Páková batéria z Lidl - máte skúsenosti?

Máte niekto skúsenosti s pákovými batériami (umývadlová) alebo inými (v minulosti mali tiež termostatické) z Lidl? Sú za zaujímavú cenu. Ak má niekto postrehy z dlhodobejšieho používania budem vďačný.
Odpovedať
Profilova fotka
@pemix Dám Vám dobrú radu: Akékoľvek armatúry nikdy nenakupujte v obchodoch (Potrvaniny/Rozličný tovar typu Lidl, Tesco a pod.) Batéria je po namontovaní pod stálym tlakom a únava materiálu po 1-10 dňoch sprevádzaná vytopením je viac ako pravdepodobná... Uvádzať ďalšie dôvody je asi zbytočné :)
Odpovedať
Profilova fotka
@janspanik bol by si zlý obchodník, ak by si nechválil svoje, hoci aj z Poľska, alebo Číny nakúpené - ale hlavne, že Tebou ponúkané a predávané. :-p
Odpovedať
@janspanik Hmm, bohorovné tvrdenie... Lidlovské priemyselné veci, aj vodovodné batérie, sú celkom kvalitné. Nie je to Grohe, ale vytopenie určite nehrozí. A ja by som si tie ďalšie dôvody celkom rád vypočul... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
my ich mame, aj termostaticke, aj umyvadlove, pouzivame ich asi pol roka, a dobre. Povodne boli kupovane "na skusku" kedze sme nemali cas vyberat zariadenie, a tu nam nebolo luto ich kupit za tu cenu aj s tym, ze nemusia vydrzat dlho. A zatial nepocitujeme nijaku potrebu ich menit - funguju dobre. Jedine s cim mame mensi problem je ze sa nam nepaci dizajn tych umyvadlovych... ale s tym sme ich kupovali, ze ked bude cas, vyberieme nejake definitivne. Inak, ide o baterie rakuskeho vyrobcu Eisl, http://www.eisl.at/de.
Odpovedať
@janspanik dakujem za radu, ale je to rada "obchodnika", nic nehovoriaca,,,co ak su vyrobene povedzme f. Grohe prave pre Lidl bez znacky, ktora sama o sebe mnohokrat tvori viac nez 1/2 ceny vyrobku?!
Odpovedať
Profilova fotka
Armatúry si držia svoju cenu z nejakého dôvodu. Medzi tie najdôležitejšie patrí: Mosadzné telo batérie (cena mosadze na svetovom trhu, ovplyvňuje celkovú cenu), keramická kartuša, patentované chrómovanie a čerešničkou je úsporný systém prietoku atď. Toto boli tie veci, čo ovplyvňujú koncovú cenu armatúry najviac + samozrejme X ďalších systémov... O servise nehovoriac... Videl som prípady vytopených nehnuteľností kvôli NO NAME batériám z číny, ktoré zákazník kúpil v podobných predajniach. Prasknuté hadičky, pretekajúce kartuše a pod. @jamk1 Žiaden obchod nemám a nič nepredávam BTW. Výrobky a značky, ktoré odporúčam poznám a ich produkty mám vyskúšané. Snažím sa tu ľuďom poradiť, o tom je aj môj web: Kupelnovy-manual @dedo758 Neodsudzujem "Lidlovské veci" sám si tam z času na čas niečo kúpim, no určite nie armatúry :)
Odpovedať
Profilova fotka
Mňa by len zaujímalo, aké odborné rady a návody mi povie predavač batérie v Lidli...
Odpovedať
@reward ...odbornu radu k baterii?? To ako " pri startovani stlacte pedal spojky, lebo inak sa vam to nepodari"...netreba to s tou profesionalitou prehanat. Vycarili ste mi usmev na tvari :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@pemix o to mi predsa išlo.... ;-)
Odpovedať
Mam umyvadlovu bateriu z lidla rok a je skvela. Tu so strunou .... Rodicia maju termostaticku vo vani v kupelni a su nadseni. Konecne baterie co funguju.
Odpovedať
moja mama ma drezovu, asi pol roka. plna spokojnost.
Odpovedať
Profilova fotka
dnes som ju kupil v lidli, tu mensiu asi na zachod, a vyzera fakt fajnovo-exkluzivne, a v navode pisu ze sme sa rozhodli pre velmi kvalitny výrobok :) , telo je pochromovane z nehrdzavejúcej mosadze s plynulo regulovatelnym prietokovym mnozstvom, takze za tie peniaze neni o com.Znacka je Eisl. http://letak.lidl.sk/06cc169f-16a3-47...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
My mame vsetky baterie Eisl kupene v HOFERI v rakusku uz min 5 rokov a zatial sme ani jednu nemuseli vymienat. Môžem len odporučiť.
Odpovedať
@marrad len asi sú aj drahšie, nie?
Odpovedať
@lubica_44 ani nie stali cca od 20-35 € za ks umyvadlova bola lacnejsia a vanove a kuchynske drahsie....
Odpovedať
Mate niekto batériu. Lidla ktorú majú teraz v akcii?
Odpovedať
@fugas20 dva roky. Kupil by som opat
Odpovedať
Dnes sme kúpili a je na nej prepínač na ale ten necvaka ani neostava v raz v jednej a raz v druhej pozicii mali poslednu batériu. Neviem či to tak má byt. A nechce sa mi to montovať a potom ešte raz
Odpovedať
Ja mam termostaticku vanovu bateriu z Lidlu, a je dobra. Akurat tocive elementy na nastavovanie teploty a na pustanie a zastavovanie vody su z plastoveho materialu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?