Pomoc kanalizacia,voda

čaute.Mám toho trochu viac. Prvá chyba bola,že sme podpísali susedovi ťarchu,že ide cez náš pozemok.není žiadny náčrt ako tá ťarcha má ísť. Druhá vec,že sme začali s ním riešiť spoločne vodu aj kanalizáciu. On má v situačke žumpu a studňu.My kanalizáciu máme,ale vodu nemáme,máme mať studňu. takže ide o to,že sa to vykopalo,ale celé zle...Kanalizáciu nešiel vôbec podľa plánu...keď sa kope kanalizácia som čítala,že tam musí prísť aj niekto zo Sevaku to skontrolovať, to platí aj na našom pozemkiu,že to musí skontrolovať či len čo sa ťahá ku našom pozemku.proste sme mu naleteli,nemáme s ním žiadnu zmluvu že to ideme spolu robiť.....Sme zúfaly,nevieme čo máme teraz robiť..
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@mcsmekac no nič sme nepodpísovali,len nám vravel,že vodu môžeme mať ak bude šachta kdesi poblizko,len asi bol moc rýchly a išiel načierno,keby ho niekto udá tak skonči... ozval sa tretí sused,že on chce tiež toto kanalizaciu,má aj povolenia všetko na to,že kade to ma ťahať,chcel vidieť papiere,narovinu som mu povedala,že my na kanalizaciu máme pravo a vodu tým sposobom že to bude tak a tak.... a on že si obehal urady a nič tam nieje,ten prvý sused na oklamal...
Odpovedať
@janap358 Stručný náčrt povie viac...
Odpovedať
@janap358 Je to stračne chaoticky napísané, neviem, či sa v tom tu niekto vyzná. Jednoducho ste mu povolili vstupovať na váš pozemok a stavať si siete na vašom pozemku. Nerozumiem, čo vás k tomu primälo, že ste mu to povolili. On nemá prístup k verejným sieťam? Prečo to musí ťahať cez váš pozemok? Dovoliť mu to musíte, ale podmienky si môžete určiť - teda že kadiaľ to bude viesť. Nemôže vám zasieťovať celý pozemok. Ale uplietli ste si na seba pekný bič.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?