Spotrebice s prepojenim na mobil ( smart ) - pracka, susicka, rura

Ma niekto Smart spotrebice ? Nie take co same zvazia pradlo a podla toho peru alebo pecu v rure ale take co dostanete notifikaciu na mobil ze dopralo alebo dopieklo alebo hocico. Okrem vysavacov. Pracku a susicku mame dost daleko a tak ma zaujala moznost dostat notifikaciu ze dopralo, dosusilo a tak som zvedavy kto take vyraba a ake mate skusenosti.
Odpovedať
@panak ano su take, ak mas pracku v dome vo vzdialenej pracovni v juhovychodnom kridle a mas potrebu po doprati vybrat pradlo co najskor aby sa eliminovali prestoje a nestaci ti udaj na pracke ktora ti ukaze za kolko skonci ale potrebujes dostavat notifikacie pripadne kontrolovat priebeh prania a robit z neho logy v aplikacii gak odporucam jednoznacne kupit. Kvalita zivota pojde znacne hore
Odpovedať
Profilova fotka
VIdel som aj kavovar s wifi... 🙈 Pani v obchode mi nedokazala vysvetlit naco je to dobre...
Odpovedať
@panak candy ma urcite pracku co si s nou pokecas cez mobil. Sice uz cez pol roka riesim Komu toto treba?, ale uz aspon jedneho poznam (sice len virtualne ale to nic) @madein1974 no nas kolega taky ma. Vykladal nam cely nadseny, ze ak aprada, vykoti sa z postele, cez appku si necha uvarit kavu kym sa osprchuje a ked dojde dole do kuchyne uz ma kavu uvarenu. Len nesmie vecer zabudnut podlozit salku :-D
Odpovedať
@panak aha ujo Googel nasiel https://www.alza.sk/inteligentne-spot... Mozes vyberat. Inac uz je aj smart system na otvaranie vetraciek
Odpovedať
@zita19 Draha Zitka... To som nasiel aj ja. Len ta "smart" implementacia je rozdielna u rozdielnych vyrobcov a tiez nepoznam nikoho kto s tym ma skusenosti. Ani len Vas virtualne kedze z Vaseho prispevku to beriem tak ze sa iba cudujete ludom co ich to zaujima a vlastne skusenosti nemate.
Odpovedať
@panak ako informatik sa niektorym aplikaciam naozaj cudujem, to je pravda. Ale preco by si niekto nepokecal s pracku cez wifi ked sa mu nechce behat hore dole po dome?
Odpovedať
@zita19 ako informatik si mysim ze obcas to dava zmysel aj ked Vam zrovna nie. Ale tema bola skusenosti. Tiez by som mohol pisat do kopca tem kde s tym nemam skusenost a vypisovt ze riesia hluposti ktore mna nezaujimaju. Chapeme sa ?
Odpovedať
Kup si k pracke babysitter (chuvicku) vysielacku daj k pracke, prijimac do vrecka, podla toho aku kupis, tak az do 100 metrov budes pocut, ze vykrikuje, ze doprala
Odpovedať
@panak Mam pracku bosch s wifi. Nebolo to ale kriterium pre vyber, chcel som pracku s i-DOS. Kamarat mi posunul vystaveny kus z predajne s 200€ zlavou. Ze ma wifi, na to som prisiel viacmenej nahodou (kto by uz dnes cital navod) a je to taka zaujimava prkotinka :-) Nieje to postavene na cloude, takze neviem napriklad z prace pustit pracku. To by tomu davalo uplne iny rozmer. Takto je to len zabavka. Ale notifky funguju.
Odpovedať
moja samsung chladnicka ma tuto moznost, ale doteraz som to nevyuzila. pri chladnicke mi to pride zbytocne kontrolovat ci menit teplotu appkou.
Odpovedať
@kejsix Na jednej strane nevyhoda ze nemozes pustit mimo domova ale zase aj vyhoda ze nie je funkcnost notifikacie zavysla od funkcnosti cloudu cez co by to islo. Notifikacia len raz pipne alebo co este zvlada ? (mimo temy... spokojny si s i-DOS ako davkuje ?)
Odpovedať
@panak Tak dalo sa to nakombinovat, cloud plus notifky po lokalke... Ta appka je dost primitivna. Ved normalne si ju stiahni v play/app store, da sa pustiť ako demo a uvidis, co vie. Vola sa to home connect. Co sa tyka i-dosu, funguje. Ale ako dobre zatial neviem posúdiť, mame ju kratko, neviem to zatial porovnat na spotrebe "prasku".
Odpovedať
Článok sa načítava...
@kejsix Pozrel som to demo. Vela sa z toho neda vydedukovat :(
Odpovedať
@zita19 mimo temu ale to s tym kolegom a kavovarom mi pripomenulo mojho byvaleho kolegu neznaleho nemecky, na skoleni v nemecku vo firme kde sa komunikovalo anglicky si siel po kavu do automatu a boli tam moznosti a medzi nimi aj ''ohne becher'' no a on ze ved sa skolime s becherovkou kavu pit nebude tak si zvolil tu moznost kavomat sa zapol a kava zhucala do vylevky bez plastoveho poharika, skoro sme pomreli od smiechu :-D :-D :-D bol to macher, na hotely prvy krat v zivote mal v sprche pakovu bateriu, rano pustil vodu a isla studena lebo neotocil pakou, no tak spravil 100 klikov aby sa zahrial a osprchoval sa v studenej....
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?