O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Popínavé rastliny na pletivo
Zdravím, na časti pozemku mám plot z betónového základu, železných stĺpikov a pevného drôteného pl…
zita19
Pred 6 rokmi
3
Ahojte,poprosím tých ktorí majú skúsenosť,alebo poznajú niekoho s týmto kotolom.Aké su skusenosti ?
Ide o tento konkrétny tip kotla:mareli system model cb 25 kw .Mám možnosť ho trošku lacnejšie kúpi…
robinhood
Pred 6 rokmi
1
Izoluje penosklo?
Dobrý deň. Chcem sa spýtať či dostatočne izoluje penosklo, na ktorom je betónová doska, bez ďalšej …
eagleowl
Pred 6 rokmi
1
2
...
3
79
Kúrenie peletami v byte
Ahoj... Chcem ss opytat,ci ma niekto s tymto skusenost... sam kurenar nam poradil, kedze byvame na…
stowasser
Pred 6 rokmi
1
2
39
Späťvzatie žiadosti o vydanie stavebného povolenia
Ahojte, chcela by som sa opýtať na skúsenosti so späťvzatim žiadosti o vydanie stavebného povolenia…
ecuk
Pred 6 rokmi
8
Prepísanie pripojok
Ahojte, chcel by som sa opýtať, ako je to s prehlásenim prípojok. Chceme kúpiť pozemok na ktorom u…
martin3418
Pred 6 rokmi
9
Elektrikár okolie Nitra - poradíte?
Presnejšie v obci Jelenec.Budeme stavať dom a na pozemok chceme ešte pred stavaním priviesť elektri…
pavol7143
Pred 6 rokmi
3
Dobrý kontakt elektrikár Trnava
Pekný dobrý deň, chcel by som veľmi pekne poprosiť nejaký kontakt na elektrikára v TT okrese. Potre…
pavol7143
Pred 6 rokmi
10
sponzor fóra
Väčší stavebný otvor
Zdravím, dnes som zistil že mi vyšiel stavebný otvor na obložkove zárubne na výšku 206cm. Omietka j…
pantex
Pred 6 rokmi
7
Vykurovacie folie
Máte niekto skúsenosti s vykurovacimi fóliami z obi? Výkon tam je 120w/m2.
eagleowl
Pred 6 rokmi
15
Oprava strechy zahradneho domčeka
Dobrý deň, zhaname človeka ktorý nam opravy strechu záhradného domčeka, máme tam kanadský šindeľ, u…
daralbajda
Pred 6 rokmi
8
Vývod z digestora pod balkónom
Pekný deň. Prosím vás, budeme mať na isto bielu fasádu a momentálne rozmýšľame nad rozložením kuchy…
zita19
Pred 6 rokmi
3
Hľadám klampiara
Dobrý deň, hľadám klampiara, ktorý by vedel zrekonštruovať okenné rámy a vyhotoviť nové rýnsy ako…
hrutkova
Pred 6 rokmi
3
Ako prepísať prípojky
Ahojte, chceme kúpiť pozemok na ktory ma už súčasný majiteľ vybavené stavebne povolenie. Už len uro…
martin3418
Pred 6 rokmi
5
Hľadám firmu, alebo montážnikov na predsadenú montáž okien.
Mám záujem o predsadenú montáž plastových okien rehau, kto má naozaj s touto montážou bohaté skúsen…
wawel
Pred 6 rokmi
3
Sikmy strop na garazou - povala
Zdravim, viete mi prosim poradit ako ukotvit drevene hranoly o stenu v garazi? Nad garazou je sikm…
kntsz
Pred 6 rokmi
13
Boli ste spokojní s firmou, ktorá robila predsadenú montáž okien?
Ahoj, ktorá osvedčená firma na trhu robí kvalitnú predsadenú montáž plastových okien?
ruren
Pred 6 rokmi
2
Striekané omietky a maľovanie
Ahojte, potrebovala by som poradiť od niekoho kto má skúsenosti (nakoľko dostávame protichodné …
zuzanale
Pred 6 rokmi
5
Povlak na stene
Rok po premalovani steny za na nej začal vytvárať biely povlak ...čo to môže byť?
yeti_team
Pred 6 rokmi
6
Rozchadzajuca sa laminatova podlaha
Chcel by som Vas poprosit o vase nazory. Mame v celom dome polozenu laminatovu podlahu Krono Origin…
mesarosanton
Pred 6 rokmi
23
Odkiaľ sprchové dvere
Dobrý deň, potrebovala by som poradiť, odkiaľ mám kúpiť sprchové dvere a stenu. Rozmery sprchového…
wivik
Pred 6 rokmi
6
Kurenie kotlom plynovym
Prosim Vas mam len otazku, mame dvoj dom, ktory je spojeny kotolnou, a teraz su tu dva kotly jeden …
luciakuk
Pred 6 rokmi
8
Práca pre obkladaca
Dobrý deň Poznáte nejakého obkladaca na kúpeľnú v okoli Nove Mesto nad Vahom? Ďakujem
worker_falcon
Pred 6 rokmi
4
Montovaný dom z Poľska - máte reálne skúsenosti?
Dobrý den, viem že u uz bolo niekolko takýchto tem, ale potrebovala by som vediet ci niekto skutocn…
bozka08
Pred 6 rokmi
1
2
32
DLAŽBA
Dobrý deň, Prosím potreboval by som pomoc a nejakú radu ohľadom kúpy a výberu dlažby na terasu. Má…
denco5
Pred 6 rokmi
4
Strechar/tesar Zlate Moravce a okolie - rekonstrukcia starej strechy
Dobry den, vedeli by ste poradit nejakeho strechara v okrese Zlate Moravce, resp. sirsie okolie? Ne…
ibauer
Pred 6 rokmi
1
Hladame firmu na kompletnu rekonstrukciu bytu - LV
Hladame firmu na kompletnu rekonstrukciu bytu v Leviciach, 4 izby, 80m2. Prosim, odporucania na spo…
luciaf554
Pred 6 rokmi
4
Izolacie zakladov
Ahojte, poradte prosim ako postupovat. Mame zaklady napenetrovane tekutou hydroizolaciou, na tom je…
bookeeper
Pred 6 rokmi
17
Kuchynská linka v tvare U
Dobrý deň v prílohe Vám tu posielam návrh kuchyne. Chcela by som Vás poprosiť o fotky ak takú kuchy…
wivik
Pred 6 rokmi
18
Ohradenie neohradeneho pozemku bez stavby betonovym plotom
Zdravim vseznalych problematiky. Pozemok nie je ohradeny. Ale geodet mi ho uz vytycil, poznam pres…
hroma
Pred 6 rokmi
27
1
2
…
1338
1339
1340
1341
1342
…