O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Ako nájsť trubky v zemí
Zdravím ľudia. Poprosím no radu. Kúpili sme dom pred časom a musíme vybudovať novú žumpu. Na staveb…
ivet37
Pred 7 rokmi
1
2
44
Sdk podhlad-kotvenie premaco
Caute mame premaco strop a dnes som vrtal do premaco vloziek ktore maju cca 2-3 cm betonu inak su d…
maros173
Pred 7 rokmi
15
Oblozenie komina
Zdravim nestretol sa niekto s takuto oblozku okolo komina len nieje to plech ale nieco ako plast
zita19
Pred 7 rokmi
4
Izolacia / zateplenie okolie Myjavy
Možete mi odporucit / poslať kontakty na nejaku osvedcenu firmu na zateplenie DR v okoli Myjavy? Pr…
zdena12345
Pred 7 rokmi
3
Kupelna - rady, tipy, napady
Rada by som pocula vas nazor? Kupelna bude mat rozmer 1.6m x 3.25m. Neviem sa rozhodnut ci kupelnu …
leyla8
Pred 7 rokmi
19
Predajca nehnuteľností zvýšil cenu domu až po vyplatení rezervačnej zálohy.
Dobrý deň , prosím o radu pred týždňom sme cez realitku boli obzrieť dom , práve v deň obhliadky zi…
dexter89
Pred 7 rokmi
20
Odkiaľ kuchyňu
Poraďte prosím komu si dať spraviť kuchyňu na mieru okolie PE a TO...ďakujem 😊
lenusina
Pred 7 rokmi
3
Konvektory Adax Neo alebo radšej infrapanely?
prosim vas , mate niekto skusenosti s konvektormi adax neo wifi? alebo co je lepsie? kupili sme dom…
jarosujo
Pred 7 rokmi
8
sponzor fóra
Poplatky koncesionárskych poplatkov už pri zapojení do elektrickej siete
Dlhsie som to neriesil, ale faktura za koncesionarske poplatky na dom mi chodila este v case ked so…
zdenoo1
Pred 7 rokmi
5
Pretretie drevených lakovaných parkiet na bielo?
Máte niekto skúsenosť s pretretím klasických lakovaných parkiet v bytoch farbou?Je to možné?
zita19
Pred 7 rokmi
2
Sadrokartonove priecky v drevodome, ako postupovať?
Ahojte, čochvíľa nam dokoncia hrubu stavbu domu, ktorý má horné podlažie riešené ako drevodom. Ce…
feriicko
Pred 7 rokmi
5
Fííííha kde kúpim?
Neviete?
milanpl
Pred 7 rokmi
8
Masivne schody_jaseň
dobrý deň. ..nemáte niekto schody z masívneho dreva - jaseň? Mohli by ste prosím dat nejake foto? A…
87anita87
Pred 7 rokmi
6
Kupit tento dom? Stvorec. Kolko by mi trebalo na rekonstrukciu.
Je ciastocne podpivniceny, 1600 m2, neviem zhodnotit v akom stave je strecha ci to je ok a ostatne …
nemcek
Pred 7 rokmi
1
2
32
Niečo o mobilných domoch
Debilní úradníci + novinári: https://ekonomika.sme.sk/c/20939989/ma-mat-mobilny-dom-spz-ci-stavebne…
nemcek
Pred 7 rokmi
2
Ako správne zaizolavat oceľový nosník na streche??
Ako dobre a kvalitne zatepliť oceľový nosník? Natlačiť izoláciu alebo?? Ďakujem za všetky návrhy.
petradum
Pred 7 rokmi
5
Ake dvere do kupelne?
Dvere do kupelne som mal v navrhu otvarave smerom do kupelne. V priebehu stavby sa to zmenilo a je …
imarek
Pred 7 rokmi
16
Privesny vozik BORO
Ahojte,má prosim niekto skusenosti s prívesným vozikom Boro?? Uvazujem o kupe vozika https://www.ta…
22marian22
Pred 7 rokmi
1
2
35
Kuchynská doska
Pekný večer, prosím vedeli by ste mi poradiť kuchynskú dosku: onyx, žula, kameň? Ktoré je prakticke…
graniti
Pred 7 rokmi
9
Polica masív Dub
Neviete kde by som mohla nájsť policu z Dubového masívu o dĺžke 180cm? Ďakujem
mishkabb
Pred 7 rokmi
7
Ako vyriešiť takýto preklad?
Ahojte, zdvíhali sme okná o pol rady vyššie. Chcem sa spýtať či ste niekto riešili podobný problém…
peto125
Pred 7 rokmi
1
Koľko stojí položenie dlažby za m2?
Prosíme vás pokladali niekomu v trenčianskom kraji teraz niekedy dlažbu do interiéru? Koľko si vypy…
mesarosanton
Pred 7 rokmi
9
Podlahove riesenie pre miestnost 4.6x4.4 ked nechceme "plavacku"
Zdravim vsetkych skusenych. Riesime podlahy v rekonstruovanom dome. Chceli sme PVC v roliach a najl…
mesarosanton
Pred 7 rokmi
10
Pomoc pri názve
Neviem si spomenúť ako sa vola železo ktoré sa dá použiť ako preklad nad stavebné púzdro. Prikladám…
chrobak7
Pred 7 rokmi
6
Hľadám vodara
Hľadám súrne vodara na nové rozvody vody a napojenie na kanalizáciu. Najlepšie Nitra a okolie. Bude…
blazzena
Pred 7 rokmi
1
Budovanie inžinierskych sietí - elektrina
Dobrý deň, potrebovali by sme poradiť ohľadom budovanie sietí, nakoľko máme možnosť výstavby domu …
dada73
Pred 7 rokmi
1
2
32
Ako premaľovať benátsky štuk
Ahojte, nedávno sme kúpili byt, v ktorom je jedna zo stien v kuchyni vymaľovaná technikou benátsky …
matt79
Pred 7 rokmi
3
Rehau vs. Salamander
Prosim vas, ake mate skusenosti s tymito znackami? Rozhodujeme sa medzi Rehau- Fenestra alebo Salam…
blackomt
Pred 7 rokmi
8
Archon
Dobry den Mate niekto skusenosti a web strankou ARCHON a teda aj s dalsou spolupracou?? Mali by …
kika485
Pred 7 rokmi
5
Debnenie dosky
Chcela by som sa poradit. Ideme debnit stropnu dosku z boku a manzel to chce robit tak ze do tehly …
jojor
Pred 7 rokmi
8
1
2
…
1589
1590
1591
1592
1593
…