O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Záhadný zápach v byte
Zdravím, zadovážili sme si nové bývanie, predošlé už nebolo dostatočné. Jedná sa o byt v cca …
dumont369
Pred 6 rokmi
11
Led osvetlenie kuch.sokla
Dobrý deň, ako mám prosím viesť led pás na sokli kuchynskej linky pod vstavanou umývačkou riadu, ab…
petma1
Pred 6 rokmi
1
Zateplenie Srtopu
Ahojte, Prosim Vas o nazor, prerabam dom s tramovym stropom, Strop mam hotovy pozostava zo stare…
abednam
Pred 6 rokmi
4
Vrtanie roxorov ???
ahojte standartne sa roxory zapichuju do betonovych pasov firma co mi stava dom to nedala.....ze …
h0sher
Pred 6 rokmi
1
2
...
3
77
Tehly pod oknom
Vedel by mi prosim niekto poradit co s tymto? do izby pojde kompozitna podlaha..cast pod oknom je v…
adidasko1
Pred 6 rokmi
15
Kurenie tuhým palivom, na čo si dávať pozor
Tu by som sa rád podelil o skúsenosti s kúrenim v kotli s tuhým palivom a aj s prácou s odborníkmi.…
radoslavc
Pred 6 rokmi
11
Biela kožená sedačka - áno alebo nie?
Dobrý deň, aké máte skúsenosti s bielou koženou sedačkou? Je totiž mojím zatiaľ nesplneným snom. N…
tinuskaa1
Pred 6 rokmi
1
2
...
...
12
13
368
Ako spestriť moju obývačku?
Ahojte, chcela by som poprosit poradit s mojou obyvackou mam ju celu ladenu do bielo-sedej(svetlo,…
tinuskaa1
Pred 6 rokmi
1
2
59
sponzor fóra
Ako nastaviť termostat na kúrenie?
Zdravíčko. Prosím Vás, niekde som zapatrošila papiere od termostat či ako sa to volá na podlahové…
petermu
Pred 6 rokmi
7
Čo vysadiť pred múr?
Čaute, aký máte názor? Mám pod múr niečo vysadiť (niečo pekné celoročné), alebo to mám len nechať z…
trubadurka4
Pred 6 rokmi
1
2
33
Kryt na tepelne cerpadlo
Prosím vás o radu, ako máte poriešenie okolie tepelného čerpadla či ho máte obmurovane alebo oplech…
petermu
Pred 6 rokmi
9
Akryl na spoj sdk/omietka
Zdravím strecháči. Nezvyknem zakladat nové témy, ale takuto som nenasiel, ani nikde na internete al…
nrmilos2404
Pred 6 rokmi
7
Lagúna 33/a
Dobrý deň, chcem sa opýtať, či sa nájde niekto, kto staval bungalov Lagúna 33/a, a už je zabyvany, …
zuzulka0171
Pred 6 rokmi
1
Cena za sadrokartón
Zdravim. Môžem sa spýtať, máme ponuku na sadrokartón na 130m2 cena je 2700€ aj s materiálom a budú …
dadulka232
Pred 6 rokmi
5
Kde kúpit plastohlinnik (pex al pex) a všetko potrebné. Trenčín - Ilava
Zdravíčko neviete o niečom kde kupim všetko potrebné na prerábku vody z Pex al pex (plastohlinnik).…
pantex
Pred 6 rokmi
5
Stúpačka v jadre
Prosím o radu,kto mi vie povedať čo je zač kábel v bytovej stupačke,prebieha zhora do podlahy a jed…
tomidzi
Pred 6 rokmi
8
Bungalov EKO 104 vonkajšia omietka
Ahojte. Je tu niekto kto má postavené EKO 104 a vie mi poslať fotky z vonka? Chcela by som sa inšpi…
kellys15
Pred 6 rokmi
1
Drevorom a elektrina
Dobry den. Mame trochu problem s SSD. Mali nam robit novy pripojny bod, ich vyhlasenie je 2 roky od…
roboza
Pred 6 rokmi
9
URGELA interiéry Hanák Zvolen
Rada by som ziskala recenzie a skusenosti s touto firmou.
skywalker10
Pred 6 rokmi
2
Bukové parkety - farba
Dobrý deň Potreboval by som sa poradiť. Pred troma rokmi som si dával nanovo položiť bukové parket…
bronn1982
Pred 6 rokmi
1
Podliatie vchodových dverí
Čaute. Experti mi nepodliali dvere lebo nenadvihli foliu z vnútornej strany a tak to nechali. Dv…
truly
Pred 6 rokmi
6
Ako hlboko kotviť EPS do tehly?
Ako hlboko ste kotvili EPS do dutej tehly ? novostavba. . Resp aké dlhé kotvy ste použili. EPS 18 cm
majkoj
Pred 6 rokmi
25
Zateplenie rodicovskeho domu stareho 90 rokov dom z dutej tehly
Ahojte, kupili sme vlastne rodicovsky dom, je to polozrekonstruovany dom, je tu par chyb pr4to sa i…
luciakuk
Pred 6 rokmi
1
Kúrenie +chladenie +rekuperácia elektrinou
Ahojte, nájde sa tu niekto kto má kúrenie a chladenie vzduchom a rekuperaciu dokopy? Nemáme plyn, …
kicilanka
Pred 6 rokmi
20
Drevená buková podlaha
Ahojte, máte niekto doma drevenú lamelovú bukovú podlahu? aké máte s ňou skúsenosti, odporúčané zna…
mimikl
Pred 6 rokmi
1
Projektant / Architekt v Levickom okrese
Hľadám kreatívneho projektanta s referenciami v nitrianskom kraji, v Levickom okrese, na realizáciu…
jankevely
Pred 6 rokmi
2
Demontaz narazacej podlahovej listy
Dobry den, je mozne nejak jednoducho demontovat narazaciu (drzi na hmozdinach) prechodovu podlahovu…
vrtz
Pred 6 rokmi
3
Zemniaci uholník a jeho uchytenie do polystyrénu bez tepelného mostu
Zdravim. Ako ukotvit bez tepelneho mostu ochranny uholnik na bleskozvod. Vsetky drziaky uholnika s…
zmrzlina_sk
Pred 6 rokmi
5
Dosev trávnika a vertikutacia
Ahojte. Dnes som skusal vertikutator. Planoval som ze prebehnem trávnik a do tých 1-4mm dier roz…
zita19
Pred 6 rokmi
1
2
33
Sprchový kút-voda neodteká ako by mala
Ahojte, byvame v byte uz asi rok a po roku sa zacala diat tato jedna vec... ked sa sprchujeme v…
kajo873
Pred 6 rokmi
3
1
2
…
1339
1340
1341
1342
1343
…