O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Mala kupelna
Prosím vás nemám ani len najmenšiu predstavu o Tom či s ani zmestí všetko do kúpeľne...kúpeľňa je v…
zuzanale
Pred 7 rokmi
20
Povolenie na pristavbu alebo novu stavbu
zdravim, pri starsom dome planujem stavbu noveho 2podlazneho domceka. Rozmyslam ci by nebolo le…
chrobak7
Pred 7 rokmi
9
Ekvitermika + 5x termostat
ahojte....mozno pisem uplne blbu otazku , ale ved preto sa pytam, aby som nezomrel blbý...byvam v d…
dengy
Pred 7 rokmi
11
Spinacie hodiny do elektrickej krabice?
Neviete o nejakych spinacich hodinach na 220v do elektrickej krabice, kde by sa dalo v roznych usek…
radoslavc
Pred 7 rokmi
7
Hypo podla projektu(cena buducej stavby)
zdravim chcem sa spytat ci banky budu posudzovat vysku hypo podla(ceny)projektu ake budu pouzite ma…
jarda81
Pred 7 rokmi
7
Zriedenie farby a penetrácie
zdravím. Možno to z vás už niekto tak robil(ešte v škole ma to tak majster "učil" ) . Dá sa zmiešať…
yeti_team
Pred 7 rokmi
8
EUROTHERM CS s.r.o., podlahove kurenie
Ahojte, nemate nahodou kontakt na firmu eurotherm cs - podlahove kurenie Trenčin, pevnu linku uvede…
edus01
Pred 7 rokmi
1
Náš pôdorys - váš názor?
pozemok = 20 x 60 m vstup do domu = východ
yelly1
Pred 7 rokmi
1
2
36
sponzor fóra
Stavebné povolenie v obci Jablonové (MA)
Chcel by som sa opýtať, čí má niekto skúsenosti s vybavovaním stavebného povolenia v obci Jablonové…
matejjj
Pred 7 rokmi
1
Projektant Malacky
Vie mi niekto odporučiť šikovného a spoľahlivého projektanta z okresu Malacky ? Resp. pomohlo by aj…
matejjj
Pred 7 rokmi
1
Kuchynský stol a stolicky
Co hovoríte na to Vy ? Aku kombináciu by ste zvolili ? Alebo dáka Vaša inšpirácia
cielo33
Pred 7 rokmi
4
Pivnica na rovnom terene ano alebo nie ?
Dobry den potrebujem poradit chystame sa stavat dom na rovnom terene kde bude polovica domu podpivn…
cervenovazuzana
Pred 7 rokmi
5
Kto robí rozbor vody zo studne a aká je cena?
Kde v Ba, TT prip.mimo dat urobit a aky rozbor vody zo studne ? kolko cca to stoji?ma vraj vela du…
janka2501
Pred 7 rokmi
14
Hlucne radiatory
Ahojte, Mame doma problem s hlucnymi radiatormi. Odkedy sa zacalo vykurovat vstky nase radiatory v…
zmrzlina_sk
Pred 7 rokmi
10
Architekt/Interny dizajner Presov
Zdravím, poprosila by som Vás o radu. Máme starý domček a chceli by sme ho začať rekonštruovať. No …
ester18
Pred 7 rokmi
1
Energeticky audit
Dobrý den,idem stavať bungalov a chcem sa spýtať že či skolaudujem keď si nedám spravit energeticky…
babi32
Pred 7 rokmi
4
Môžem na prenajaté pole zasadiť stromy?
Dobry vecer , vlastnim pole (orna pôda)ktore bolo prenajimane polnohospodarom.Coskoro skonci zmluva…
sheills
Pred 7 rokmi
8
Základy pod plot
možno to tu už bolo niekde písané, ale potrebujeme poradiť resp. odobriť emoticon chystáme sa robiť…
renataw
Pred 7 rokmi
7
Sucha omietka a podlahove kurenie
zdravim. nieje mi jasne ci treba robit najskor podlahove kurenie zaliat to a az potom lepit sadroka…
xsupalad
Pred 7 rokmi
4
Ako zateplit starsi RD (nerovnosti a lepidlo)
Ahojte, mam starsi Rd kde je vonkajsia omietka brizolit a vapenna omietka na rabic.pletive. Idem t…
dodok
Pred 7 rokmi
9
Farba škárovacej hmoty v bielo drevenej kúpeľni
Zdravím, potrebovala by som radu pri výbere farby škárovačky do kúpeľne. Máme veľké biele lesklé o…
hoblinka13
Pred 7 rokmi
6
Montovanie okien Nitra?
Kto namontuje plastové okná? Nitra okolie
maminamajka
Pred 7 rokmi
1
Hladám súrne opravára kotla ,voda a kůrenie.
Viete mi poradiť opravára kotla na vodu a kurenie ,poprosīm aj kontakt.
topvideo
Pred 7 rokmi
2
Revizia kotla Zilina
Ahojte,potrebujem sa poradit,byvame v dome kde mame plynovy kotol ale aj na tuhe palivo, robi niekt…
sysell
Pred 7 rokmi
8
Strop z biodosky
Ahojte, na pokrytie podkrovia so sikmou strechou (48-stupnov) by sme chceli pouzit biodosky alebo…
feriicko
Pred 7 rokmi
1
Okno nad vanou.
Premyslam ako vyriesit detail s oknom v kupelni. Okno bude nad vanou, takze je dost mozne, ze pocas…
sysell
Pred 7 rokmi
6
Stavebna firma na dokoncenie domu
Zdravim, hladam spolahlivu stavebnu firmu na dokoncenie stavby rodinneho domu obec Oldza, okres Dun…
ffilmuska
Pred 7 rokmi
2
Indukčný sporák MORA I 878AW.
Ahojte, ma niekto skúsenosti s indukčným sporákom MORA I 878AW. https://sporaky.heureka.sk/mora-i-…
anfer
Pred 7 rokmi
1
Indukčný sporák MORA I 878AW
Ahojte, ma niekto skúsenosti s indukčným sporákom MORA I 878AW. https://sporaky.heureka.sk/mora-i-…
anfer
Pred 7 rokmi
1
Projektová dokumentácia - čo má obsahovať a zmeny
Dobrý deň, zaujímalo by ma, čo všetko ma obsahovať projektová dokumentácia k výstavbe domu? Kupuje…
gashtaan
Pred 7 rokmi
2
1
2
…
1594
1595
1596
1597
1598
…