O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Sprchový kút-voda neodteká ako by mala
Ahojte, byvame v byte uz asi rok a po roku sa zacala diat tato jedna vec... ked sa sprchujeme v…
kajo873
Pred 6 rokmi
3
Ako ste riešili tento detajl??
Skúšal som hľadať ale nic som nenasiel. Dakujem za radu.
jblaze
Pred 6 rokmi
2
Odhlucnenie z izby 4x3 m2 smerom hore a dole
Ahojte, neviete poradit ako by sa dalo jednoducho zamedzit tomu aby nebolo z jednej izby pocut m…
paradajka77
Pred 6 rokmi
12
HEJ.sk - skusenosti s vratenim poskodeneho tovaru a nasledne vyplatenie kupnej ceny
Ahojte, poprosim vas o info. Mate skusenosti s vratenim tovaru do HEj.sk? Vratia peniaze bez probl…
manilla
Pred 6 rokmi
5
Ako sa vola tato tapeta na obrazku a kde by som ju mohla zohnat?
Hladam tapetu na obrazku. Pomohla by informacia ako nazov, vyrobca alebo obchod, kde by som ju mohl…
akvi
Pred 6 rokmi
8
Čo položiť v kúpeľni skôr - dlažbu či obklad?
Ahojte strecháči, chceme sa trochu poradiť. Práve dokončujeme v dome dlažbu a pomaly by sme sa m…
panak
Pred 6 rokmi
1
2
38
Lepenka na OSB dosky
Dobrý deň riešim rovnú strechu nad garážou bude tam plné debnenie z OSB dosiek...môže ísť lepenka …
pedrisito
Pred 6 rokmi
10
Stavebné povolenie - trvanie
Zdravim, 11.9 sme mi stavebné konanie na ktorom sa nik zo susedov nezúčastnil - súhlasia so stavbou…
peterm88
Pred 6 rokmi
7
sponzor fóra
Cenová ponuka na kotol na drevo plus príslušenstvo
Ahojte . Chcela by som sa Vás spýtať na názor či cenová ponuka ktorú nám poslal kurenar je normálna…
michaela_g848
Pred 6 rokmi
3
Čo dať okolo základov?
Ahojte, idem si po radu. Ako by ste riešili takto obnažené základy? Stačí len dosypať zem, obrubník…
minky_zbinky
Pred 6 rokmi
5
Vyrezanie kruhoveho tvaru / ramu z dreva
Ahoj, potreboval by som najst stolara / firmu, ktora vie vyrezat oblukove tvary. Potrebujem nieco a…
majkoj
Pred 6 rokmi
10
Novostavba - zariaďovanie
Ahojte, chcela by som sa poradiť s pár vecami ohladom zariaďovania novostavby - bytu. Máme možnosť …
svetlo1
Pred 6 rokmi
11
Okno od Slovaktual - ako pripevniť kľučku?
Ahojte, boli u mňa majstri, všetko osadili, super spokojnosť, ale keď odišli všimol som si, že do j…
petiar
Pred 6 rokmi
9
Vykopova zemina Presov okolie
Ahoj, darujem za odvoz vykopovu zeminu Teriakovce okres Presov cca 10 tatier
darklol
Pred 6 rokmi
1
Najazdove svietidla
Ahojte, montoval niekto prosim najazdove svietidla do zamkovej dlazby? chcem na okraj chodnika, cc…
gumbik
Pred 6 rokmi
9
Nedoliehajuce dvere
Mam krivu zarubnu na vchodovych dverach do bytu. Teda dole su dvere na tesneni a pri jazycku im chy…
1renata101
Pred 6 rokmi
3
Bungalov EKO 104 zateplenie + fasáda
Ahojte, vravím ze viete mi poradit. Chcela by som sa poprosit aby ste mi poslali fotky z vonka ,…
kellys15
Pred 6 rokmi
1
Čo všetko potrebujem na zapojenie plynovej prípojky?
Ahojte idem si k vám po radu chcem sa informovať chceli by sme si dat plynové kúrenie no plynovú pr…
jnqa
Pred 6 rokmi
5
Vonkajsie schodisko na druhe poschodie dvojgeneracneho domu
Ahojte, potrebovala by som poradit ohladom vonkajsieho schodiska na druhe poschodie ku druhemu vcho…
wolodymyr
Pred 6 rokmi
2
Strecha Okres Bytča
Prosím vás poznáte nejakú šikovnú partiu na poklad krytiny v okrese Bytča? Ďakujem
marek878
Pred 6 rokmi
4
Fasádna omietka Sun color
Ahojte, ideme robiť fasádu a riešime akú značku omietky dať. Firma nám odporúča sun color. My sme b…
martinadca
Pred 6 rokmi
1
DobrýDom a Drevodom Zvolen?
Má niekto skúsenosti s týmito dvoma stav. firmami ?
peterpb
Pred 6 rokmi
2
Trnava Clementisa 13A názor
Dobrý deň,zvažujem kúpu bytu v tomto dome.Má niekto skúsenosti z bývaním v tomto dome a okolí?(suse…
serzo1
Pred 6 rokmi
1
Zateplenie Ytong lambda 375
Pozdravujem rozhodli ame sa zatepliť rodinný dom postavený z ytongu lambda plus chcem sa spýtať aké…
igor256
Pred 6 rokmi
16
Umiestnenie PIR snímačov
Nazdar, vedeli by ste mi poradit kde spravit pripravu pre PIR snimace? Precital som xy stranok vacs…
rkorba
Pred 6 rokmi
1
2
...
3
64
Ako uložiť zámkovú dlažbu na miesto, kde je plastová vodomerná šachta?
Prosím poradte, ako by ste riešili vzniknutú situáciu: Plastová vodomerná šachta je presne v mieste…
palino82
Pred 6 rokmi
7
Obkladač NR
Ahojte, potrebovali by sme začiatkom júla položiť dlažbu a obklad v dvoch kúpelniach. Nitra a okoli…
kikusastar
Pred 6 rokmi
3
Treba nejaké povolenia na záhradné jazierko?
Chcela by som sa opýtať, či sú potrebné nejaké povolenia na jazierko a či je povolené urobiť jazier…
megdesign
Pred 6 rokmi
1
2
40
Zateplenie starej tehly
Dobry den, dneska sme si dali vyskusat nacenit zateplenie domu, lenze nejak sa mi to nezda mame dom…
andrea277
Pred 6 rokmi
23
Plyn 18m od pozemku
Ahojte, zvažujeme či v našom novom domčeku kúriť plynom. Plyn je od nášho pozemku vzdialený cca 18…
audinak
Pred 6 rokmi
11
1
2
…
1340
1341
1342
1343
1344
…