Ako spestriť moju obývačku?

Ahojte, chcela by som poprosit poradit s mojou obyvackou mam ju celu ladenu do bielo-sedej(svetlo, tmavej) a podlaha je buk kralovsky pridavam aj fotky... :-D Dajte zopar napadov na doplnky, farby a podobne... ;-) Chcem to ozivit. Dakujem... :-)
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
Ahojky, kytky, kytky, kytky :-) Nějakou pěknou vazbu na stoleček, na zem vedle pohovky třeba dracénu či něco podobného, nad pohovku obraz nebo velkou fotku ;-) A možná bych se nebála to šmrncnout třeba červenou...
Odpovedať
Dobrý den. Tyto kytky měl jeden důchodce doma v obýváku. Jsou velmi pěkné. Krásně zelené. Pak ho policajti zabásli. Takže z toho plyne ponaučení, do obýváku si dej pouze něco, co znáš. :-D :-D :-D :-D :-D My jsme tam měli 15 roků palmu, potom jsme ji vyměnili za palmu menší a nakonec máme umělé kvítka, které nikdo nerozezná od živých. Draceny nám pořád chcípaly. Asi to byly chcípáčci obecní. PS na fotce je konopí..... S pozdravem Laďa
Odpovedať
Profilova fotka
doporučila bych něco přírodního např. proutí ve váze...na stěnu pak třeba samolepící tapetu
Odpovedať
@nischen325 cervena, oranzova, tyrkysova a nejaky ten zaujimavy kvet, ako pisu vyssie ;-)
Odpovedať
@xajaneckova No uvazovala som aj nad tapetou... ale kedze je priestor pojeny s kuchynou a ta je ladena tiez do bielo sedej bojim sa ze to zlym vyberom pokazim... :-| tak tam chcem dat radsej obraz ale tu riesim dalsiu dilemu ci ma byt farebny a ladeny s doplnkami alebo skor vo farbe sedej napr. cierno-biely obraz mesta NYC pridavam foto. :-S P.S.: Zariadovat si vlastny byt nie je vobec taka sranda ako som si myslela ze bude... 8-(
Odpovedať
@vivere Kvety tam urcite dam a nie len jeden pretoze ich mam hrozne vela len som ich este zatial nepreniesla do noveho kym sa tam este pracuje... Skor mi ide o doplnky... A narazila som este na jeden problem nikde neviem zohnat moderny biely stol a stolicky a to uz hladam mesiac... Zufalstvo... :-( Dakujem za rady... ;-)
Odpovedať
Mně se ten šedobílý podklad moc líbí. Chci svoje bydlení ladit stejně. Stačilo by mi jen několik polštářů v různých barvách, které bych mohla podle nálady měnit. Stačí pár kousků z látky a je doplněno. A plakát je skvělý, jen si myslím, že by se trochu tloukl s kobercem. Možná, kdyby byl koberec jen bílý...
Odpovedať
Profilova fotka
Keď sa rozhodneš maľovať stenu tak zvýrazni len jednu. Farbu nejakú čo sa tebe páči aj to pekne ukáže. Niekde som čítala že málo farby je niekedy viac . Netreba to farbami prehnať aby toho potom nebolo veľa. Ja nad farbami uvažujem tiež a už mám z toho nočnú moru. Mením komplet obývačku. Držím ti palce nech sa ti to podarí ;-)
Odpovedať
šedý obraz bych nedávala, spíše barevný. Já jsem ladila do hnědo bíla a na stěnu jsem dala červenofialovožluté obrazy a vypadá to pěkně. :-) Nebo jen nějakou malůvku na stěnu. :-)
Odpovedať
@kacka.l A aky by si tam dala teda farebny? Kvety, prirodu, more, abstraktny...???? ;-) Uvazovala som este nad tymto:
Odpovedať
Profilova fotka
ta orchidej vypadá nádherně.....nebo aspoň ta barva je rozhodně ta co ti tam chybí a dodá tomu všemu šmrnc.....rozhodně bych dala takovéto (fuchsiové) doplňky..... klidně i tu tapetku...úplně to vidím
Odpovedať
Profilova fotka
A jaká barva se ti líbí, kromě šedé?;-) Já jsem taky pro oživení barevnými polštáři, možná bych zvolila i jiný koberec, barevnou stěnu, na tu by se pak NY hodil, kuchyň pak můžeš drobnými barevnými doplňky doladit, já bych byla pro kombinaci červená-šedá;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Tento koberec by tam nebyl špatný, pokud by si volila tu červenou;-)
Odpovedať
@vafle Tak ta sa paci aj mne asi tak ako NYC ale na ozivenie bude fakt asi lepsia ta orchidea a dobre na tom je ze tam je aj seda a biela... :-D Tak rozhodnute aspon obraz by uz bol... ;-)
Odpovedať
Aj mne sa ta orchidea velmi paci:)
Odpovedať
Dala bych tam také tu orchidej, je krásná a pokoj určitě zůtulní, nějaké fuchsiové prostírání nebo dekoraci a bude to krásné. A když se omrzí tak je tam i zelená, tak se to může prostřídat. :-)
Odpovedať
Ja by som ten bielo šedý koberec vymenila napr. za zelený - taký pistáciový a k tomu nejaké 2 malé dekoračné vankúšiky na sedačku,prípadne obraz na stenu abstrakt v zelenej a nejaké dekorácie na stolík a do poličiek - váza, miska, svietnik :-) A zopár kvetov v rovnakých najlepšie hranatých vysokých kvetináčoch. ( Odporúčam postaviť 2 vedľa seba 1 väčší a druhý menší - s rovnakými kvetmi. Násobenie je in. ;-) ...prípadne to doladiť viných farbách , ktoré máš rada -. napr. tyrkysovo modrá, orchideovo purpurová ;-)
Odpovedať
A koberec napr. takýto : Šedo - čierna je taký neutrálny podklad, ktorý treba oživiť a doplnky sú minimálne položky a interiér osviežia :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Taky hlasuju pro orchidej a barevné doplňky, černobílý obraz by působil smutně
Odpovedať
@nischen325 heh tak takyto byt som naposledy videla u slobodnej bezdetnej kamosky, ze este aj uteraky v zatvorenej skrinke ladili :-D , co tak ozivit byt dietatom? heh uvidis tie farby, tu ponozky, tu macik, auuuu stupis na lego.... :-)
Odpovedať
@eeffka souhlas :-))
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
@nischen325 : odkud je prosím obraz? děkuji
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som to ladilo so zltou alebo tou pistaciovou ako ti pisala @ninka23 , seda s bielou sa pekne kombinuju s pastelovymi farbami, ak to nechces velmi prehnat ostrymi farbami. a samozrejme kvety tomu dodatju zivot :) ak zvolis tapetu, tak by som dala iba za sedacku mozno, ale nie je vidiet cela obyvacka, ale taka vyrazna by sa hodila prave za tu sedacku, by ju pekne pozdvihla :) a k tomu uz iba nejake jemne doplniky, vazicka, ramik na fotku, moznno kobercek. drzim paste pri vybere.
Odpovedať
Profilova fotka
@nischen325 biely jedalensky stol mam v bazari :) pre osem pripadne 10 ludi :)
Odpovedať
Nápady, doplňky a inspirace do obývacího pokoje co se týče kontrastu - oživení můžeš mrknout sem http://www.bydleni-interier.cz/obyvac... jestli se něčím inspiruješ. Je to tam vyloženě do kontrastu podlaha, stěny vs. doplňky apod. Doufám, že v článku nalezneš nějakou inspiraci ;)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@nischen325 to je kráááááááááááááááásny nabytok, kde si to zohnala?? a tá sedačka, že waw :)
Odpovedať
@danik1505 https://www.google.sk/search?q=obyvac...
Odpovedať
@vlado35 dakujem :) a este tu sedacku vypatrat :)
Odpovedať
@danik1505 nejaka si leniva napisat do Google a podla obrazkov hladat :-) Navyse nejake sive sedacky su aj v tom odkaze s obrazkami...potom klikni na obrazok, ze ktory je to web
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?