O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Prerábka jadra v 2 izbovom byte
Chcem Vás poprosiť o rady ako prerobiť jadro v 2 izbáku, Pôvodne som chcela zrušiť tú malú chodbi…
tad8
Pred 6 rokmi
6
Kotol na drevo do domu
Dobrý deň, prosím o rady a skúsenosti - neviem aký kotol kúpiť aby nemuselo byť drevo 2-ročné.
tad8
Pred 6 rokmi
1
2
38
Stavebné povolenie - (Podielové vlastníctvo)
Dobrý deň, S priateľom máme stavebný pozemok v podielovom vlastníctve (1/2) keďže nie sme manželmi…
alexa1301
Pred 6 rokmi
4
Plastova vodomerna sachta
Dobry den chcem sa opyt mam vodomernu sachtu do ktorej sa mi dostava cez prechod spodna voda....len…
stano999b
Pred 6 rokmi
7
Stavebne povolenie Galanta Sereď
Dobry den, hladane firmu, resp. človeka, ktory by za nas vybavil a obehal stavebne povolenie na rod…
rybka1987
Pred 6 rokmi
3
Vstavaná skriňa BA
Ahojte, chcem sa spýtať, či má niekto dobrú skúsenosť s firmou na výrobu vstavaných skríň. Chcem do…
shadowmilan
Pred 6 rokmi
9
ZSE cennik
Ahojte budeme sa pripajat na elektrinu a mame si vybrat dodavatela elektriny a chcem sa spytat ci m…
momo41
Pred 6 rokmi
7
Projekt RD Familly Class 1
Zdravím, chcem sa informovať či tu nájdem človeka čo má projekt na rod. dom Familly Class 1 ? :-)
berek
Pred 6 rokmi
1
sponzor fóra
Máte skúsenosť s unibrana.sk?
Ahojte máte niekto skúsenosť s touto firmou?má pomerne dobre ceny kovanych brán.
jooozik
Pred 6 rokmi
1
Akú hrúbku izolácie stropu?
Zdravim, rad by som sa spytal aku hrubku izolacie stropu by ste odporucali na nasledovne podmienky:…
adiso
Pred 6 rokmi
1
2
54
Ručný vysávač
Ktoré sú dobré ručne vysávače s dobrým sacim ťahom cena tak do 50€? Mate niektoré sencor ručný vysá…
janohano
Pred 6 rokmi
3
Krocajova izolacia na zelezobetonovy strop
Chcem sa spytat,v projekte RD som mal navrhnuty miako strop a v podkrovi pod poterom krocajovu izol…
miroslav33
Pred 6 rokmi
3
Ako najlepšie rozšíriť vjazd do starej garáže
Dobrý deň, som vlastníkom takej ten starej garáže v Bratislave, vo vnútrobloku (v zástavbe asi 1…
slavoslav
Pred 6 rokmi
2
Ako postupovať pri vybavovaní stavebného povolenia?
Ako postupovat pri vybavovani stavebneho povolenia treba najprv natiahnut inzinierske siete. A druh…
leatea
Pred 6 rokmi
6
Zapojenie kotla na drevo - čo treba
Mám urobené kúrenie z roku 2017, je to klasika plynový kondenzak + plast-hlinik rozvody a radiatore…
mattyrv
Pred 6 rokmi
17
Kúpeľňa-zmena
Ahojte ,možno mi bude vediet niekto poradit.Neviem sa stále rozhodnúť či dať sprchovy kút ku oknu. …
hroma
Pred 6 rokmi
1
2
39
Obklad Gobi/Merkury Market
Dobrý!Mate niekto obklad Gobi na fasáde domu?Chcela by som vedieť ci ste s ním spokojný,poprípade f…
bobincek
Pred 6 rokmi
1
Zakrytie od suseda
Caute strechaci. Riesim jeden problem. So susedom mame blizko postavene domy, plus susedov dom je v…
zita19
Pred 6 rokmi
17
Poličky na bylinky
Prosimvas kde ich zoženiem? Aj poličky, resp. tycky a aj hrantiky. Ďakujem
eur
Pred 6 rokmi
25
RD Familly Class 1
Dobrý deň, chcela by som poprosiť o radu, názor. Máme záujem o stavbu domu z firmy Dom snov/ Star h…
berek
Pred 6 rokmi
2
Poznáte serióznu firmu na zasklenie logie v Nitre a okolí?
Plánujeme zaskliť logiu a potreboval by som Vaše skúsenosti s firmami, ktoré zasklievajú logie. Už …
markus13
Pred 6 rokmi
1
Zmena stavebnika na stavebom povoleni za ucelom dotacie na tepelne cerpadlo
Kupil som rozostavany rodinny dom ktory na Liste vlastnictva ma vlastne katastralne cislo. Na liste…
jan45
Pred 6 rokmi
2
Tuja Smaragd - rozmnožovanie
Zdravím. Na záhrade mám cca 1,2m vysoké Tuje. Niektoré z nich však majú akoby 2-3 hlavné kmene. …
inzimirik1
Pred 6 rokmi
5
Napojenie podesty k domu
Dobrý deň, Chcel by som Vás požiadať o radu ako napojiť podestu vstupného schodiska k domu. Jedná s…
robinofsherwood
Pred 6 rokmi
7
Zdravim, neviem čo uprednostnit v dome: 2 kupeľne alebo 1 kupelna a 1 práčovna?
V dome bude byvat manželsky par a tri dcéry. Vidim to ako plus pre muža že by mal sukromie vo vlast…
alpata909
Pred 6 rokmi
7
Hodí sa k sebe dub hamilton od eggeru a dub ankara kaindl?
Ahojte strecháči, prosím o radu. Vybrala som si prac. dosku od eggeru dub hamilton a muž chce straš…
katinka4
Pred 6 rokmi
19
Okno a krov.
Ahojte .Na štít starého domčeka , kde nebude obytné podkrovie chcem dať malé okno 60x40 cm. Ale pre…
gashtaan
Pred 6 rokmi
3
Sused sa odvolal voci vydanemu SP v lehote 15 dni, tlaci na nas, poradte, pls
Ahojte, mame v rukach vydane SP. V cakacej lehote 15 dni, kedy by malo nadobudnut pravoplatnost sa…
natalka13
Pred 6 rokmi
1
2
55
Kúrenie v 5-izbovom byte - najlacnejšie riešenie
Ahojte. Prosim vas neviete poradit ako lacno vykurit 5 izbovy byt? Su v nom radiatory a topenie fun…
kikundela22
Pred 6 rokmi
13
Druh prizemnej rastliny
Zdravim ... pekne sa nam to doma pri terase rozrastlo. Tesime sa z toho a moja otazka znie: da sa t…
zita19
Pred 6 rokmi
10
1
2
…
1356
1357
1358
1359
1360
…