Som tu nová - tevi67

Profilova fotka
Ahooooj...aj ked som si uz myslela, ze uz mi ziadna prerabka nehrozi...tak clovek mieni a ......vsak to poznate, :-) zdedila som rodicovsky dom pri Prievidzi, ktory som povodne chcela predat ale v Ziline by som za to nekupila ani 1-izbovy byt..a aj kopec inych veci sa pomenilo..tak som sa vrhla do dalsej prerabky :-) v poradi uz 3. tak som sa sem prihlasila a nasavam informacie ..dufam ze to vsetko dobre dopadne :-)
Odpovedať
@tevi67 3. prerabka? Tak to uz mas kopu znalosti a budes aspon mat jasnu predstavu o tom, co chces a co naopak nechces. Tak snad ti budeme vediet pomoct a poradit ;-) Hlavne pevne nervy pri prerabke ;-)
Odpovedať
@tevi67 tak to si uz znala v prerabani a isto mas aj kopu kontaktov ;-) no samozrejme drzim palce, aby si to vsetko dobre zvladla. budeme radi, ked popridavas aj nejake fotky ako sa ti dari v prerabani a tak :-)
Odpovedať
@tevi67 vitaj teda medzi nami :-D
Odpovedať
tak pre teba by to uz nemal byt ziadny problem @tevi67 :-D :-D
Odpovedať
@tevi67 klobúk dolu pred tebou, že už sa ideš vrhnúť do tretej prerábky, ja neviem či by som jednu dala, ja som názoru, že radšej stavať ako prerábať, lebo pri stavbe nie si tak obmedzovaná ako pri prestavbe. Ale tak to je môj pohlad :)
Odpovedať
@tevi67 po tolkych prerabkach uz mozes ty nam poskytovat informacie a inspiracie a nie naopak. A co potom planujes s tym domov?
Odpovedať
Profilova fotka
@tevi67 fúha, no moc ti nezávidím. Mne úplne stačí jeden dom, ktorý som len zariaďovala a už som mala dosť. A nie to ešte prerábať. Ale ty už isto vieš, čo a ako, keď si už dva byty prerobila. Máš aj nejaké fotky z prerábiek? A predtým si nepotrebovala žiadne informácie?
Odpovedať
Vsak ak mas uz tolko rerabok za sebou, tak si isto uz vychytala nie malo much, ktorym je lepsie sa vyhnut a na co si dat pozor, ci? Ale ako nezavidim, musi to byt celkom na nervy
Odpovedať
@tevi67 je to velky dom? Poschodovy alebo len bungalow?
Odpovedať
@tevi67 to verim, ze sa ti rodinny dom neoplati predavat a uz vobec nie v tejto dobe, kedy nehnutelnosti su neskutocne predrazene. Radsej si ho nechaj, prerob a budes mat do buducna pekny rodinny dom.
Odpovedať
Profilova fotka
@marianna_1 no vies tiez som si tak volakedy povedala ze uz prerabat nebudem...ale pozitivne je ze tam nebyvam ..ako to pred tym...,,,prach bol vsade.. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@pauliska aspon viem co je podstatne riesit a co nie :-) a co palnujem ?? no zatial tak vikendy a na dochodku aj trvalo...cas ukaze :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@hatpot je to dom 1959 roku ..poschodovy.....5 izieb , kuchyna , povala , pivnice...teraz nebol 3,5 roka obyvany ale udrziavany..strecha je asi 7 rocna..z casti som to prerabala aj pred tym aj kupelnu ...ktoru teraz nejdem ..aj ked sa mi nejako moc nepaci..vtedy som to robila pre maminu aby sa tam citila ona dobre...ale uz som "velka" hlavne ze je cista , ucelna,...ak sa niekedy budem velmi nudit a nebudem vediet kde dat peniaze ..tak potom mozno prerobim aj tu :-) teraz si hlavne chcem urobit spodne poschodie..nejakych 70m2 ..3 ."manzardky" su vykurovane zariadene..kedy kolvek tam moze pripadna vacsia navsteva prespat ..tie riesit nejdem..
Odpovedať
@tevi67 tak super, aspon budem mat kde chodit na vikendy. Budes to mat take vikendove sidlo, kde si oddychnes ale sa aj trochu narobis, kedze okolo domu je furt co robit :-) :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@tevi67 tak v tomto prípade ťa nebude nič naháňať a budeš si dom postupne prerábať keď budeš mať chuť a peniaze. To je ten lepší prípad.
Odpovedať
Profilova fotka
Kedze aj teraz byvam v dome tak viem co to obnasa 😉ale tam to bude o inom to je taka nostalgia.. Srdcovka ❤️
Odpovedať
@tevi67 to je pekne, ked ma clovek k domu taky pekny vztah. tak nech ti to vsetko dobre dopadne ;-) :-)
Odpovedať
@tevi67 Rodicovsky dom na ten sa zabudnut jednoducho neda. A to mas super, ze ho mas a ze si ho aj nechavas. Aspon do buducna budes mat nehnutelnost, keby sa nieco stalo.
Odpovedať
@tevi67 rodičovský dom to je srdcová záležitosť, to ti verím. Držím palce aby to vyšlo podľa predstáv, keby dačo sme tu pre teba 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
@tevi67 tie spomienky su tam. Jasne, ze aj ta prerabka bude o inom ked je to dom po rodicoch, presne viem jak to prezivas. Vela sil aby si to dala s prehladom ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?