O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Ďalší pozemok
Ahojte, zvažujem prikupenie pozemku a zatiaľ som vo forme úvah... Manželka je skôr proti, ale v pri…
akamko
Pred 6 rokmi
23
Ako vyriešiť zapojenie akumulačky bez dlažby
Ahojte, potrebujeme zapojiť TČ pre získanie dotácie, avšak v technickej ešte nemáme obloženú dlažbu…
petermu
Pred 6 rokmi
3
Prepojenie dlažby a plávajúcej podlahy medzi dverami
ahojte chcem sa spýtať ako ste riešili prepojenie podlahy a dlažby medzi dvermi poprípade foto :)
petinka1761
Pred 6 rokmi
26
Plastové okná Košice
Dobrý deň poradili by sme mi firmu na plastové okná v Košiciach alebo v blizkom okoli a samozrejme …
gabikamatus2529
Pred 6 rokmi
4
Elektrokotol a teplovodná podlahovka
Zdravím...mám otázku ohladom kombinácie elektrokotla a teplovodnej podlahovky...čo vy nato? je vhod…
shotocan
Pred 6 rokmi
1
2
36
Termodynamicky bojler
Caute, davaju sa samostatne termodynamicke ohrievace vody do domov? S externou/internou jednotkou.
duzu
Pred 6 rokmi
5
Ochrana sokla
Ahojte. Mam nieco davat ku soklu, na ktorom je nalepena 10ka styrodur, zasietkovana a v lepidle, ak…
pistikus
Pred 6 rokmi
5
Bateria Delimano na okamžitý ohrev vody - skúsenosti
Má to prosím Vás niekto doma. Že vraj za pár sekúnd to zohreje na 60 stupňov -neobmedzene množstvo …
quansina
Pred 6 rokmi
1
2
42
sponzor fóra
Zatekajuci komin -hladam firmu,majstra
Dobry den potreboval by som opravit zatekajuci komin a preto hladam firmu alebo dobreho majstra kto…
wolodymyr
Pred 6 rokmi
2
Popraskané podašie
Ahojte, chcel by som poprosiť o rady.Pred rokom sme zateplovali nový bungalov vrátane dreveného pod…
sur
Pred 6 rokmi
3
ZAMRZNUTE podlahove kurenie
Dobry den. Chcel by som poprosit o radu. Mam zimnu tetasu a mam tam podlahove kurenie. Minulu zi…
lubobalascak
Pred 6 rokmi
5
Ako znížiť výkon el.spotrebiča
Ako by sa dal znížiť výkon ohrievača 3,5kw na polovicu? Je na to nejaké zariadenie? Malo by to tak …
jean2
Pred 6 rokmi
1
2
45
Chodba
Ako by ste vylepšili chodbu,akej farby zvoliť vchodové dvere.Oproti v vchodovým dverami je vesiakov…
kakavenko
Pred 6 rokmi
10
Doklad ku elektrokotlu a bojleru
Prosím Vás, kúrenie sme si dali robiť elektrické a teda kotol a bojler. Mame vyplatiť za prácu a aj…
duzu
Pred 6 rokmi
29
Pokrývači striech z PL
Zdravím, chcela by som sa opýtať či niekto pozná dobrú poľskú firmu, ktorá pokrýva strechy. Nako…
adelka1997
Pred 6 rokmi
1
Pultová strecha - konštrukcia
Ahojte Staval niekto z Vás dom s pultovou strechou? Ak áno mohol by som Vás poprosiť fotky konštr…
roxo99
Pred 6 rokmi
8
Flexibilne lepidlo na dlazbu (C2TE S1)
Ktore flexibilne lepidlo by ste mi odporucili resp. neodporucili pouzit na lepenie gresovej dlazby …
peterpb
Pred 6 rokmi
1
2
60
Zmena zumpy na zbieranie dazdovej vody
Ahojte, po pripojeni na kanalizaciu chceme vyuzit zumpu na zbieranie dazdovej vody, ako to vycistit…
leito
Pred 6 rokmi
17
Novostavba 3izbovy byt, 82000€, Dolné Orešany
Prajem pekný deň, je tu niekto kto kupuje 3 izbový byt novostavba Dolné Orešany, 82000€, cez realit…
katarina_suster
Pred 6 rokmi
1
Cena za holodom O 100
Zdravím,táto otázka by asi mala smerovať na stavebné firmy,ale potreboval by som len nejaký odhad n…
arcticcode
Pred 6 rokmi
3
Hnede zasuvky
Ahojte, viete mi poradit znacku alebo internetovy obchod, kde kupim hnede zasuvky a trojramik, kt. …
atak77
Pred 6 rokmi
12
Izba pre 2 deti
Dobry den. Mam chlapca a dievča,10 a 12 rokov. Chcem im prerobit izbu na takú viac menej už teenege…
deciont
Pred 6 rokmi
4
Ako odstranit danfos ventil
Mam tento nestastny digitalny danfos ventil. Po troch rokoch sa pokazil, display je tmavy, aj po vy…
arcticcode
Pred 6 rokmi
10
Základ pod exteriérové schody
Dobrý deň, chcem Vás poprosiť o radu. Idem robiť exteriérové schody do domu. Pri V prípade ak budem…
dedo758
Pred 6 rokmi
12
Magnetický zmäkčovač vody
ahojte, máte niekto reálnu skúsenosť s takýmto magnetickým zmäkčovačom vody? http://www.magiko.sk/…
slnko123
Pred 6 rokmi
1
2
55
Hľadám šikovného majstra na vnútorné omietky do 3 izbového bytu v Prievidzi
Ahojte , potrebujem vystierkovať kompletne celý byt - kuchyňa , chodba a 3 izby. Všetko je na panel…
cotibebemore
Pred 6 rokmi
20
Eshop s kurenarskymi a vodarskymi vecami
Viete mi poradiť nejaký eshop, taký, čo je na úrovni, kde by som našiel veci za dobré ceny (čiže za…
arcticcode
Pred 6 rokmi
1
Primabanka - postup pri výstavbe domu
Dobrý deň, prosím vás o radu, kto mal reálnu skúsenosť s hypotékou na tranže od Primabanky. Náš dom…
ivantausk
Pred 6 rokmi
3
Obklad kúpeľne - Ružomberok. poradíte súrne???
Ahojte viete mi poradiť, odporučiť obkladača - firmu, žinostníka, šikovníka kto by nám položil dl…
katka708
Pred 6 rokmi
1
Nechutne plody goji
Ahojte, nema z vas niekto skusenost s GOJI? Zacalo mi to rodit no chut plodov je hrozna. Strasne tr…
tad8
Pred 6 rokmi
20
1
2
…
1355
1356
1357
1358
1359
…