Obklady a dlažby značky CERRAD

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať, či má niekto skúsenosti s obkladmi, dlažbou poľskej značky CERRAD. Hľadala som na nete nejaké referencie, ale skoro nič som nenašla. Uvažujeme, že od tohto výrobcu kúpime gresovú dlažbu formátu 60x60, cena nami vybraného vzoru je cca 20€/m2, pričom by tieto obkladačky mali byť rektifikované a glazované. Viem, že niektorí poľskí výrobcovia majú relatívne kvalitné dlažby, no neviem, či aj táto značka patrí medzi nich. Vopred ďakujem za odporúčania, referencie a rady. Pekný deň.
Odpovedať
@ellen11 ahoj, cerrad zvazujem tiez, no kvoli formatu 120x60, avsak tiez som vela nevyzistil ohladom kvality. Ale ak by som hladal 60x60, v poslednej dobe su velmi dobre ohlasy z polskych vyrobcov skor na paradyz ( myslim, ze aj tubadzin a opocnzno ), vraj maju nejake nove vyrobne linky ci co, pricom ceny sa bezne pohybuju okolo 20e/m2 pre format 60x60. Mimochodom, zvazujem, ze si pre polske obklady a dlazby zrejme radsej zajdem priamo do polska. Napriklad pri cerrade, kde je cena 30e na svk, v polsku to maju v kamennych obchodoch okolo 23e, teda aspon podla internetoveho prieskumu. Osobne som este vela nezistoval, mozno budem prekvapeny, ake zlavy sa dokazu vytrieskat u slovenskych predajcov :) Osobne sa mi ale viac paci taliansky dizajn, no to uz je fakt na velmi detailne hladanie a hlavu mam uz dostatocne nafuknutu aj z tych polskych. Aj by som si nechal poradit, ak by sa niekto zapojil do tejto diskusie :)
Odpovedať
@ellen11 - a mas neaky tip na predajcov BA a okolie pls? Ja som kupil v Bauhause vcera a dnes vratil, na 1 palete, vraj novej, mali 4 rozne sarze a dalsich 10 balikov neoznacenych, bez sarze. Inak cena bola 29,90 ..
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@ellen11 dobry den.. mate prosim nakoniec tu dlazbu od znacky cerrad? momentalne tiez zvazujeme kupu. ak ano,ste s nou spokojní? dakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Dobry den. Mate niekto tu dlazbu od cerrad. My sme kupili 60x60 cerrad apenino bianco lapato ale pri rezani sa dost lame. Nevieme ci sme natrafili na zlu sarzu alebo je to sposobene nekvalitou vyrobcu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?