O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Navezena zemina na pozemku
Dobrý den Rad by som sa spýtal na situaciu, ktora mi nastala, kupujem pozemok ktory je svahovity…
ruren
Pred 6 rokmi
7
Napojenie nerezoveho komina
Vedeli by ste mi prosim poradit ohladom detailu napojenia komina na dymovod ? Vychadza mi to tak ze…
maros173
Pred 6 rokmi
12
Stavebny pozemok a uzemny plan
Ahojte, potreboval by som poradit, s manzelkou by sme chceli kupit pozemok, ktory je momentalne…
evatothova
Pred 6 rokmi
10
Skladba podlahy v projekte
Čaute, takúto skladbu podlahy mám v projekte, ale neviem z toho kolko cm dat EPS, kolko cm anhydrid…
eagleowl
Pred 6 rokmi
6
Svietidlá do predsiene - pohybový senzor
Ahojte, do predsiene plánujeme dať dve nástenné svietidlá. Jedno z nich by malo mať pohybový senz…
technik007
Pred 6 rokmi
13
Laguna 432
dobrý deň. prosím vás je tu niekto kto má postavený tento dom?
gabriela1603
Pred 6 rokmi
1
Aké železo dať do základov a koľko?
Zdravím strecháči, mám jednu dilemu a to sa týka železa do základov. Navážka 70 cm, bungalow 13x16 …
santos950
Pred 6 rokmi
1
2
53
Rohove okno
Dobrý deň. Máte skúsenosti alebo napady ako zariadit kuchynu s rohovym oknom? Dakujem :)
simonarasto
Pred 6 rokmi
13
sponzor fóra
Plynovy varic (dvojplatnicka) namiesto varnej dosky, da sa?
Ahojte, mam garsonku, kde je v kuchyni privedeny plyn ukonceny 1/2" trubkou a ventilom. Do kuchynsk…
sto055
Pred 6 rokmi
13
Kresla
Ahojte. Ako tu na Slovensku hľadám kresla čo by sa mi páčili,ale nikde nič. Neviete kde mám hľadať??
kuratko22222
Pred 6 rokmi
11
Plastové okná a dvere Trenčín - skúsenosti s firmami
Ahojte som tu nova, potrebovala by som poradiť dobrú firmu v Trenčíne alebo okolí ktorá ponúka kval…
revolucne_okna
Pred 6 rokmi
3
Riešenie kúpelní, prosím o radu.
Ahojte! Chcela by som Vás poprosiť o radu, názor ohľadom rozmiestnenia našich kúpelní. Máme dve, v…
1renata101
Pred 6 rokmi
21
Viac vlastnikov pozemku - stav. povolenie?
zdravim, som na liste vlast. v 1/2 s inym majitelom kt je zosnuly chcem dat parcelu (trvale travne…
hroma
Pred 6 rokmi
13
Dilema zakladov
Rád by som sa Vás opytal, už dlhsie riesim otazku prečo ked ma známy garaz bez zakladových pasov ib…
eagleowl
Pred 6 rokmi
21
Dá sa nedostatočná tepelná izolácia podlahy upraviť?
Dobry den, bohuzial mame zle urobene podlahy, slaba izolacia v nich, ale su tam podlahove kurenia e…
luciakuk
Pred 6 rokmi
8
Pôdorys Bungalov final.
Ahojte čo poviete na náš pôdorys je to už finalna verzia tak každý nápad ocením.
wivik
Pred 6 rokmi
18
Nemám prístup k pozemku s nákladným autom
Zdravím pekný večer Chcel by som poradiť prosím pekne. Rodičia nám darujú pozemok za ich domom.…
zita19
Pred 6 rokmi
28
Zapojenie rozvádzača
Zdravím pomáham kamarátovi so stavbou takého mini domčeku niečo ako garzonka. Je to nízkonákladová…
patriky
Pred 6 rokmi
1
2
...
3
87
Podlaha v kúpeľni na poschodí - OSB dosky
Ahojte, finišujeme rekonštrukciu (zobytňovali sme podkrovie). Podlahu máme hore z OSB dosák bez per…
richard71
Pred 6 rokmi
5
Malá Technická miestnosť
Dobrý deň, chcem vás požiadať o radu. Vzhľadom k malým priestorom v plánovanom dome, neostáva mies…
igor256
Pred 6 rokmi
1
2
52
Zámková dlažba namiesto striešky na plote ale bez odvodňovacieho kanálika
Ahojte strecháči, robil som teraz plot zo šalovačiek, mal som už vybraté aj striešky ktoré som …
zmrzlina_sk
Pred 6 rokmi
6
Váš názor na Promiprojekt Laguna 33/B
Ahojte, chcem sa opýtať na dom od Promiprojektu Laguna 33/B. Stavia ho niekto? Nám sa veľmi páči, t…
zuzulka0171
Pred 6 rokmi
6
Voda v popolniku kotla
Zdravim.. Mame novy kotol Viadrus u26. Po par topení sa v popolniku a pod nim a aj pod pecom obia…
daralbajda
Pred 6 rokmi
30
Mate niekto skrinku nad sporakom bez digestora? Ak ano, a je to uz dlhsie, nenici sa pri vareni?
Ak mate aj foto, potesi.
martinooo
Pred 6 rokmi
22
Vystavanie podkrovia na RD po rekonštrukcii - približná cena a kontakt na robotníkov Malacky
Ahojte, riešime s manželkou rekonštrukciu podkrovia rodinného domu. Reálne by sme samotné práce…
molnija1985
Pred 6 rokmi
1
Základové pásy - poraďte
Ahojte, chcela by som sa poradiť ohľadne základových pásov. V projekte máme naprojektovanú šírku 5…
roman101
Pred 6 rokmi
31
Podlahove kurenie pripojenie k exitujucemu
Ahojte mame teplovodne podlahove kurenie uz natahane zaliate, lenze sme prisli k tomu ze by sme chc…
gkrivanek
Pred 6 rokmi
2
Plynári Presov
Ahojte, potrebovali by sme v dome urobiť nové kúrenie - radiátory. Nic zložité, dom ma 120m2, dokop…
nikuss_d
Pred 6 rokmi
5
Zatekanie v stupačke - asi z odpadovej rury alebo pripojky na ňu
Dobry den, chcel by som sa poradit, ci uz mate skusenost resp ako najlepsie postupovat s aktualn…
zita19
Pred 6 rokmi
2
Popínavé rastliny na pletivo
Zdravím, na časti pozemku mám plot z betónového základu, železných stĺpikov a pevného drôteného pl…
zita19
Pred 6 rokmi
3
1
2
…
1337
1338
1339
1340
1341
…