O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Spotrebice s prepojenim na mobil ( smart ) - pracka, susicka, rura
Ma niekto Smart spotrebice ? Nie take co same zvazia pradlo a podla toho peru alebo pecu v rure ale…
jano2007
Pred 7 rokmi
16
Pozná niekto šikovnú partiu ktorá robieva sádrove omietky BB kraj?
Ja s kolegom tiež robíme sádrove o. Ale mali by sme nejaké otázky ohľadom nejakých materiálov a mož…
rio564
Pred 7 rokmi
1
Ovladanie jednej ziarovky oboma packami vypinaca c.5
Ahojte. Uvazujem a premyslam o : predstavte si ze na strope je 5 bodoviek 1,2,3,4,5 vedla seba jedn…
patriky
Pred 7 rokmi
27
Vstavana skrina a podlaha?
Ako sa riesi vstavana skrina pri pouziti kurenia elektrickymi odporovym drotmi? Tie vyzaduju medzer…
rebecca363
Pred 7 rokmi
12
Korekcia polohy miestnosti -vyuctovanie tepla
Zdravim. Potrebujem poradit. V bytoch mame namontovane PRVN. Na schodzi sa dohodlo ze pri vyuctova…
kajala
Pred 7 rokmi
1
Daň z daru
Dobrý deň,priatel kúpil tento rok RD na HÚ.Polovicu chce prepísať na mňa.V banke mu povedali ,aby s…
cina1
Pred 7 rokmi
4
Kde by sa dal zohnať dunajský štrk, Sabinov a okolie (Prešov) za dobrú cenu?
potreboval by som dunajský štrk na plochú strechu (stavba Brezovica), cca 12 t. ďakujem
zita19
Pred 7 rokmi
7
Fungovanie termostatickej hlavice?
Ahojte, prvýkrát sme v byte s termost hlavicami na radiátoroch. Sme na predposlednom poschodí, odvz…
dedo758
Pred 7 rokmi
8
sponzor fóra
Praskliny na starsom dome
Dobry den, babke sa na starsom dome (stavba z cca 60tych rokov) v poslednom case zvacsuju praskli…
jan45
Pred 7 rokmi
3
Rekonštrukcia hliníkovej strešnej krytiny.
Dobrý deň, prosím o radu ohľadom hliníkovej strechy (šablóna 1000x500), starej cca 25 rokov. V súča…
janko30
Pred 7 rokmi
7
El. Prípojka revízia a zapojenie do siete
Zdravim mám takú malú otázku riešil som pripojenie do siete a el odberné miesto. Rozvodnú skrinku m…
dedo758
Pred 7 rokmi
12
Obklady a dlažby značky CERRAD
Dobrý deň, chcela by som sa spýtať, či má niekto skúsenosti s obkladmi, dlažbou poľskej značky CE…
majavako
Pred 7 rokmi
6
Roben bergamo seda matna
Ahojte prosim vas ma niekto strechu zo skridly roben bergamo seda matna? Chcela by som videt fotky …
certik4511
Pred 7 rokmi
1
Je nadpájanie klieštín normálne?
Ahojte. Cchem sa opytt na moznost nadpajania kliestin. Podorys nacrt je v prilohe. Ide o tom, ze pr…
pavol_12
Pred 7 rokmi
13
Ake vsetky dokumenty by nam mali odovzdat z RK, kupili sme dom na kluc, uz je aj zkolaudovany.
Zatial mame : kolaudacne rozhodnutie zarucne a manualy na kotol, revizne na komin, elektric a v…
barborluc
Pred 7 rokmi
3
Výmena starej drevenej podlahy so škvárovým základom na druhom podlaží.
Ahojte, viete mi povedať, ako spraviť svojpomocne nový základ podlahy keď vydriapeme parkety, dosky…
xduricaj
Pred 7 rokmi
7
Omietky - presun hmôt
Dobrý deň, presun akých hmôt si môže zhotoviteľ započítať do tejto položky? Ráta sa tam napríklad …
chrobak7
Pred 7 rokmi
14
SURNE- Chyba f22 Protherm Raja 9k
SURNE!!! Prosím aj takto neskrro vecer. Ako napustit vodu, do kotla Protherm Raja 9K? Podla navodu …
duzu
Pred 7 rokmi
7
Presun hmot
Chcel by som zistit co znamena polozka presun hmot JSKO 801, 803, 812, zvisla kostrunkcia z tehal, …
roman_x
Pred 7 rokmi
6
Slahac s miskou
https://mixery.heureka.sk/bosch-mfq-3646/ Chcem poprosit o skusenosti so slahacom s miskou. Dote…
jachin
Pred 7 rokmi
4
Akú značku chladničky na víno?
Ahojte, pozerám sa po nejakej chladničke na víno ale vobec sa do toho nevyznám, poradíte mi niekto …
saxoso
Pred 7 rokmi
13
Zdravim chcem sa spytat ohladom zateplenia stropu??
zdravim chcem sa spytat mozem dat vatu medzi tramy pokial nemam este nahodene okna ??
eagleowl
Pred 7 rokmi
6
Máte skúsenosť s Matúšom Šimekom?
Máte niekto skúsenosť? Ak hej akú? Mal by mi robiť stierky a sdk strop. Ďakujem
richard71
Pred 7 rokmi
2
Načerpanie poslednej tranže - podmienka kolaudacie?
Dobrý deň, všimla som si, že podobné témy tu už bola, ale potrebovala by som aktuálnejšie info :) …
adhuska15
Pred 7 rokmi
11
Pôdorys bungalovu
Ahojte, vybrali sme si tento projekt a chceli by sme poradiť s pôdorysom. Každá rada a postreh je v…
deciont
Pred 7 rokmi
9
Nezistený vlastník v správe SPF
Dobrý deň, s manželom máme záujem o kúpu pozemku na výstavbu domu. Pozemok je však nevysporiadaný a…
chrobak7
Pred 7 rokmi
4
Zdravé spanie a podlahovka
Zdravím Vás, poprosím o radu a názor. Aký máte teplotný rozdiel medzi dňom a nocou pri podlahovom …
duzu
Pred 7 rokmi
1
2
34
Schodisko exteriér
Pozdravujem, prosím Vás o rady príp. návrh. Prerábame starší dom a potrebujeme vyriešiť problém v…
durisovajana1
Pred 7 rokmi
3
Bleskozvod cez strechu
Ahojte odbornici a ludia od fachu.Poradite prosim s moznostou vedenia zemniaceho drotu bleskozvodu …
jan45
Pred 7 rokmi
1
2
33
Zvukova izolacia pod plavajucu podlahu nazory
zdravim , skusal to niekto alebo ma s tym skusenosti planujem 5 mm pavisol to je taka guma.pod pla…
gregor3691
Pred 7 rokmi
1
1
2
…
1592
1593
1594
1595
1596
…