Som tu nová - lenkabaumg

Ahojte volam sa Lenka a pracujem ako kreslicka v otcovej projekcnej kancelarii. Svoj prvy vykres som spravila ked mi bolo 13 este rucne na doske. Teraz som si spravila autocad kurz a uz frcim na pocitaci. Teraz uz kreslim sama s otcovou kontrolou pretoze je to aj statik. Od modrej strechy ocakavam inspiraciu, mozno rez za cas sem zavesim nejaky ten projekt a tesim sa na vase postrehy.
Odpovedať
ahoj. drzim palce. rysovat rucne pierkami ma neskutocne bavilo. my sme ako posledny rocnik maturovali s rucne kreslenymi vykresmi, rocnik po nas uz len autocad. myslim ze inspiracii tu najdes dost ;-)
Odpovedať
Ručné rysovanie ma svoje čaro ale keď je nejaká zmena vo výkres tak sa naziletkujes dosť. Ale bola to sranda. Ďakujem za uvítanie. A želám pekný deň.
Odpovedať
@lenkabaumg teším sa že si tu, ale poprosím ťa, ak niekomu chceš poradiť najskôr si over, premysli to čo napíšeš a až potom to zverejni. Nedopatrením sa dá skôr uškodiť ako poradiť.
Odpovedať
@spiderhst dakujem za uvitanie a asi mas pravdu, som sice liznuta projekciou ale nie som vystudovana a projekty na ktorych pracujem musim konzultovat. Ucim sa ale stavbarinu mam rada. Ked sem nieco dam su to len navrhy. Tie projekty ktore sem chcem davat uz budu overene urcene uz finalne pre zakaznikov, len ma zaujima vas nazor, ono je dobre mat aj odozvu. Zalam ti pekny vecer.
Odpovedať
Profilova fotka
@spiderhst Ak by sa sem mali pridávať len overené premyslené rady na základe poriadnej znalosti problematiky asi by tu nepribudli ani dva komentáre za týždeň. @lenkabaumg Tie finálne verzie projektov sem chceš dávať ako inšpiráciu pre ostatných alebo aby ti ich ľudia pripomienkovali lebo ak sa bude jednať o finálne verzie nebude už na pripomienky neskoro, a ešte jedna vec tiež pracujem v projekcii ale neviem či je dobrý nápad dávať sem projekty ktoré sa robili pre zákazníkov aby im to nevadilo, keby som sem napríklad pridal interiéri alebo projekt domov na ktorých som pre niekoho pracoval niekomu by to mohlo vadiť.
Odpovedať
@martosko zaujima ma nazor ludi takze aj ich pripomienky. Ucim sa a mozete mi pomoct pri dalsich projektoch, zaujimaju ma vase postrehy nic vac nic menej. Dam sem len podorys zo zakladnymi kotami a pohlady nie komplet dokumentaciu to by som si nedovolila.
Odpovedať
Profilova fotka
@lenkabaumg Neriešia sa takéto veci hlavne s klientom, predsa len dom musí vyhovovať hlavne jemu ale je to na tebe. Akurát dúfam že nebudeš mať skúsenosť ako ja ktorá ťa odradí od pridávania projektov, tiež som sem pridal asi dva ktoré som si tvoril do portfólia a tak som nemal klienta s ktorým by som konzultoval a prišlo mi to ako dobrý nápad no rýchlo ma to prešlo, niekoľko komentárov bolo aj konštruktívnych to bolo to čo som chcel, horšie boli tie negatívne bez udania akéhokoľvek dôvodu ktoré boli väčšinou dosť svojsky formulavané. Pre príklad hneď prvý komentár http://www.modrastrecha.sk/forum/proj...
Odpovedať
@martosko no tak to je nieco a to som citala len jednu stranu, mne sa ten navrh pacil je to ine na co sme nauceni. Tak si to premyslim. Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@lenkabaumg Určite ťa nechcem odradiť treba skúsiť, len som chcel radšej dopredu upozorniť že ako ľudia zistia že sa pohybuješ v oblasti stavebníctva môžu byť trocha kritickejší ako bežne aj keď tebe sa to stať nemusí a tiež je to individuálne lebo aj ja ak si si všimla som v tej diskusii dostal aj konštruktívne pripomienky.
Odpovedať
To ano teraz som to docitala, boli tam aj fajn postrehy, vies mna zaujimaju aj postrehy profikov sice mame v projekcii este dalsich 3 projektantov ale jedneho poznam 20rokov druheho 10 a ten treti je 7 rokov uz sa naucis na ich styl. Zaujima ma aj iny pohlad.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?