O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Rekonštrukcia a možná prístavba
Dobrý deň. Dostal sa nám do rúk starší domček so štyrmi miestnosťami. Bude treba vybudovať kuchyňu…
majo17k
Pred 6 rokmi
24
Plastové okná Prešov
Poraďte firmu na plastové okná v Prešove
quintes
Pred 6 rokmi
2
Dočasné oplotenie ornej pôdy.
Dobrý deň. Chcem sa informovať o možnosti dočasne oplotiť pozemok (orná pôda v extravilane). Dočasn…
tyrinko
Pred 6 rokmi
17
Aký príkon?
doma mám 16A istič, 3fázový 380V. Chcem pripojiť indukčnú varnú dosku. Aký max. príkon môžem mať? V…
vrajmantak
Pred 6 rokmi
4
Čo poviete na tepelné čerpadlo na TUV - SINCLAIR SWH 15/190T
Rád by som vedel či je dobrá volba pre ohrev TUV do bungalovu pre 3 osoby, vaňa... Bude to dostatoč…
pali1711
Pred 6 rokmi
14
Býva niekto v Maďarsku pri Košiciach?
Udivuju ma ceny domov za hranicami SR konkretne v HU. Zvazujem ci by sa neoplatilo kupit domcek nap…
duzu
Pred 6 rokmi
21
Vybavenie stavebneho povolenia bratislava
Dobry den Viete mi poradit niekoho co vybavuje stavebne povolenie v bratislave a ma snim dobru sku…
erik4219
Pred 6 rokmi
7
Obkladač Banská Bystrica
Dobrý deň. Hľadám dobrého a spoľahlivého obkladača za prijateľnú cenu na obklad kúpeľne+wc v byt…
skipo
Pred 6 rokmi
1
sponzor fóra
Vstavana chladnička
Ahojte..mám taký problém.. Za navrhovanou vstavanu chladničkou mi elektrikár Urobil zásuvky,leb…
zuzkamargit
Pred 6 rokmi
5
Kratki Zibi BS12 kw medzera v skle
Ahojte, chcel by som sa informovať, či je tu niekto kto má rohovú vložku od Kratki, konkrétne tr…
stefanl
Pred 6 rokmi
1
2
36
Pozemok s vodovodným potrubím
Dobrý deň, hľadám pozemok na rekreačné účely ( záhrada,chatka... ) našiel som v dobrej lokalite,…
dallo
Pred 6 rokmi
5
Odporúčate Henco alebo Gabotherm rúrky na podlahové kúrenie?
Ahojte! Od akého vyrobca (rurky) by ste odporucali robit podlahove kurenie HENCO RURKA 16x2 RIXc 0…
dafu
Pred 6 rokmi
6
Normy - výšky vzdialenosti
Ahojte, nemáte niekto spísané všetky výšky a vzdialenosti podľa noriem - výšky zásuviek, vypínač…
rchrdba
Pred 6 rokmi
5
Vinyl a problémy s ním
Ahojte, je niekto kto má problémy s vinylom? V každej rpedajni nás odhovárajú od klikovej vrzie, že…
chrobak7
Pred 6 rokmi
3
Odporúčania na kvalitnú firmu pri stavbe montovaného domu v Rajke?
Chceli by sme si postavit montovany dom v Rajke. Mali sme vybrane tri slovenske firmy, ktorym by sm…
richard_r
Pred 6 rokmi
1
Kotvenie muru na terase
Ahojte. Musel som dodatočne spravit na terase mur. Mam ho vytiahnuty na 6 radov 20cm termalica na …
truly
Pred 6 rokmi
12
Stavebný dozor Trenčín
Nemáte niekto kontakt na dobrý stavebný dozor v Trenčíne? Hľadáme niekoho kto ba pravidelne chodil …
janinna11
Pred 6 rokmi
8
Mezera mezi stryrom a eps
Zdravím, po dvoch rokoch sme konečne zateplili a vznikol mi tam maly problém :-D tým že styrodur…
jblaze
Pred 6 rokmi
7
Predaj bytu bez zaplatenia dane
Chcem predať byt, v ktorom bývam už 41 rokov,ale ako majiteľ som ho nadobudla až tento rok. Nezohľa…
kreola
Pred 6 rokmi
4
Žumpa za dobrú cenu - poradíte?
Dobry den, vie mi niekto poradit zumpu za dobru cenu v okoli partizanakeho,al.topolcian. popripade …
stavitel_bob
Pred 6 rokmi
6
Odporučíte mi spoľahlivý stavebný dozor Trenčín, DCA??
Ahojte, viete mi odporučiť spoľahlivý stavebny dozor z Trenčína, prípadne z DCA, na základe vašich …
janinna11
Pred 6 rokmi
1
Skladba materiálov - plotová strecha
ahojte, chcela by som sa opýtať akú skladbu materiálov by ste odporučili pri plotovej streche. Dom …
dalukac
Pred 6 rokmi
8
Špárovanie striešok
Zdravím . Je vhodné vyšpárovať plotové striešky tým istým flex lepidlom, ktorým ich lepím a následn…
wolodymyr
Pred 6 rokmi
6
Dekoratívna políčka Schlüter SHELF do murovaného sprchového kúta
Zdravím, Ma niekto skúsenosť s Schlüter SHELF poličkami do sprchové kutu? https://qr.schluete…
wyrky
Pred 6 rokmi
3
IPS system
Ahojte, máte niekto skúsenosti S IPS polarizacnym systémom? Mal by to byť nejaký zmäkčovač vody, kt…
sopeto
Pred 6 rokmi
3
Akú podlahu odporúčate do garáže? Podklad je cementový poter.
Porposím Vás o osobné skúsenosti s podlahou v garáži. Pomer cena kvalita. Vopred ďakujem
slavoslav
Pred 6 rokmi
4
Ťahavá rastlina do nádoby
Existuje nejaká kvitnúca rastlina, ktorá by bola pripevnená na konštrukcii, bola ťahavá a na zimu s…
zita19
Pred 6 rokmi
2
Vinyl podlaha na terasu
Ahoj Máte niekto skúsenosť s vinylovou podlahou na terasu? Poprosim o referencie, pripadne aj fot…
staviame_domcek
Pred 6 rokmi
4
Vypocet vykonu kurenia .... ideal Presov a okolie
Dobry den prajem vie niekto vypocitat vykon na vykurovanie garaze resp. silu kotla a velkost radiat…
romankahun
Pred 6 rokmi
5
Tuja Smaragd, čierne listy
Na jednej tuji sa mi objavili. Neviete čo to je?
atak77
Pred 6 rokmi
10
1
2
…
1359
1360
1361
1362
1363
…