O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Zameranie nuly
Ahojte, Potreboval by trosku poradit ohladom zamerania nuly. V projekte mame skladbu podlahy v cel…
jurp
Pred 5 rokmi
6
Poradíte kvalitný matrac do postele?
Hladám firmu, ktorá ponúka kvalitne madrace do postele, zdravotnícke. Nechcem žiadne Ikeacke Kikack…
michalc2
Pred 5 rokmi
1
2
...
...
3
4
108
Garaz zaklady
Ahoj všetci chcela by som sa spýtať na celkom dôležitú informáciu pre nás ideme stavať dom tento tý…
babi32
Pred 5 rokmi
2
Kovové oplotenie
Zdravíčko. Viete mi poradiť, kde by som vedela zohnať za najlepšiu cenu komplet kovové oplotenie(…
zvalik
Pred 5 rokmi
3
Sušička pre viac člennu rodinu..
Prave dnešnym dnom mi doslužila moja 14ročna kamaratka. Nahradne diely už niet. A preto sa Vas idem…
leito
Pred 5 rokmi
1
2
...
...
3
4
96
Aký zmäkčovač vody do 2.izb bytu - Vaše reálne skúsenosti, odporúčania a upozornenia
Pomôže mi niekto s výberom? Jedná sa o 2.izb byt s dvomi dospelými osobami bez limitu čo sa veľkost…
drivesk
Pred 5 rokmi
1
Zateplenie základovej dosky
Ahojte, máme trochu neštandardný prípad. Chceme použiť staré kamenné základové pásy, a rozmýšľam…
robm
Pred 5 rokmi
3
Vývoz odpadu
Zdravim,uz dlhsi cas ma stvu smetiary. Chcem sa informovat ako to teda je. Mame velky dom a ked tam…
tarbavalaba
Pred 5 rokmi
21
sponzor fóra
Lanovy navijak / Lidl
Ahojte, "uzivi sa" takyto navijak na stavbe poschodoveho RD? Bude dobre vyuzity?
peter2728
Pred 5 rokmi
18
Vrtanie studní Trnava
Ahojte priatelia, chcem sa opýtať na nejakú osvedčenú firmu na vŕtanie studní v okoli Trnavy. Týcht…
ondro81
Pred 5 rokmi
7
Rebrík alebo lešenie pri zatepľovaní?
Stoji predo mnou otazka, ci zateplovat svojpomocne len z rebrika, alebo az z lesenia. Ide o to, ze …
peter2728
Pred 5 rokmi
1
2
...
...
4
5
131
300m2 plus 60m2 garaz
Dobry den. S manzelkou uz mame rozrobeny projekt na velky bungalov. 300m2 obytnej plochy a 60m2 ga…
turbot
Pred 5 rokmi
1
2
32
Rekuperácia a stavba domu
Zdravím, chcel by som toho roku začať stavať bungalov cca 180m2, ak sa podarí. Na druhý týždeň mam …
ruren
Pred 5 rokmi
10
Ako špárovať tehlový obklad?
Ahojte, kto má skúsenosti so špárovaním tehlového obkladu?? Sa pomaličky na to chystáme a vôbec net…
fugas20
Pred 5 rokmi
23
Drevený obklad púšťa farbu na omietku
Som v zúfalej situácii.Mam čerstvo zateplený domček, fasádna omietka Caparrol, medzi okná sa dal d…
martinko85
Pred 5 rokmi
16
Stôl z kuchynskej pracovnej dosky - približná cena
Ahojte strechaci... Chcem sa spýtať, ci si niekto dával robiť stôl z pracovnej dosky akú má na kuch…
jankah77
Pred 5 rokmi
23
Aky je to konektor
Ahojte. Nema to celkom suvis s elektrikou ale uz sa neviem pohnut :-) Aky je to konektor a kde ho…
marekjahoda
Pred 5 rokmi
4
Riešenie otvarania pri veľkých oknách
Potrebovala by som poradiť,chceli by sme si dať na novostavbu okná rozmer 1800x1000 no nevieme či b…
vrajmantak
Pred 5 rokmi
7
Krbové zostavy svojpomocne
Ahojte, potrebovala by som poradiť. Chceli by sme si objednať sadu pre stavbu krbu zo stránky stav…
ruren
Pred 5 rokmi
17
Prípojka do pivnice:kábel cyky 2,5x 5
Dobrý deň. Chcem využiť pivnicu na uloženie 3 mrazákov, nie je v nej elektrika. Môžem od domového …
vrajmantak
Pred 5 rokmi
6
Kondenz na folii
Ahojte, na zatiaľ nezaizolovanej streche sa nám z vnútornej strany vytvára kondenz, hlavne na sever…
martinak15
Pred 5 rokmi
2
Kupelna s drevom
Ahojte čo by ste mi poradili do kúpeľne sa mi to zdá moc jednoduché obklad je čisto biely matný a b…
pirhina
Pred 5 rokmi
7
Zrušenie pôvodnej zásuvky
Zdravím, chcel by som vás touto cestou poprosiť o radu. Ako sa rieši situácia, keď som si v rámci i…
worker_falcon
Pred 5 rokmi
17
Okná od OKNOPLUS
Chcela by som sa spýtať, nemáte niekto skúsenosti s oknami od firmy OKNOPLUS z Trenčína? Ak áno aká…
chrobak7
Pred 5 rokmi
4
Prístupová cesta - obec vs. svojpomocne
Dobrý deň, ja a švagor sme kúpili pozemky, ktoré sú zahrnuté v územnom pláne obce ako pozemky vho…
martosko
Pred 5 rokmi
7
Stavba komína cj blok
Dobrý deň Hľadám majstra na odbornú výpomoc / dohľad na stavbu komína v počte 2ks typ cj blok. Od…
stavbyps
Pred 5 rokmi
1
Nedodržiavanie správnych technických postupov
Dobry den, chcela by som sa s Vami poradit. Kupili sme si vysnívaný domček od realitnej kancelárie,…
maikka
Pred 5 rokmi
24
DAKO Slovakia s.r.o. INTERNORM - skúsenosti
Zdravím vás, prosím vás, máte niekto skúsenosti s firmou DAKO Slovakia s.r.o., okná INTERNORM (…
stavitelka1
Pred 5 rokmi
4
Nálepky na parapete-odstránenie
Prosím Vás potrebovala by som radu, dávali sme si robiť antracitové okná a aj parapety a po odstrán…
bacili
Pred 5 rokmi
13
Egger alebo fundermax
Mozem sa spytat chcem si dat vyrobit jedalensky stol namieru a ponukaju mi stolovu dosku egger aleb…
salinda789
Pred 5 rokmi
19
1
2
…
1268
1269
1270
1271
1272
…