Kompletná rekonštrukcia domu zo 60. Rokov

Dobry deň prajem, ja by som sa chcela spýtať tých ktorý prerábali starý dom kolko vás to stálo cenovo. Chceme sa presťahovať z mesta na dedinu. Kedže na dedine v ktorej planujeme bývať je málo domov na predaj (hlavne potrebujeme veelky dom, ideme byvat s maminou) 4dospely 2 make deti. Rozmýšlame nad kupou obyčajnej kocky zo 60. rokov, bola dlho neobyvana. Vyhodou je dobra lokalita a velka zahrada. Kedže bol dlho neobývaný, treba vymeniť komplet všetko. Buracie prace, plastove okna, dvere, omietky, Neni tam ani kupelna len vonku na dvore takže vytvorit kupelnu plus zaviest kanalizaciu,elektrinu,vody,fasadu,strnut strechu a postaviť novú obývatelnú kde by mali byť ešte dve izby s kupelnou. Treba tam naozaj všetko spraviť, kedže tam chceme byvat co najskor chceme to dat vsetko robiť firme. Viete mi poradiť kolko na toto všetko budeme určite potebovať? Nitriansky kraj
Odpovedať
@kollarovar Podľa popisu tipujem tak 70 - 100 tisíc €. Ak budete nadstavovať, otázne je, aký a z čoho je strop. Ak aj ten bude treba dorábať, tak ešte viac - aj 120 tisíc. Vo vyššom štandarde aj viac. V akom stave sú obvodové steny? Z čoho sú? Unesú ďalšie poschodie? Či to náhodou nebude treba zbúrať celé a na pôvodné základy postaviť nový dom.
Odpovedať
Ja teraz rekonstrujem kamaratovi 70rocny dom taka kocka 10m na 6m a tiez kompletka....strecha...odvodnenie a vnutri tiez omietky.podlahy.no komplet....a ked sa to vezme....vychadZa to ako novostavba a mozno aj viac....zalezi od faktorov...statika...nadstavba a komfort vybaxenia...ale asi najlepsie je kupit nejaky pozemok a postavit na novo....lebo pri tyxhto staryxh domov xlovek nexvie co ho prekvapi....väcsinou maju nejaky rozpocet...ktory sa vo vela pripadoch navysi.treba si to hlavne dobre premysliet.
Odpovedať
Profilova fotka
60-70 000 € Podľa náročnosti zákazníka a zbytočností namontovaných v dome.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?