skusila stastie v Polsku, pretoze som stale v kutike duse dufala, ze tam to vyjde lacnejsie. No Polsko skutocne nesklamalo. V Polsku som zaplatila za 2 vstavane skrine tolko, kolko by som zaplatila na SK za 1 vstavanu skrinu. Najprv som mailovala s Poliakmi o mojej predstave vstavanych skrin a hned na to mi poslali cenovu ponuku s vizualizaciami. Najrychlejsia odpoved s perfektnou cenou a vizualizaciou mi dosla od firmy Maestro z Noweho Saczu, kde mi poskytli cenne rady, skvely pristup a v neposlednom rade aj cenu. Cim som bola zaskocena bol ten aspekt, ze do 1 tyzdna sme mali doma hotovu vstavanu skrinu vratane zamerania a montaze. Naozaj odporucam firmu Maestro. Ak niekto hlada vstavane skrine tu je link www.maestro-skrine.sk
Odpovedať
Profilova fotka
Nie je toto reklama?
Odpovedať
ja si myslim ze ano, uvidime co si myslia admini :)
Odpovedať
Ak to vyzera ako reklama, tak sa ospravedlnujem. Chcela som sa len podelit s dobrou skusenostou a preto som napisala nazov aj link na firmu, ktora nam skrinu robila. Pre vysvetlenie 2 vstavane skrine nas vysli 1000 €. Na Slovensku chceli od nas za 1 skrinu 1000 €.
Odpovedať
Profilova fotka
@maruska_s mne to nepríde ako reklama, mňa to iba potešilo, pretože som rozmýšlala nad touto alternatívou v Poľsku na stavané skrine a takto nemusím tolko hladať, inak ďakujem skúsim šťastie aj tam ;-)
Odpovedať
Prosim, rado sa stalo. S manzelom sme si minuleho roku prerabali celu obyvacku a neviem, ci v tej miestnosti sa nieco najde, co je kupene na Slovensku. Vsetko, od podlahy po nabytok mame kupene v PL a sme nad mieru spokojni.
Odpovedať
ja to beriem nie ako reklamu,ale ako dobré odporúčanie na šikovnú firmu...my tiež veľa vecí kupujeme v Poľsku,sme spokojný,je to vždy lacnejšie...
Odpovedať
@maruska_s ake velke boli tie skrine?
Odpovedať
ja som pred nedávnom tiež dávala robiť vstavané skrine na jednej boli dvere zo skla a druhá biela borovica ozaj pekné veľké som spokojná a cena 1400 eur
Odpovedať
@smejko752 posielam slubene fotky nasich skrin. Hadam sa z toho vyznas, kedze su tam zrkadla a posobi to ako labyrint. :)
Odpovedať
@vicsstef 1 skrina ma dlzku 3,80 ta s tym sikmym ukoncenim a 2 skrina 1,80.
Odpovedať
Profilova fotka
@maruska_s ahoj, veľmi pekne ďakujem, je to super cena za tie skrine skúsim to tam omrknuť, pozerala som stránku čo si tu hodila a vidím, že majú to aj v Novom Targu, zbehnem asi tam, ešte raz dík :-)
Odpovedať
Ved ak mas nejaky nakresleny navrh, skus ho len oscanovat a posli mailom. Oni ti ho hned nacenia a poslu vizualizaciu a mozno aj ine varianty, ake by oni navrhli.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@maruska_s dnes som im pisala. oni ti poslali aj nejaky vzorkovnik na tie predne dvierka? ci si si to vybrala len podla netu? cize oni neprisli k vam si to pomerat? dala si im miery a oni to len dosli namontovat?
Odpovedať
@vicsstef ahoj. Nie vzorkovnik mi neposlali. Poslali mi presnu vizualizaciu zo scanu mojho obrazka, ako by mala vyzerat skrina vratane ceny. Potom som sla do Saczu, kde sme sa uz presne dohodli na konkretnej cene. Hned na druhy den k nam prisiel zamerat Poliak skrine, ktory mal pri sebe aj vzorkovniky (drevodekor, farby zrkadla a skla) na predne dvere a o 3 dni nam ju prisli namontovat.
Odpovedať
@vicsstef farbu dreva, zrkadla alebo skla myslim, ze ma skoro kazdy predajca rovnake. Aspon mne sa to tak zdalo, ked som si obisla predajcov na SK a porovnala s PL.
Odpovedať
@vicsstef Ak mas predstavu ake skrine chces, mozno staci len zavolat, aby ti prisli zameriat a Poliak ti na mieste stanovi aj cenu. Nemusis tym padom meriat cestu do PL.
Odpovedať
Ahojte, nemate aj nejaky kontakt na kuchynske linky z polska? :-N za ten typ na skrine dakujem ;-)
Odpovedať
Super že si tu dala link práve potrebujem do bytu vstavanú skriňu a rozmýšľal som aj nad Poľskou variantou. idem im napísať dúfam že porozumejú po Slovensky 8-)
Odpovedať
Super Poliak síce odpísal Poľsky ale tak ved v google sa to preložiť dá a aj tak najpodstatnejšia je cena a ta ma fakt prekvapila 680€ s dopravou aj montážou a je tam že používajú profil Senator čo je ako som pozeral na webe dobrá značka. Takže som sa rozhodol že to budu robiť poliaci a napísal mu nech to príde ich zamestnanec zamerať a ukázať mi vzorky materiálov. Som zvedavý kedy to príde pozrieť a hlavne kedy tu skriňu urobia. A ešte jedna super vec že zloty šiel dole takže to bude ešte trošku lacnejšie :-D
Odpovedať
Tak a je to skriňa stojí od pondelka a vyzerá super prikladám fotečky
Odpovedať
ahojte, oplati sa v PL aj nabytok z masivu? Ak ano, dajte pls nejake tipy kde a pre porovnanie aj za kolko. Dakujem
Odpovedať
skús sa pozrieť napr. tu: http://www.mebleciszek.pl/ ak budeš haladať na webe tak si daj napr stoł z litego drewna prípadne stôl zameň za niečo iné postel podla toho čo hľadáš.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
ako tak pozeram tak ten slovensky prieskum si robite fakt neak divne lebo poznam kopu firiem na sk co chu za 3m skrinu 500-600eur zalezi podla vnutra police atd.kamaratovi robili cely dom vstavane skrine decka spalna satnik kuchyna a obyvacka bola gratis to som ostal vsoku ze zaujimava cena a este toto no ale firmu neriesim nerad by som aby to vyznelo ako reklama len som chcel podotknut ze netreba hladat ne najdraksie firmi
Odpovedať
@kacenka255 Asi nechapem, na co sa pytas.. ak mas jendu ponuku 920 eur a druhu vyse 1000 eur (a ide o zhruba rovanke materialy), tak asi nie je o com, nie? Su veci, ktore dokazu v PL urobit lacnejsie... Tvoja skrina tam ale evidentne nepatri. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
trochu sa pripojim k vasej teme jedne pravda tu je ze poliaci su lacnejsi ako sk a dovod? maju o 2/3 nekvalitnejsie vyrobky ako my!!!!!!! to sa tyka drevotriesky a kovania a trochu vas nechapem ako mozete dat tolko penazi za dva boky a par dvierok lebo tomu sa nevravi skrina ale vyhodene peniaze ]-(
Odpovedať
@ritkamacka mne dnes boli robit poliaci kuch.linku...kuk do mojho albumu...maximalna spokojnost-...linka je z firmy Tonix z Krakova @palo96 toto platilo volakedy...dnes mi boli zakladat linku,kovania som si vyberala kvalitne...na linke nevyzera,zeby nieco bolo nekvalitne alebo zle...inak komplet cely co sa tyka podlah a obkladov mama z Polska a maximalna spokojnost ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@philos ]-( prečo tu riešiš či to je reklama?napísala vlastnú skúsenosť a o tom to tu je ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
@evus Ja teda ani zdaleka nie som zastancom polskych vyrobkov a viem, ze tato tema je tu na to, aby sa chvalili, ale predsa len mi nedalo a pozrela som sa na Vasu kuchynu. Tie rozne velke medzery medzi kuchynskymi dvierkami na poslednej foto - to tak ma byt? Alebo to este nie je nastavene? Inac vyzera na prvy pohlad pekne, pekne ste si vybrali farby a skombinovali to. @palo96 neoplati sa kritizovat polske vyrobky v teme, ktora je zalozena pre ten ucel, aby ich vychvalili...roznesu vas tu v zuboch - ja uz som to zazila xi xi
Odpovedať
Profilova fotka
@blondiee83 ja som len vyjadril svoj nazor :) je to kazdeho osobna vec od koho si daju kuchynu ale potom nech sa po roku nestazuju ze sa im rozpadla alebo ze im piesty nefunguju tak ako maju :) @evus pozeral som si foto a ten jeden roh mi tam vobec nesedi, ale inak dobry vyber farieb..dufam bude dobre sluzit a budes spokojna.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?