Vrtanie studní Trnava

Ahojte priatelia, chcem sa opýtať na nejakú osvedčenú firmu na vŕtanie studní v okoli Trnavy. Týchto fór je mnoho, ale mnoho z nich je aj neaktuálnych. Ďakujem vopred.
Odpovedať
Za mňa Krupa z Cifera - len celkom sa naňho čaká. Výborná cena a solídna robota. Určite sa vyhnite Hrašnovy zo Zelenča = vedel by som Vám ukázať viacerých, ktorým totálne dohúkal studne tak, že sú nepoužitelné ...
Odpovedať
Práveže na p. Krúpu som toho dobrého moc nenašiel. Oslovil som pár ľudí o ktorých viem, že pred rokmi si dali vŕtať studne no nepamätajú sa aké firmy to robili a nemajú ani kontakt. Vygúgliť sa dá toho mnoho, ale tie hodnotenia nic moc. 90% vŕtačov mi podľa toho prijde ako garážmajster - sľubotechna čo chce byť zo dňa na deň milionárom a vôbec ho neserie akú spúšť za sebou necháva. A to nehovorím keď sa bavíme o cene 70-80 € / m že to nie je lacný špás :-S
Odpovedať
@kingdiamond3 Mne vrtal dve studne pad Dobrucky z Kajala a spokojnost, komplet robota aj s preplachom 45€/m pri 200ke
Odpovedať
@kingdiamond3 csilag Gabriel z kajal +421944338766 , tuším má stránku studne 123.
Odpovedať
Ahoj, za mna 0908834331 - Slovakova - myslim ze z Vlckoviec. My mame od nich cca 10 rokov studnu zatial bez problemov. Kolega si daval vrtat asi pred 2 rokmi, tiez studna funguje. Sused minuly rok nejako na jesen a zatial vsetko OK.
Odpovedať
@kingdiamond3 Krupa vrtal mojej sestre, prebehlo to ako tak ok, ale potom do studne spustil cerpadlo na precistenie, hadicu supol susedovi do zahrady (cerstvo nasadenej) zapol to a odisiel. samozrejme vsetko vytopene, sused skoro chytil mrtvicu a odvtedy s nim sestra nema moc dobre vztahy. Toto podla mna nikto normalny nespravi, plus v inej teme o studniach su o nom zaujimave veci popisane. Ja osobne by som hladal niekoho ineho, udajne vo Vlckovciach je nejaky dobry vrtac.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?