Chyby v novej omietke

zdravim chcem sa opytat ci je toto problem, ak ano, ako ho riesit.. foto dole, ide o to ze sme nasil na fasade miesta kde su male diekry v silikonovej omiete cez ktore vidiet penetrak, nechapem ako to tak mohli urobit
Odpovedať
nič len reklamovať, ja by som to sám neopravoval. však si im raz zaplatil, tak majú povinnosť to spraviť tak, aby sa niečo takéto nestalo, kto ti to vlastne robil?
Odpovedať
Profilova fotka
Mal byt farbeny penetrak. Da sa to ze tuknes stetcom do farby a nasledne tuknes do steny takzvane tupovanie . Na zaciatku uvidis rozdiel ale ked vyschne sa to strati. Takto opravujem fasadu ked oskrem a to uz ju mam dlho a nevidno to. Akurat ja mam zelenu
Odpovedať
@wolodymyr @zhavl no iba ta relkamacia.. len farebny penetrak baumit nerobi.. takto opravit to napadlo aj mna s tym stetcom ale pouzit zvysnu risdru omietku alebo si dat namiesat original silikonvou fafru v tom odtieni v baumite?
Odpovedať
co ten co to robil stratil okuliare ze to pri tahani nevidel? Dalo by sa to opravit tupovanim, ale zda sa, ze tych dierok tam nie je zrovna malo...
Odpovedať
@gashtaan no na kazde strane domu a to len co vidim zo zeme..
Odpovedať
@jolaus100 ze baumit nerobi farebny penetrak? ved si mal kupit farbu v odtieni fasady a domiesat do penetraku. tak to robili mne. a opravil by som to tak ako radi @wolodymyr. samozrejme v pripade ak to nie je na velkych plochach.
Odpovedať
@andyno no nerobi to oficialne a na druhu stranu som volal na infolinku baumit a tiez mi nic take nepradili.. mal som to tak sparvit.. nevadi s tym stetcom ale do omietky co sa zvysila alebo kupit male vedro silikon baumit farby v rovnakom odtieni ?
Odpovedať
@jolaus100 zalezi kolko toho mas, farbu kupis v mensom vedierku ako omietku. ja som mal tusim 5l vedierko. ale mensie veci som si opravoval zo zvysnej omietky.
Odpovedať
ved to dajte reklamovat, na svoje triko opravovat to by som asi neriskovala. potom vam to uz neopravia az vam to nahodou nevyde
Odpovedať
Profilova fotka
pri správnej hrúbke vrstvy príslušnej frakcie takáto chyba nemôže vzniknúť, takže chyba je niekde inde.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?