O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Aktuálne ceny eurookien?
Po koľko idú štandardne euro-okná? Nevieme sa v tom zorientovať. díkes za odpovede
zita19
Pred 7 rokmi
9
Vzor “dohoda medzi susedmi o pripojení sa do vodovodnej šachty
Prosim Vás vie mi tu niekto poradiť ako by mal vyzerať vzor “dohoda medzi susedmi o pripojení sa do…
tajka6
Pred 7 rokmi
8
Splesnivele laty
Ahojte, staviam krov a všimol som si, že pár lát ktoré chcem použiť pod škídlu a pár krokiev má …
wolodymyr
Pred 7 rokmi
4
Zateplenie šikmej strechy, správne umiestnenie parozabrany
Plánujeme realizovať tepelnú izoláciu v konštrukcii strechy medzi krokvami a pod krokvami. Je to kv…
eagleowl
Pred 7 rokmi
4
Umiestnenie podstavca pod kompresor TC
Ahojte Povodne som mal umiestnit podstavec hned vedla ruriek. Lenze musel som dane miesto obkopat…
gkrivanek
Pred 7 rokmi
6
Osvetlenie domu 12V napätim a revizia
Chcem realizovat instalaciu osvetlenia v dome len 12V napätim a nie 230V. Treba splnat aj pri 12V n…
megdesign
Pred 7 rokmi
1
2
55
Koberec a podlahové kurenie
Ahoj...chcela by som vedieť,či je niekto medzi vami,čo má celoplošný koberec na podlahovom kúrení..…
karkulienka
Pred 7 rokmi
19
Rekonštrukcia krčmy na bývanie - ako na to?
Pekný deň prajem, rád by som sa s Vami poradil vo viacerých témach ohľadne rekonštrukcie 77 ročne…
bohdanjmd
Pred 7 rokmi
1
2
...
3
74
sponzor fóra
Odstránenie vliesovej tapety
Ahojte, pred cca 3 rokmi sme lepili vliesové tapety. teraz ich chceme dat dolu a stenu normálne vym…
johnyfly1
Pred 7 rokmi
30
Ahojte, ma niekto skusenosti s rurou od znacky Ardesia?
taku retro ruru by som chcela, od Ardesie su najkrajsie, len teda ci su aj dobre.
ariann30
Pred 7 rokmi
4
Zapojenie kotla
Chcem sa opytat ci je 4 cestny venil a cerpadlo dkbre napojene...od kotla mam cerpadlo a potom az 4…
gkrivanek
Pred 7 rokmi
2
Medene kurenie
Dobrý den zaujimala by ma cena medenich rozvodov v 2 poschodovom dome + zapojenie pece a radiatorou…
orbil
Pred 7 rokmi
5
Firma na rekonštrukciu okres DS
Dobrý deň, poprosìm ak máte niekto odporučenie na firmu na rekonštrukciu, okres DS. Potrebujeme zab…
barca1983
Pred 7 rokmi
1
Máte skúsenosti s firmou AM-DOOR?
Dobrý, podelí sa niekto o skúsenosti s firmou AM-DOOR. Robia vstavané šatníky a oproti konkurenci…
evikoll
Pred 7 rokmi
1
2
35
Ako zabetónovať stĺpiky na jednoduchý plot?
Hladam moznost, ako minut co najmenej betonu, kedze ho budem kupovat vo vreciach a miesat rucne vo …
renataw
Pred 7 rokmi
1
2
...
3
67
Realizacia exterierove schodisko
ahojte strechači....vedel by niekto ako sa realizuje taketo schodisko??? robi sa to do debnenia kl…
mitulus1
Pred 7 rokmi
8
Rohová sedačka v priestore
Dobrý deň, mám rohovú sedačku, ktorá bola "pritisnutá" k stene, teraz ju však chcem dať do priestor…
lupilo
Pred 7 rokmi
16
Schody na ploche 2,1 x 1,9 m
Ahojte, staviame bungalov, budeme mať žb. strop a na povale celkom dosť miesta. :-) Uvažujem, že na…
chrobak7
Pred 7 rokmi
22
Striekane omietky Michalovce resp vychodne Slovensko?????
Nejaky zodpovedny kontakt, firma, polska, slovenska, ukrajinska co riesia sadrove, popripade aj stu…
ladko40
Pred 7 rokmi
1
Valbová strecha 25°?
Ahojte, staviame bungalov a máme v projekte 22°sklon strechy. Uvažujeme nad tým, že ho zvýšime na 2…
marekxo
Pred 7 rokmi
8
Ako vyzerá zazimovaná korytnačka?
Zdravím chcem sa opýtať...prosim vás ako vyzerá zazimovana suchozemská korytnačka? Moja má asi 4 ro…
zofka3333
Pred 7 rokmi
1
2
35
Prosim o radu aky to je strom
Dobry den, mamina ma krasny strom okrasny ihlicnan a taky isty by som si chcela kupit len neviem co…
carolinka
Pred 7 rokmi
6
Vzdialenosť e. rozvádzača od stĺpu
Dobrý deň, prosím o pomoc. Ako ďaleko od stĺpu, ktorý nám určilo SSE na pripojenie, môže byť umiest…
mirushka26
Pred 7 rokmi
19
Šikovní majstri na strechu,okolie TT
Dobrý deň Našiel by sa tu prosím niekto s dobrým odporúčaním na šikovných majstrov/strechárov. …
lenkuch
Pred 7 rokmi
10
Ake lampy na vonok, so senzorom?
Viete odporucit nejake svetla do exterieru, s pohybovym cidlom? Nasiel som napr. toto, len nevyh…
svietidlar1
Pred 7 rokmi
5
Po šalungu venca ostali roxory
Zdravím priatelia. Po odšalovaní venca ostali medzi vencom a nosnym murivom roxory, ktore prechádze…
vader100
Pred 7 rokmi
13
Problém so studňou
Ahojte, chcel by som dostať stavebné povolenie v malej dedinke kde nieje verejný vodovod, na pozemk…
marcel714
Pred 7 rokmi
3
Je potrebné mať v spajzi odvetranie
Dobry den, poradte, musime si dat nejake odvetranie v spajzi? nemame tam ani okno...dakujem
stefan_d
Pred 7 rokmi
5
Nater na plot
Ahoj poradte náter na plot. Su to štiepane tvarnice od ABW . Rad by som aby sa plot leskol, a vyzer…
chrobak7
Pred 7 rokmi
14
Tv zo satelitu ako?
Dá sa satelitná TV zapojiť cez switsch a rozviesť po dome?.Máme v každej mistnosti v dome urobenú p…
kuratko22222
Pred 7 rokmi
1
2
...
3
76
1
2
…
1595
1596