Projekt bungalovu_nazory_pripomienky_rady

Profilova fotka
Ahojte chcela by som sa popytat na nazory k projektu tohto bungalovu..otientacia je nasledovna: Vstup-severna strana Obyvacka s terasou-juhozapadna Detske a technicka-vychode Spalna-juhovychod Za kazdu radu dakujem 😊
Odpovedať
@domii_nika manželskú spálňu by som pričlenil k dvom izbám a dom by sa tak rozdelil na nočnú a dennú časť, nevstupovalo by sa do nej z obývacej izby. Kuchyňu by som posunul viac k terase - praktickejšie ak chceš terasu intenzívne využívať. Kúpelňa na severozápade mi nedáva zmysel, je odrezaná od izieb, mala by byť medzi nimi.
Odpovedať
Profilova fotka
@domii_nika Za mňa určite nie, neviem aké máte požiadavky vy ale mne by vadilo najviac asi kúpeľňa úplne mimo priestoru kde ju človek potrebuje, technická miestnosť alebo čo to je ústiaca v kuchyni, spálňa prístupná z obývačky, a hlavne neoddelenie nejakej súkromnej časti ako izby blízko vchodu a spálňu som už spomínal. A potom prichádzajú daľšie veci ako to že obývačka je dosť veľká ale tak divne riešená že je tam ledva miesto na sedačku. Alebo to že okná z obytných miestností sú na všetky svetové strany, čiže takýto dom sa nehodí na hocaký pozemok. Dom vyzerá dosť veľký a členitý čiže asi nebude s najlacnejších, preto by som ti poradil pri takom rozpočte nešetriť na najdôležitejšom mieste a zaplať si architekta aby ti urobil projekt na mieru.
Odpovedať
@domii_nika Ja súhlasím z komentármi vyššie je to trošku rozhádzané, upravil by som t aby to nebol taky labirint medzi izbami a kupelnou. PS: Stále nechápem prečo je teraz v mode dávať si kupelnu extra pre spálňu. Uvažujete nad tým že ju budete musieť aj umyvať a pritom bude využívana len minimálne. Americký štýl, že každá izba ma svoju kúpelku je podla mna na Slovensku zbytočný. Myslite aj na spotrebu vody a ostatných vecí. Ja by som nechcel zabyť celú sobotu len leštením kachličiek v 2 kupelniach.Ale to je moj sedliacky názor.
Odpovedať
Neviem, podla mna top nema ani hlavu ani patu. Spallnu by som prehodil na stranu, blizsie k detskym izbam a ako tym vyklankom tiez nejak moc nechapem. Neviem, ako ci aj tie dve kupelky nejak moc vyuzijete, ale tak to je vasa ve, no rozhodne si to ziada ako tak upratat
Odpovedať
Profilova fotka
ked sa na to pozeram, tak som po pravde strateny, je tam toho vela a pride mi to ako labyrint :-o je tam zrejme vsetko co chcete, potrebujete, len by to chcelo ine usporiadanie, bolo by dobre najst si niekoho kto vam s tym pomoze, poradi
Odpovedať
Oddelenú spálňu od deti ste iste nemysleli zle, je to do budúcna super, ale vadilo by mi ze sa tam ide z obývačky. Keď tam bude niekto dlho hore pozerať telku, či sa tam vyspite. Tie dve kúpeľne sú teraz časté, ale nedala som ani ja, jedna rodinná bude a hotovo, ako bolo spomenuté, nechcem celú sobotu upratovať.
Odpovedať
@domii_nika ja ešte taku jednu maličkosť. prejdete na záchod za to umyvadlo??? či to len obrazok je zle
Odpovedať
Profilova fotka
@11lubos11111 myslim, ze tam bude len nejake mensie, v mnohych domacnostiach je to tak riesene. Myslim, ze s tym rata aby sa tam dalo potom prejst, ze na to budu brat ohlady. Ale toto je podla mna oproti inym veciam dost taka malickost ;)
Odpovedať
Trocha mi vadi to rozmiestnenie tych izieb a tie vyklenky. Ako preco ste to skor nezarovnali? Co sa tyka tych 2 kupelni, vsak preco nie, zas to nie je az taky velky krok vedla
Odpovedať
Podľa môjho názoru je to zlé :/ Jednak rozhádzaná denná nočná časť, ale aj kuchyňa s obývačkou zle vyriešená, okrem iného bude na prac.linke stále tma takže bude potrebné časté svietenie, taktiež tá kotolňa zo špajzou sa dá aj lepšie riešiť. Čo sa izieb týka, určite treba prehodnotiť rozmiestnenie okien hlavne v detskej izbe pri vchode - keďže vchod je na sever v spomínanej izbe bude chladnejšie a bez kontaktu so slnkom. Celkovo projekt na mňa pôsobí zle rozmiestnený a zbytočne delený, chcelo by to lepšie rozmiestnenie ;)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?