O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Omietky Kežmarok okolie, cena, postrehy, referencie
Zdravím ľudkovia mam zhruba 200m2 +-(ipoorka) rozmýšľam aké omietky či strojove sadrove, vapennoce…
standis
Pred 7 rokmi
1
Predkupna zmluva na pozemok
Zdravim, chceme kupit pozemok cez realitku. Pozemok ma viac ako 2000m2 my chceme len polovicku z ne…
filipus
Pred 7 rokmi
4
Autorizovaný stavebný inžinier
Je autorizovaný stavebný inžinier so zelenou pečiatkou (statik) oprávnený zastrešiť projektovú doku…
ivet37
Pred 7 rokmi
24
Zhutnovanie hliny pod podkladovy beton
caute potreboval by som poradit do 3m hlbokej jamy idem davat 15cm podkladovy zelezobeton na t…
staco
Pred 7 rokmi
3
Vypnutý hlavný prívod vody a podlahové kúrenie
Ahojte, chcel by som sa spýtať, ako funguje teplovodné podlahové kúrenie - je to nejaký uzavretý…
dedo758
Pred 7 rokmi
5
Architektonicka študia
Dobry den. Chcem sa opýtat co cena za architektonicku studiu 1 000 eur plus 250 za meranie je podla…
robinho
Pred 7 rokmi
3
Sedacky EUROSOFA / FORZA ITALIA
Dobry den, ake mate prosim skusenosti so sedackami Eurosofa, konkretne ma zaujima rada Forza Itali…
lupilo
Pred 7 rokmi
3
Máte skúsenosti s firmou Rg-plast?
Hľadal som tu ale moc som nenašiel nemáte niekdo skúsenosti?? Dostal som ponuku na Inoutic okná ale…
panco951
Pred 7 rokmi
7
sponzor fóra
Sikovny stolar - nabytok zo suroveho dreva, epoxid
Ahojte, hladam sikovneho stolara, ktory by vedel urobit nieco ako na foto (surove alebo naplavene …
shmoulinka1
Pred 7 rokmi
1
Liatinový verzus ocelový kotol
Zdravim. Kedze sme dokoncili hrubu stavbu domu, teraz riesime instalacie. A momentalne som ostal s…
duzu
Pred 7 rokmi
1
2
42
Železo vo venci
Ahojte, chcel by som sa poradiť. Objednávali ste si železo do venca sámi? Robili ste to podľa nejak…
eagleowl
Pred 7 rokmi
17
Popraskaná a mokrá škárovacia hmota v sprchovom kúte
Ahojte, s manželkou bývame v RD (novostavba) asi mesiac. Odvtedy pravidelne využívame sprchový k…
jozefbarna
Pred 7 rokmi
11
Nadstavenie nekondenzacny kotol
Ahojte Vela som tu cital o nadstaveni kondezacneho kotla ale nic o nekondenzacnych kotloch mam kot…
zigibb
Pred 7 rokmi
20
Akustika v izbe po polozeni laminatovej podlahy
Dobrý deň, Moja situácia: Bývam v paneláku. Do obývačky(24 m2) a jednej menšej izby(8 m2) som p…
pantvaroh
Pred 7 rokmi
8
Hľadám zábradlie na schodisko v čiernej farbe
Prosím Vás o pomoc, resp. tip. Hľadám už dlho zábradlie na schodisko v interiéri v segmentovom vyh…
jenda8
Pred 7 rokmi
7
Premaľovanie akrylátovej štrukturovanej omietky v interieri
Dobrý deň, na jednej stene v obývačke mám nanesenú akrylátovnú omietku (hrúbka zrna 1,5mm). Chcel b…
mesarosanton
Pred 7 rokmi
2
Akú farbu s imitáciou štuku použiť na sadro-kartóvove stropy?
Chcem na sádro-kartónové stropy použiť bielu farbu s imitáciou štuku. Akú značku máte odskúšanú a j…
mesarosanton
Pred 7 rokmi
4
Tepelne cerpadlo + kozub napojeny na podlahove kurenie
Ahojte chcem nazor ludi ktorí maju takuto kombinaciu. Ake mate tepelne cerpadlo. Plusy a minusy, sk…
logo22
Pred 7 rokmi
10
Kompletná rekonštrukcia domu zo 60. Rokov
Dobry deň prajem, ja by som sa chcela spýtať tých ktorý prerábali starý dom kolko vás to stálo ceno…
mesarosanton
Pred 7 rokmi
4
Blikajúce LED pásy...
Dobrý večer... nad kuchynskou linkou mám LED pasy, ktoré po cca 3-4 rokoch po zasvietení blikajú. N…
jabadaba
Pred 7 rokmi
8
Poraďte postrek proti burine
dobry vecer......prosim vas poradili by ste mi dobry postrek na burinu aby to co najskor spalilo, v…
karolkoo1985
Pred 7 rokmi
1
2
49
Kde kúpim fóliu proti vetru do exteriéru?
Neviete kde sa da kupit takata rolovatelna folia proti vetru najlepsie BA alebo okolie?Alebo nieco …
karolkoo1985
Pred 7 rokmi
18
Zásobník na TUV vhodný k tepelnemu čerpadlu
Bude podľa vás tento zásobník dostatočný pre zásobovanie teplou vodou, pri ohreve vody TC vzduch/vo…
tzbprojekt
Pred 7 rokmi
3
Drevena pristavba
Ahojte, Potreboval by som poradit ohladom pristavby k domu Potrebujem zvacsit chodbu,vaby som moh…
brasil
Pred 7 rokmi
4
Kúrenie kotol na drevo + plynový kotol - zapojenie
Na budúci rok kôli úspore nákladov plánujeme k liatinovému atmosférickému plynovému kotlu doplniť k…
anett9
Pred 7 rokmi
31
Prekopanie elektriky
Dobrý deň mam otázku môžme stavať na pozemku čo mame po rodičoch ale neni tam elektrika a museli by…
dada73
Pred 7 rokmi
20
Drevená postel
Kde by sme nasli drevenú postel s vyklápacím roštom, ukládacím priestorom, dostatočne veľkým a za d…
juraj_so
Pred 7 rokmi
2
Aky je toto druh tuje?
Ahojte, nevie niekto aky je toto druh tuje a kde by sa dala zohnat? Vsade maju len smaragdy. Potreb…
duzu
Pred 7 rokmi
4
Sadrokartonovy strop - cena? Nitra, Topolcany a okolie
Prosim Vas aka je cena za sadrokartonovy strop? praca pripadne spolu aj s materialom? Okolie Nitry,…
janka11b
Pred 7 rokmi
9
Sadrokartonove garnize
Pekný deň strechári, kedže sme prerábali starý dom a steny boli moc krivé, museli sme dat na steny …
janka11b
Pred 7 rokmi
2
1
2
…
1590
1591
1592
1593
1594
…