O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Oplotenie - stavebné povolenie či ohláška?
Prosím o radu, aké máte skúsenosti s povoľovaním oplotenia na pozemku, kde nie je hlavná stavba. Tr…
janetbla
Pred 7 rokmi
13
Poradte zateplenie stropu
Ahojte,viete mi poradit znacku izolantu (asik vlna ) na zateplenie stropu medzi krokvy a smer dole?…
kaspy
Pred 7 rokmi
22
Ochrana OSB dosky pri dažďom snehom
Zdravím. Ako by som najlepšie ochránil OSB dosky na streche proti dažďu ,snehu . Proste ich zazimov…
majkoj
Pred 7 rokmi
1
2
34
Cena strechy na nás starý dom
Chcem sa spýtať orientačné ..ale že vážne orientacne koľko cca by nás mohla vijst strecha komplet p…
lenusina
Pred 7 rokmi
8
Stierka v kúpeľni
Máte niekto skúsenosť so stierkou v kúpeľni (napr ardex), teda ze nemáte kachličky?
matt79
Pred 7 rokmi
5
Ako so zateplením staršieho domu?
Potrebovala by som poradiť ohľadom zateplenia. Kúpili sme starý dom, na ktorom bola robená čiastočn…
tominohorvath
Pred 7 rokmi
14
Bungalov z garážou na úzky pozemok
Vedeli by ste mi poradiť zvazujeme kúpu pozemku šírka 17,50 dĺžka 37m -118/25 nepáčia sa mi tie d…
ingma
Pred 7 rokmi
9
Projekt na dielnu a ohlasenie drobnej stavby.
Zdravim,uvazujem o postaveni dielne 5x4m. Na taku stavbu netreba stavebne povolenie,staci ohlasenie…
vladis77
Pred 7 rokmi
9
sponzor fóra
Vypocet ceny firmou
Ahojte. Ako firma pocita cenu za 1m sadrovej strojovej omietky? Ako chapem ze niekde je 1 cm niek…
roboza
Pred 7 rokmi
3
Murovanie celého spodného radu
Ahojte, staviame z Heluz family 30 a podlaha nám začína od 27cm. Výška tehly je 25cm. Teda aj keď z…
rkorba
Pred 7 rokmi
4
Jedna alebo dve vrstvy izolacie medzi krovy
Dobry den, chcel by som sa oytat skusenejsich. Chceme zobytnit podkrovie. Strechu sme uz spravili k…
mejdi1
Pred 7 rokmi
9
Zaliatie debniacich tvárnic až po vrch
Dobrý deň mám otázku. Chlapy zatliali DT tvárnice až po samý vrch. Nevadí to? Spojísa doska s pebón…
kaldes
Pred 7 rokmi
7
Vinna pivnica
Zdravim, momentalne staviame rodinny dom. Okrem neho by sme si casom chceli vzadu na zahrade post…
caroline1412
Pred 7 rokmi
25
Tapeta (izolácia) od steny pri postel
Ahojte. Ideme malému zariaďovať izbu (2r). Chcela by som mu vytvoriť nejakú izoláciu od steny aby…
kuratko22222
Pred 7 rokmi
7
Ako zatepliť staršiu plechovu, bez toho aby sa musela dávať dolu krytina ?
Mám možnosť kúpiť starší dom. Nie je v ňom však urobené podkrovie a niekedy v budúcnosti by som ho …
jan45
Pred 7 rokmi
3
Stolarstvo Kosice okoli
Ahoj.Viete mi odporucit dobreho stolara alebo firmu na vyrobu kuch.linky?Mame cenovo vyhodnu ponuku…
marekjahoda
Pred 7 rokmi
2
Čo s doskou rockstone v kúpeľni
Ahojte, máte niekto skúsenosti s doskou rockstone od Sapho? Máme ju už rok v kúpeľni a vyzerá teda …
xrust
Pred 7 rokmi
1
Preklad nad kuchynským oknom
Ahojte murujeme z tehly Heluz Family 30. Kuchynské okno nad umyvadlom je široké 2m a vysoké na 3 te…
megdesign
Pred 7 rokmi
14
Heluz preklady
Ahojte, máte niekto heluz preklady na vnútorných dverách? Cez jednu nosnú stenu nám idú dvere (z…
chrobak7
Pred 7 rokmi
5
Výmena dveri starý dom
Zdravim, chcem vymenit všetky staré dvere (už len tie kazia nádych novoty). Zarubne su zelezné,st…
matoztt
Pred 7 rokmi
11
Stara adresa pri pozemku
Dobry den,kupujeme pozemok a vsimli sme si,ze adresa v kupnej zmluve predavajuceho nie je zhodna s …
akvi
Pred 7 rokmi
10
Ked si sused da do stupacky digestor
Dobry den, prednedavnom sa k nam do bytovky nastahovali novy susedia, s ktorym nastal smrad v nasej…
steffan33
Pred 7 rokmi
16
Podlahové kúrenie + Plynový kotol
Dobrý deň, zaujímalo by ma, koľko by stálo podlahové kúrenie + plynový kotol do dvojpodlažného ro…
petermu
Pred 7 rokmi
8
Cena strechy na kluc
Ahojte, strecha valbova, vaznik, klasicky obdlznik, ziadne stresne okna, plocha 230 m2, cena na klu…
lubo781111
Pred 7 rokmi
10
SPLASKOVA kanalizacia-DAZDOVA kanalizacia
Aky je rozdiel splaskova a dazdova kanalizacia.. Na ktoru sa musim pripojit a co to stoji..
topvideo
Pred 7 rokmi
8
Styk sadrokartón omietka
Dobry den. Poprosim Vas o radu ci je risenie na fotke vhodné. Chcem sa vyhnut prasknutiu v rohoch. …
fugas20
Pred 7 rokmi
11
Tapeta na rolldoor?
Lepil uz niekto vliesovu tapetu na roldorku? Ak ano ako tam drzi a ake lepidlo bolo pouzite? Chcem …
dromitan
Pred 7 rokmi
8
Tvarnice Casser Granito plot
Ahojte, mate niekto plot z tychto tvarnic ? Ste spokojni ? (foto plota, potesi 😊) Vopred dakujem …
vader100
Pred 7 rokmi
2
Hľadám záhradného architekta z Košíc
Dával si niekto robiť plán záhrady od architekta v KE? Prosím o kontakt.
riama276
Pred 7 rokmi
1
2
36
Podlahové kúrenie - plyn
Dobrý deň, zaujímalo by ma, koľko by stálo podlahové kúrenie + plynový kotol do dvojpodlažného ro…
atak77
Pred 7 rokmi
3
1
2
…
1597
1598
1599
1600
1601
…