O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Podlahové kúrenie - plyn
Dobrý deň, zaujímalo by ma, koľko by stálo podlahové kúrenie + plynový kotol do dvojpodlažného ro…
atak77
Pred 7 rokmi
3
Hydroizolácia plochej strechy
Pozdravujem, v žiadnych technických postupoch som nenašiel informácie ako riešiť hydroizoláciu …
epdv18
Pred 7 rokmi
11
Dub arlington_ co je mu podobne?
dobry den. ..momentalne planujeme zariadovanie domceka..na nabytky do obyvacky a kuchyne by som chc…
rush
Pred 7 rokmi
16
Lambda 35 vs. 36 vs. 39
Zdravím Vás! Aký máte názor na nasledovný problém zo sklenou vlnou. Celková hrúbka izolácie v s…
rkorba
Pred 7 rokmi
11
Masterline s.r.o. nejaké recenzie...skúsenosti ?
Viete mi prosím dať nejaké info alebo recenzie na stavebnú firmu Masterline, s.r.o. Ďakujem
fordicka
Pred 7 rokmi
1
Zladenie lustrov v obyvačke a jedalni.
Ahojte. Máme obyvačku spojenú s kuchyňou, v strede je jedalensky stôl. Vôbec neviem ako mám zladiť …
zita19
Pred 7 rokmi
10
Aký projekt 5 izbovy bungalov s dvojgarazou,13m siroky dom,200zastavanost?
Kto pozna dobry projekt 5 izboveho bungala, 13m siroky projekt a 5 izieb. Jedna izba moze byt taka …
zacstav
Pred 7 rokmi
4
Pripojenie na kachle
Dobry den vie my prosim vas niekto poradit ci mozu byt pripojene kachle k tomuto vyvodu strop je ke…
schiedel_maros_plsko
Pred 7 rokmi
4
sponzor fóra
Kvalitne satelitne zasuvky
Ked pozeram v obchodoch na satelitne zasuvky tak vyzeraju vacsinou dost pochybne. Do obyvacky potre…
catscan
Pred 7 rokmi
6
Ťažký nábytok
Ahojte :) Ako ste riešili sťahovanie ťažkého nábytku cez terasu na prvom poschodí? Nemá prosím niek…
eeffka
Pred 7 rokmi
11
Montáž lamelového roštu - návod
Zdravím. Potrebovala by som poradiť. Či existuje nejaký návod, normy, technická dokumentácia a pod…
milanzu
Pred 7 rokmi
10
Ako kvalitný je betón z Poľska?
Dobrý deň všetkým, chcela by som sa poradiť, počuli sme že sa oplatí doviesť betón do základov z Po…
tomasbucek
Pred 7 rokmi
1
2
...
...
3
4
101
Dlažba zn. Ceramica Vives - kde sa dá pozrieť naživo/kúpiť - predajňa?
Poraďte kde môžem osobne na predajni pozrieť dlažbu - vzorky zn. Ceramica Vives v NITRE, alebo v PI…
evit81
Pred 7 rokmi
1
Výmena vodomeru na byte - Nikoho to nezaujíma ?
Dobrý deň, Asi mesiac dozadu ma upozornil môj známy, že na vonkajších bytových dverách sú nejaké…
johnny14
Pred 7 rokmi
20
Poraďte závesný komín: Schiedel alebo Jeremias?
Poraďte závesný komín: Schiedel alebo Jeremias? Krb nebude hlavným zdrojom kúrenia, len pre rados…
exponent
Pred 7 rokmi
1
Skusenosti s omietkarmi inzerát na bazosi žilinský kraj -čadca
Máte niekto skúsenosť s pánom z tohto inzerátu?
leni182
Pred 7 rokmi
1
Bramac - Star
Ahojte, máte niekto skúsenosť s povrchovou úpravou star? Uvažujeme nad krytinou Bramac Klasic a na …
tarbavalaba
Pred 7 rokmi
3
Rekonstrukcia starej strechy-je cena adekvátna?
Chcem sa spýtať či je adekvátna cena pri rekonštrukcii starej strechy 9500€ za material a cca 7000€…
tarbavalaba
Pred 7 rokmi
5
Plesen
prosim znova o radu,Ak sa drzi plesen sa kuchynskou linkou A myslim ze je to preto ze je tam len…
stanlej
Pred 7 rokmi
9
Prestup kanalizácie a vody cez veniec
Riešim momentálne otázku, ako spraviť prestup kanalizácie a vody cez veniec nad obvodovou stenou d…
daralbajda
Pred 7 rokmi
3
Nová budova na pôdoryse.
Som majiteľkou záhrady. Na LV je v záhrade zakreslená budova, ktorá slúžila v minulosti ako hospodá…
choka
Pred 7 rokmi
3
Výsuvný odpadkový koš GTV 400 / 2x20
Ahojte... Nemá niekto takýto odpadkový kôš? Oplatí sa kúpiť? Sme limitovaný šírkou skrinky 40cm.…
sysell
Pred 7 rokmi
12
Vstavana rura s vyssim vykonom
Pozdravujem vsetky gazdinky, ktore rady vypekaju v beznej kuchynskej vstavanej rure. Bol by som rad…
pzad
Pred 7 rokmi
4
Firma na hydroizoláciu?
Zdravím Vás, hladáme niekoho, kto nám zrealizuje hydroizoláciu plochej strechy na prístavbe - cca 1…
maminamajka
Pred 7 rokmi
1
Odporucania - vychytavky pri stavbe
zdravim, rad by som na jednom mieste sustredil rady, pomocky pri stavbe. Stretli ste sa / vymysle…
atak77
Pred 7 rokmi
5
Zlatý dub alebo winchester?
Dobrý deň. Viem, že už to tu bolo spomínané, ale spýtam sa ešte raz. Aké okná by ste zvolili ku c…
gavaplast_vchodove_dvere
Pred 7 rokmi
7
Použiť pol tehly alebo rezať celé?
Ahojte, staviame z Heluz Family 30. Pod oknami nám vychádza, že potrebujeme použiť polovičnú výšku …
chrobak7
Pred 7 rokmi
25
Fatrafol na strechu ...doporučujete?
a aká by bola primeraná cena??
tominohorvath
Pred 7 rokmi
2
Sikovni stolari z okolia Ziliny.
Prosim, pozna niekto sikovnych a spolahlivych stolarov z okolia Ziliny?Dakujem za kazdy tip ☺
karkulkino
Pred 7 rokmi
1
Projekt BYVANIE ZAHORSKA ... pozemky
Ahojte, zvazujeme kupu pozemku v Zahorskej Bystrici. Jedna sa o projekt Byvanie Zahorska. Tu na …
atlantiska
Pred 7 rokmi
2
1
2
…
1598
1599
1600
1601
1602
…