O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Sused sa odvolal voci vydanemu SP v lehote 15 dni, tlaci na nas, poradte, pls
Ahojte, mame v rukach vydane SP. V cakacej lehote 15 dni, kedy by malo nadobudnut pravoplatnost sa…
natalka13
Pred 6 rokmi
1
2
55
Kúrenie v 5-izbovom byte - najlacnejšie riešenie
Ahojte. Prosim vas neviete poradit ako lacno vykurit 5 izbovy byt? Su v nom radiatory a topenie fun…
kikundela22
Pred 6 rokmi
13
Druh prizemnej rastliny
Zdravim ... pekne sa nam to doma pri terase rozrastlo. Tesime sa z toho a moja otazka znie: da sa t…
zita19
Pred 6 rokmi
10
Poraďte vizualizačný sofware - freeware verziu
prosím poraďťe nejaký vizualizačný sofware vo freewarovej verzii (voľne stiahnuteľný z netu, bez na…
majkoj
Pred 6 rokmi
28
Cistenie zabradlia z cesanej nereze
Chcela by som Vas poprosit o konkretny typ na cistiaci prostriedok na nerezove zabradlie.Jedna sa o…
lenkant
Pred 6 rokmi
5
Vily Luzna - Názor na stavbu - developera. Plánujeme kúpu domu.
https://vilyluzna.sk/ Zaujal nás tento projekt, zvazujeme kúpu, ale sme v tomto nováčikovia - nás …
kirke123
Pred 6 rokmi
1
Posun el. vedenia a zasuvky
Ahoj, prosím o radu. Minulý rok sme robili čiastočnú rekonštrukciu bytu, vrátane novej el. Keďže v …
jankah77
Pred 6 rokmi
5
Spolocny vodomer - rozuctovanie medzi odberatelmi
Zdravim, Riesime so susedmi napojenie nasich domov pripojenie na mesku vodu. Sme 4 domy a vodarne …
vrajmantak
Pred 6 rokmi
10
sponzor fóra
Spriahnuty strop tramy + betonova zalievka
zdravim, uvazujem nad spriahnutym stropom - dreveny + betonovy - vyuzit vlastnosti oboch materia…
sidewinder
Pred 6 rokmi
8
Tepelné čerpadlo, výhody - nevýhody
Dobrý večer, rozhodujeme sa či dáme tepelné čerpadlo, viete mi poradiť výhody a aj nevýhody čerpadl…
mojmirch
Pred 6 rokmi
25
Farebne prevedenie kupelne
Ahojte, idem si k vám po radu. Prisiel cas na objednanie obkladu do kupelne v nasom dome. Kupelno…
mirevi
Pred 6 rokmi
16
Rozbory vody a parametre v rôzných oblastiach SR a hĺbkach?
Na Slovensku si množstvo ľudí robí rozbory vody, chcel som sa spýtať, či to nejaký úrad neukladá a …
radoslavc
Pred 6 rokmi
3
Voda v izolácii
Pozdravujem, počas zatepľovania plochej strechy a následnom spádovaní strechy formou spádových k…
kntsz
Pred 6 rokmi
8
Posledný rád v suteréne
Zdravím. V niektorých diskusiách som našiel zmienku o tom, že časť suterénu nad zemou môže byť z in…
tomas_st
Pred 6 rokmi
2
Zateplenie strechy - škridla
Ahojte, chcel by som si zatepliť strechu (svojpomocne) , chcem sa ale poradiť, čím mám najlepšie za…
marek_norway
Pred 6 rokmi
8
Mravce v novostavbe - ako sa ich zbaviť?
Prosim vas poradte ako odstranit z domu mravce. Mame novostavbu murovaneho rodinneho domu. Byvame t…
radoslavc
Pred 6 rokmi
26
Datovy kabel- rozvody
Zdravim, rada by som sa poradila : kupili sme byt v novostavbe. Operatori orange, telekom a upc pot…
peter_83
Pred 6 rokmi
31
Podlahove kurenie - systemova doska
Dobry den, chcem sa spytat kolko stoji systemova doska pod podlahove kurenie. Mozete odporucit over…
sysell
Pred 6 rokmi
10
Instalacia zavlahy do travniku
Ahojte, mame polozeny travnikovy koberec, chcela by som vediet ako postupovat pri obnove travnika p…
zuzcek1988
Pred 6 rokmi
7
Nadstavba
Ahojte je tu niekto kto pristavoval teraz niekedy poschodie na klasický štvorec?
jan45
Pred 6 rokmi
2
Mozem tento tmel pouzit namiesto tesnenia?
Kupoval som tento tmel, ktorym som tmelil spoje na komine https://images.app.goo.gl/95juBzDSkSaCDif…
arcticcode
Pred 6 rokmi
12
Vytopilo ma
Ahojte, poradte, prosim. Mam vinylovu podlahu a praskla mi hadicka na wc. Kedze sme neboli doma, ta…
marekjahoda
Pred 6 rokmi
1
2
57
Niekto na montáž pohonu brán? Hlohovec okolie
Ahojte zháňam niekoho na montáž pohonu brán Jedna sa o dvojkridlovu bránu Najskôr asi nejaké cam…
matth
Pred 6 rokmi
4
Sused sa odvolal voci vydanemu SP v lehote 15 dni, tlaci na nas, poradte, pls
Ahojte, mame v rukach vydane SP. V cakacej lehote 15 dni, kedy by malo nadobudnut pravoplatnost sa…
janamartish
Pred 6 rokmi
4
Nedoplatok
Dobrý deň, stala sa nám taká vec mali sme stavebnú prípojku a v january sme si podali žiadosť aby …
kavar
Pred 6 rokmi
6
Aka je vasa cena za plastove okna do novostavby? je moja cena ... rozumna?
Dufam, ze ma tu za tuto otazku neukamenujete ale zial som nenasla ziadny clanok ani nikoho kto by m…
roboza
Pred 6 rokmi
16
Podbitie v dekore dub
Ahojte...prosím Vás máte natrete podhľady olejovou lazurou COLORLAK v odtieni DUB...Ja som taka neš…
15katka11
Pred 6 rokmi
9
Umiestnenie regulátora tlaku na vod. prípojke.
Kde máte umieatnený regulátor prosím? Všetci vodári dnes odporúčajú regulátor tlaku ako ochranu roz…
miso555
Pred 6 rokmi
7
Kto spevni krov
Dobry den, Surne hladam niekoho spolahliveho na spevnenie krovu na zrekonstruovanej streche tak …
rarach__
Pred 6 rokmi
2
Temperovanie na chalupe
Dobrý deň, chcel by som poradiť, čo by bolo najvhodnejšie ako kúrenie-temperovanie do kupelne cez z…
duzu
Pred 6 rokmi
6
1
2
…
1357
1358
1359
1360
1361
…