O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Úver / hypo prefinancovanie
Dobrý deň mám otázku prefinancovať úver /hypo sa dá iba po skončení fixácie či aj skôr dakujem
ina_maklerka
Pred 7 rokmi
6
Nová fasáda, starý dom - viete mi poradiť?
Dobrý večer, chceli by sme si dať urobiť novú fasádu. Problém je v tom, že máme zmiešané steny, to …
robo_h
Pred 7 rokmi
12
Vstavaná skriňa lacobel matny
Ahojte. Máte pls niekto biely matný lacobel? Ako sa vám udržiava? Ešte sa rozhodujem ci lesklý, ten…
jovka
Pred 7 rokmi
1
Ma niekto skusenosti s kombinaciou drevena (alebo korkova) podlaha + infra podlahove kurenie?
Ak ano, vedeli by ste doplnit odpoved o informacie o konkretnych dodavateloch? POdla skusenosti, ak…
slamacik
Pred 7 rokmi
1
Presunutie otvoru v nenosnej priečke 125mm ytong
Chcem sa spýtať čo použiť na presunutie dverí v priečke? Pripájam foto aktuálne. Potrebujem otvor p…
foox
Pred 7 rokmi
8
Ochrana proti mrazu v sachte na vodu
ahojte. mame novostavbu a pri nej vrtanu studnu, na ktorej je plastova sachta. tuto sachtu som z…
duzu
Pred 7 rokmi
7
Infrapanely od Fenix
Zdravim, mate niekto osobne skusenosti s infrapanelmi od fenixu? Prip. od akej firmi mate a ste …
radoslav78
Pred 7 rokmi
1
2
36
Strach z odfúknutého domu
Pozdravujem všetkých stavebníkov, ako názov diskusie napovedá, mám veľký, ba priam panický strac…
milos35
Pred 7 rokmi
1
2
40
sponzor fóra
Napojenie na hlavny privod vody v panelaku
Caute, Rad by som poprosil niekoho znaleho resp. vodara o malu pomoc. Prave som v polovici svo…
vrajmantak
Pred 7 rokmi
6
Pohlcovač vlhkosti pri stierkach a poteroch ako dlho použivať
Teraz robime omietky potom budeme robit poteri kedze je uz mrzke pocasie ako dlho pouzivat pohlcova…
vrajmantak
Pred 7 rokmi
11
Nadstavba - projekt od architekta alebo firmy?
Planujeme nadstavbu na starsi dom (70`roky, sivy kvader) o rozlohe cca 100m2, cely podpipvniceny a …
matusko48
Pred 7 rokmi
14
Páková batéria z Lidl - máte skúsenosti?
Máte niekto skúsenosti s pákovými batériami (umývadlová) alebo inými (v minulosti mali tiež termost…
konikvrany
Pred 7 rokmi
20
Odlomeny motyl
dobry den..... "podarilo" sa mi zlomit motyla na ventile, da sa kupit zvlast motyl alebo kupi musim…
santos950
Pred 7 rokmi
8
Mam stenu preklebrovat?
Minulu zimu som v novembri na svojej stavbe zalial betonovy strop. Nasledne sa krov robil az v janu…
xkodiakx
Pred 7 rokmi
1
Vypínate wifi a set boxy kvôli úspore energie?
Vypinate cez noc wifi zariadenie, alebo rozne set boxy, kvoli uspore energie? Ako to mate poriesene…
duzu
Pred 7 rokmi
1
2
...
...
5
6
156
Dopyt na strecharov pre pultovu strechu zo Steico Joist nosnikov spolu s krytinou (plech)
Prosim, ozvite sa sikovni strechari so skusenostami so Steico nosnikmi.
getzlaf
Pred 7 rokmi
2
Okna+dvere
Dobry den,nepoznate v Mikulasi alebo v Poprade firmu na okna ,samozrejme s vasou skusenostou (hlavn…
jarkasamko
Pred 7 rokmi
1
Bezpecnostne dvere v ytongu ?
Dobry den, kupili sme byt kde je stena s vchodovymi dvermi z ytongu. Je mozne a ma zmysel do ta…
mazac
Pred 7 rokmi
18
Dispozícia starého domu "slížu"
Ahojte, co hovorite na tuto dispoziciu? Ideme rekonstruovat stary dom, co je dlhy sliz. Pozemok je …
martin9876
Pred 7 rokmi
14
Sadnutý základ domu
Ahoj potrebujem surne poradit. mame vyhliadnuty starsi dom (1975)ktory nam vo vsetkych smeroch vyho…
xsupalad
Pred 7 rokmi
17
Prasknutý porfix pod nosným prekladom
Dnes pri salovani venca som zbadal, že pod nosnym prekladom je prasnuty porfix z obidvoch stran.. P…
tominohorvath
Pred 7 rokmi
30
Dvere k podlahe dub valley mocca
Prosim vas k tejto podlahe dub valley.mocca by ste dali dvere tmavsie alebo bledsie? Vdaka za nazor
nika1090
Pred 7 rokmi
5
Podlahove kurenie rady
dobry den, vie mi niekto poradit ci je vhodne podlahove kurenie do stareho rodinneho domu ktory ide…
13kovi13
Pred 7 rokmi
5
Partia alebo firma okolie Púchova?
Dobrý deň, Prosím poraďte mi nejakú partiu alebo stavebmu firmu v okoli Púchova.. Oslovili sme pá…
johnny55
Pred 7 rokmi
3
Akú teplotu svetla do kuchyne a kúpeľne?
Aku farebnu teplotu vybrat do kuchyne a kupelne? 3000K - tepla biela alebo 4000K - neutralna biela?
roberttom
Pred 7 rokmi
1
2
38
Dopyt - nákres projektu k vode a odpadu (žumpa) - Žilina
Dobrý deň, zháňam nejakého šikovného človeka ktorý by vedel dorobit k projektu na stavbu rodinného …
sofia1129
Pred 7 rokmi
1
Vyústenie do komína v obyvačke
Ahojte. Máte stenu na ktorej je vyústenie do komína v obyvačke obloženú obkladom? Nechcem to necha…
matko291
Pred 7 rokmi
3
Hodi sa k sebe?
Poradite mi, prosim? Hodi sa taketo svetlo k tejto linke? Zvyknu sa taketo svetla davat aj do stre…
lub3ik
Pred 7 rokmi
15
Rekonštrukcia haly
Ak kúpim v areáli bývalého výrobného podniku jednu budovu ktorá slúžila ako výrobná hala a chcem j…
janula_be
Pred 7 rokmi
2
Sused stavia parkovisko na auto na hranici pozemku
Ahojte, sused stavia na hranici nášho pozemku, táto hranica je udaná starým 60 ročným plotom s plet…
lub3ik
Pred 7 rokmi
21
1
2
…
1593
1594
1595
1596
1597
…