O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Pracka + susicka v stavanej skrini
ahojte, zariaďujeme bytík a budeme kupovat pracku a chceme aj susicku (urcite nechcem kombinova…
kawasaki737
Pred 5 rokmi
20
Vchodove hlinikove dvere
Ahojte, chcem sa spytat ci ma niekto skusenosti z hlinikovymi vchodovymi dverami od firmy KN plast,…
dancer281
Pred 5 rokmi
1
Kúpeľňa so šírkou 2m - je to moc úzke?
Chcem sa opytat tych, co maju realne skusenosti..., resp. pouzivaju, alebo pouzivali takuto kupelnu…
simik22
Pred 5 rokmi
24
Kúrenie v garáži
ahojte staviame RD a stojím momentálne pred otázkou, ako vyriešiť kúrenie v Garáži. Na úvod chce…
rkorba
Pred 5 rokmi
1
2
47
Výstavba rodinného domu
Dobrý deň je tu nejaká firma na výstavbu rodinného domu (bungalov) Levoča a okolie ?
petra_2917
Pred 5 rokmi
3
Kupa chaty bez LV.
Ahojte. Planovali sme kupit zahradku spolu s murovanou chatkou avsak pri kontrolovani LVcka som pr…
ewica
Pred 5 rokmi
4
ATYPICKÁ Susicka na bielizen
Dobry den.Prosim vas zhanam susicku so sirkou max 57cm.Ak by ste niekto o niecom takom vedel,prosim…
filipf
Pred 5 rokmi
1
Gauč Saporini
Dobrý večer, chcela by som sa opýtať, či máte niekto gauč Saporini. Ste spokojní? Aká je ich kvalit…
alfonzia10
Pred 5 rokmi
1
sponzor fóra
Zapojenie dvojstlpoveho zdvihaku
ahojte chcem v garazi zapojit zdvihak a potreboval by som poradit .. v dome hlavny istic je b40/3 ,…
sysell
Pred 5 rokmi
9
Drevená rímsa na krbe
Dobrý deň strechári, má niekto na interiérovom krbe drevenú rímsu? Aké s tým máte skúsenosti? Z aké…
alexandrasofia
Pred 5 rokmi
16
Pokosová píla s pojazdom - Einhell alebo Güde?
Prosim vas ktoru si kupit pokosovu pilu s pojazdom rozhodujem sa medzi Einhell TC-SM 2131 Dual (12…
kawasaki737
Pred 5 rokmi
31
Smrek alebo borovica na eurookna?
Dobry den, ideme objednavat drevene okna z europanelov, mame priblizne rovnake cenove ponuky od dvo…
kawasaki737
Pred 5 rokmi
17
Nejaká stavebná firma na výstavbu rodinného domu ?
Východne Slovensko
mimcab
Pred 5 rokmi
1
Ako udržať v jazierku čistú vodu?
Mám zvyšné hranoly zo stavby, dlho som rozmýšľal ako ich využiť, vyvýšené záhony som už urobil z kr…
technik007
Pred 5 rokmi
30
Aká je správna aplikácia DRY FIX na zateplenú tehlu Porotherm 44T ?
Dobrý deň,potreboval by som súrne poradiť staviame zo zateplenej tehly Porotherm 44. Firma ,ktorá…
wicro
Pred 5 rokmi
1
Základy a bleskozvod
Ahojte,kúpil som si Chalupku a práve pristavujem ,potreboval by som poradiť ohľadne bleskozvodu.Ked…
niko88
Pred 5 rokmi
4
Dodavatel na dokoncenie domu Presov
Dobry den hladam firmu alebo dodavatela ktory by nam dokoncil dom pri Presove. podlahovy polysyren …
darklol
Pred 5 rokmi
6
Stary dom na pozemku
Ahojte, chcela by som poprosit o radu. Na pozemku mame stary dom, ktory by sme chceli prerobit na …
dejoi
Pred 5 rokmi
10
Kde sa daju zohnat
Prosim vas vie niekto poradiť kde sa daju zohnať tieto stolíky?
blue_moon
Pred 5 rokmi
4
Hypoteka a financny poradca
Dobry den,chcela by som sa Vas spytat ci neviete,kedy dostane financny poradca odmenu za hypoteku p…
andreah25
Pred 5 rokmi
24
Problem s podlahovym kurenim
Zdravim vsetkych odbornikov.Nechcem tu rozpisovat esej, tak len strucne.byvame v poschodovej novost…
magio89
Pred 5 rokmi
1
2
...
...
8
9
266
Indeco - recenzie
Mate prosim niekto vstavanu skrinu od Indeca? Pokial ano, ake mate skusenosti? Dakujem
mirm
Pred 5 rokmi
9
Kuchynska linka na mieru Kosice
Zdravim vsetkych viete my odporucit stolara,firmu ,pre kuchynsku linku na mieru ,vstavane skrine,sa…
skin1984
Pred 5 rokmi
1
Kuchyna-dolezite typy,vase odporucania spotrebice
Ahojte,tak popri planovani kuchyne by ma velmi zaujinali vase vychytavky idporucania - indukcna va…
wivik
Pred 5 rokmi
1
2
40
Umiestnenie WC v dome na inom mieste - je to možné?
Kupili sme dom. Chceme z garáže urobiť obytnu zonu. Voda, odpad je tam, aj kurenie. Akurát tam niej…
bianka...
Pred 5 rokmi
15
Kuchynská linka do L alebo s pultom (príp. ostrovček)?
Ahojte. Mohli by ste mi, prosím, poradiť s rozmiestnením v našej budúcej kuchyňo-obývačke? Kuchyňa …
tinnka9
Pred 5 rokmi
19
Kúpa chalupy na základe zmluvy o dočasné užívanie na dobu neurčitú
Zvažujeme kúpu chalupy a vo vačšine prípadov sa stretávame s tým, že pozemky a chalupy nieje možné …
veronika40
Pred 5 rokmi
8
Skúsenosti - otvorený krb v interiéri
Zdravim vsetkych,kedze je tu sezona vecerov pri krbe,napadlo ma popytat sa,aky mate kto nazor na kr…
dedo758
Pred 5 rokmi
17
Vinyl podlaha tepelny odpor 0,1009 K/W m2 podlahove kurenie
Dobry den, Chcel by som Vas poprosit o nazor na podlahove kurenie a vinyl podlahu Tasman DUB / COR…
jblaze
Pred 5 rokmi
10
Úver na výstavbu rodinného domu
Zdravím.Chceme požiadať o úver na výstavbu rodinného domu. Manžel je živnostník(platí minim.odvody)…
andreah25
Pred 5 rokmi
8
1
2
…
1270
1271
1272
1273
1274
…