O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Kúpeľňová hydroizolácia
Prosím Vás o skúsenosti - aká je najvhodnejšia hydroizolácia do kúpeľne ? S čím sa dobre pracuje a …
richard71
Pred 6 rokmi
5
Rekuperácia Venus Comfort 300 EC, predohrev, regulácia - skusenosti
Dobry den, Planujem kupu rekuperacnej jednotky Venus Comfort 300 EC s predohrevom. Mame dom o ro…
domrek
Pred 6 rokmi
1
Vstavane skrine - preciznost prace
ahojte, tak mam hotove vstavane skrine. neviem ake mate skusenosti s vysledkom prace. chapem ze…
zita19
Pred 6 rokmi
23
Aké máte skúsenosti s infrakúrením?
Ahojte...staviame s manželom menší bungalovík a chceli by sme do celého domu čisto len elektrinu...…
duzu
Pred 6 rokmi
1
2
...
...
20
21
617
Zvýšená spotreba eletriny v novom dome
Pozdravujem, chcem sa opýtať na nasledovné či mi bude vedieť niekto poradiť. Na začiato…
janopopovec
Pred 6 rokmi
1
V záhradnej lampe kondenzuje voda
Lampy su postavene na betonovej tvarnici zo zamkovej dlazby. Pod nimi je kamenna drt a okolo tvarni…
ramoon
Pred 6 rokmi
7
Podlaha bez podlahového kúrenia
Ahojte, plánujem dom na betónových pilieroch ale podlahové kúrenie nechcem. Takže, aká by mala byť…
kavar
Pred 6 rokmi
1
2
42
Nefunkcne termostaty/kurenie
Ahojte, mame el. podlahove kurenie, prvy krat spustene pred cca. 3 tyzdnami. Doteraz vsetko fungova…
wewio
Pred 6 rokmi
11
sponzor fóra
Stavala vám dom firma Pecka dom?
Zdravim,stavala vam niekomu dom firma Pecka dom ? Ake s nou mate skusenosti? Dakujem
8mon8
Pred 6 rokmi
2
Podlaha na manzarde
Ahojte. Rozhodly sme sa zrekonštruovať izbu na manzarde a mám otázku ohľadom podlahy. Je tam zhruba…
michailos
Pred 6 rokmi
2
Vyrobky Klarstein...mate s nimi skusenost?
Ahojte, nahodne som objavila znacku Klarstein, paci sa mi tam jeden digestor, chcem sa spytat mate …
adisko72
Pred 6 rokmi
22
Dobrý Statik?
Viete mi niekto prosím odporučiť dobrého statika,najlepšie z okolia Považskej Bystrice?
lub_ica
Pred 6 rokmi
3
Zateplenie starého RD - ako vyriešiť kontakt so zemou?
Ahojte, idem zateplovať starší podpivničený RD pomocou EPS. Nie som si istý, ako vyriešiť soklovú č…
wlacho
Pred 6 rokmi
30
Vonkajšie žalúzie sú vhodne keď mám krásne výhľady
Prosím ,poraďte!Nevieme sa rozhodnúť ,mame veľké okna a krásne výhľady na okolitú prírodu,sme na ko…
maria455
Pred 6 rokmi
18
Skúsenosti s vinylovou podlahou v kúpeľni
Zaujimali by ma vase skusenosti (najlepsie osobne ak je mozne aj dlhodobe) s vinylovou podlahou v k…
andula30
Pred 6 rokmi
1
2
37
Problém s odvzdusnenim systému
Idem si k Vám po radu. Cez leto som robil v jednom rodinnom dome kúpeľnu, vodu odpad a bol tam klas…
marek_p
Pred 6 rokmi
3
Prosim o radu! Ake zarubne a zariadenie zvolit k tymto podlaham?
Ahojte, velmi vas prosim o radu, som uz takmer zufala...v kuchyni a obyvacke budeme mat podlahy Bal…
zuzka3
Pred 6 rokmi
7
Podkrovie vo fáze premýšľam
Ahojte! Prosím chcela by som sa Vás opýtať či ste niekto už stavali podkrovie. Chcela by som sa spý…
doritt
Pred 6 rokmi
9
Oscilacna bruska
Ahojte, potrebujem vybrat sparovacky medzi obkladackami, nakolko som pracu dost odflakol:-) a nasie…
janamartish
Pred 6 rokmi
12
Oplatí sa vziať pôžičku, kúpiť byť a prenajímať ho?
Chcem do buducna mat najaku istotu,kedze dochodok by mal byt pre mna niekedy v 70. ratam tak ze by…
rapidek
Pred 6 rokmi
1
2
...
3
69
Železobetónová stropná doska - mráz po 2 dňoch...
Ahojte, som tu nový, chcem sa opýtať, v piatok 4.10. som betónoval deku na 2.NP, bolo +9 stupnov, b…
richard71
Pred 6 rokmi
7
Zonove vykurovanie
Ma nekdo skúsenosť zonove vykurovanie od Honewey Evo Home
majosek1
Pred 6 rokmi
1
SSE vs alternatívy?
Ahojte, našiel som tu len staršiu tému týkajúcu sa alternatívnych dodávateľov elektriky, tak sa skú…
janulienicka3
Pred 6 rokmi
9
Aky typ miesacky?
Zdravim vas, Kupil som tuto miesacku a chcel by som vediet aky to je model..v pripade kupy nahradn…
anfer
Pred 6 rokmi
8
Mapy po maľovaní sadrových omietok
Ahojte začal som malovať sadrové omietky ( robili poliaci - Diamant) dal som jednu vrstvu penet…
igor256
Pred 6 rokmi
1
2
...
3
69
Zmena zabezpečenia - SLSP problém
Minulý rok sme brali hypotekárny úver v SLSP, založený byt ohodnotený na 75000€ s tým, že postavíme…
kajo873
Pred 6 rokmi
22
Tepelne cerpadlo - seriozna firma za primerane peniaze? Existuje vobec?
Ahojte, ma niekto skusenosti s firmou, ktora robi tepelne cerpadla vzduch-voda a zaroven sa Vas nes…
fural
Pred 6 rokmi
25
Rozmiestnenie podpier na altánok
Dobrý deň prajem, chcel by som sa spýtať nakoľko si staviame svojpomocne altánok o rozmere 7x3 m či…
chrobak7
Pred 6 rokmi
18
Vzdialenosť krbobej vložky od nábytku
Ahojte. Je nejaka predpísaná vzdialenosť vložky od nabytku? Vychadza mi to cca 1.5m od linky Te…
truly
Pred 6 rokmi
14
Omietka s liaporom
Ahojte, chcel by som sa spýtať, či ma niekto skúsenosť s doma miešanou "izolačnou" omietkou s liapo…
rchrdba
Pred 6 rokmi
19
1
2
…
1335
1336
1337
1338
1339
…