O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Temperovanie na chalupe
Dobrý deň, chcel by som poradiť, čo by bolo najvhodnejšie ako kúrenie-temperovanie do kupelne cez z…
duzu
Pred 6 rokmi
6
Poistovna
dobre ranko, stala sa nam taka situacia-30.7 sme poculi kvapkanie.. vytopili nas susedia, mame popr…
4ocka
Pred 6 rokmi
1
Kto tu má robotickú kosačku? Kamene okolo trávy.
Kupili sme robotickú kosačku, okolo chodníkov máme pás oddelení s plastovymi obrubnikmi kde majú by…
gashtaan
Pred 6 rokmi
3
Obvodové steny okolo okien/dverí
Je možné, kvôli predsadenej montáži okien, použiť okolo okna/dverí hrubší materiál? Obvodové steny…
slavoslav
Pred 6 rokmi
11
Druh ťahacej rastliny
Ahojte, nieco take tahacie chcem na betonovy plot. Viete mi poradit aky je to druh rastliny + moze…
atak77
Pred 6 rokmi
4
Vie mi niekto vypočítať rozpis materiálu k danému projektu závlahy???
Ahojte, dali sme si spraviť projekt automat.závlahy na záhradu 200m2 (prikladám aj pôdorys) a vypoč…
atak77
Pred 6 rokmi
14
Ohybné vodovodné batérie
Ahojte, vypada to tak, ze v novej kuchyni sa bude otvarat okno na mieste, kde bude vodovodna bateri…
lenkito10
Pred 6 rokmi
1
2
33
Pitna voda na terase
Nejake napady pripadne skusenosti - inspiracie zo zasobnikmi na pitnu vodu?Staci tak na 50-60 L pit…
simonka2261
Pred 6 rokmi
7
sponzor fóra
Klimatizácia Daikin Ururu Sarara - skúsenosti
Mate niekto realnu skusenost s touto klimou? Ako jedina vie privadzat aj cerstvy vzduch z vonku. …
dankabuk
Pred 6 rokmi
1
2
...
3
63
Cena a rozsah projektu
Ahoj, nasiel som na fore, ze cena individualneho projektu sa pohybovala cca 1500e. Katalogovy s/bez…
majkasss
Pred 6 rokmi
1
2
56
Tepelné čerpadlo bungalov do 9 KW cena cca ???
Čaute, dnes som sa stretol s jedným zástupcom z firmy IVAR, bude mi robiť cenovú ponuku na čerpadlo…
palo231
Pred 6 rokmi
1
2
59
Klimatizacia nad skrinkami v kuchyni
Ahojte. Aky priestor potrebuje vnutorna jednotka od stropu? Mozem jednotku umiestnit nad skrinky v …
zita19
Pred 6 rokmi
14
Projekt bungalovu_nazory_pripomienky_rady
Ahojte chcela by som sa popytat na nazory k projektu tohto bungalovu..otientacia je nasledovna: Vs…
daradus
Pred 6 rokmi
11
Pomoc kanalizacia,voda
čaute.Mám toho trochu viac. Prvá chyba bola,že sme podpísali susedovi ťarchu,že ide cez náš pozemok…
chrobak7
Pred 6 rokmi
5
Ťarcha1
dá sa nejako zrušiť tarcha? asi som naivná,ale asi nie však? na papieri,je písane žwe sa nedá proti…
chrobak7
Pred 6 rokmi
5
Paradyz bambus zafir
Ahoj nenájde sa u niekoho náhodou jedna obkladačka značka paradyz kolekcia bambus? Potrebujeme súrn…
mata1826
Pred 6 rokmi
1
Efektivne zapalenie uhlia na grile
Ahojte, tento rok sa podujal synator na ulohu rozkurovaca grilu a zobral si na to obycajny fen na …
bpe
Pred 6 rokmi
9
Viete mi povedať čo je to za hlodavca?
Ahojte,toto čudo sme našli dnes v skleníku.Na myš sa to moc nepodoba,ani na nič čo poznám.Jedine čo…
erik4827
Pred 6 rokmi
16
Projektanti v Trnave
Ahojte hľadám projektanta v TT na individuálny projekt a podarilo sa mi "vygúgliť" troch, u ktorých…
majkasss
Pred 6 rokmi
8
Docasna úprava parkovania
Čaute Potrebujem poradiť ako poriesit dočasne parkovanie pred domom. Mam roboty doma dosť a tak …
truly
Pred 6 rokmi
14
Som tu nová - tevi67
Ahooooj...aj ked som si uz myslela, ze uz mi ziadna prerabka nehrozi...tak clovek mieni a ......vsa…
marcelloo
Pred 6 rokmi
21
Ako ste vyberali projekt vy
Ahojte ľudkovia, zaujíma ma ako ste riešili plánovanie domčeku vy. Netusim ako sa to robí a preto m…
bubu1986
Pred 6 rokmi
1
2
41
Sused zatepľuje do môjho dvora
Mam dost uzky dvor a sused chce zateplovat pricom uz je na hranici.Neviem ci mu to mozem zakazat a…
lukasko67
Pred 6 rokmi
1
2
...
...
3
4
110
Fasáda + vnútorné omietky
Ahojte, dostal som sa do situácie, že mi práve omietkár oznámil, že mi omietky spraví až za cca 5…
rkorba
Pred 6 rokmi
4
Obdlznikova alebo L-ková kuchyno-obyvacka?A
Ahojte, prosim o Vas nazor prip. osobne skusenosti. Je lepsie ak je v bungalove kuchyna s obyvackou…
zdena_samaj
Pred 6 rokmi
13
Studňa ŽILINA
prosím vás poradťe nejakú super firmu na studňu najlepšie na klúč a hlavne spolahlivú.dakujemee
kikaku
Pred 6 rokmi
2
Dopyt - projekt odstranenia zahradnej chaty 20m Bratislava
Dobry den, zhanam niekoho kto by mi vedel vypracovat jednoduchy projekt odstranenia zahradnej chaty…
lawazaa1
Pred 6 rokmi
1
Tichý pohybový senzor do interiéru
Zdravim, vedeli by ste mi odporucit kvalitny pohybovy senzor do interieru, ktory by po zopnuti "nec…
kreola
Pred 6 rokmi
8
Anhydrid poter cemix 090j a sadrove omietky - odlupovanie poteru
Ahojte, chcel by som sa poradit alebo spytat na Vas nazor, cca 23 dni dozadu mi zrealizovali sadrov…
marekjahoda
Pred 6 rokmi
7
Baterie Ravak
Ahojte, ma doma niekto z vas vodovodne baterie RAVAK? Ste s nimi spokojni / nespokojni? Nam sa paci…
dankabuk
Pred 6 rokmi
2
1
2
…
1358
1359
1360
1361
1362
…