O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Kuchynská linka - cena montáže?
Ahojte, Viete mi niekto prosím poradiť koľko vyjde výroba kuchynskej linky u stolára ak by sme mat…
wolodymyr
Pred 5 rokmi
2
Skúsenosti - stavba z tehly bez zateplenia
Čaute tento rok by som chcel stavať z tehly ale bez zateplenia.Vie mi niekto poradiť akú tehlu mám …
porsche19
Pred 5 rokmi
29
Prečo máme mokré nosné múry?
Dobrý deň, chcel by som Vás poprosiť o radu... Zo zadnej strany domu nám moknú nosné múry... Už sme…
adri1975
Pred 5 rokmi
12
Hľadá sa interiérový architekt/dizajnér Bratislava
Dobry den, kupil som si 3 izbovy byt (novostavba), ktory bude postaveny v lete 2020. Hladam interie…
wawa2020
Pred 5 rokmi
2
Detská izba od interiérového štúdia/architekta
Ahojte, chcem sa spytat na vase skusenosti, prip. rady alebo typy. Chystame sa detom urobit novu de…
wawa2020
Pred 5 rokmi
5
Ako postaviť obvodovú stenu na chate
Dobrý deň prajem, chcel by som Vás požiadať o radu. Začal som sam svoj pomocte stavať chatu a nevie…
dodo001
Pred 5 rokmi
4
Skúsenosti - tepelné čerpadlo Nibe
Ahojte máte niekto skúsenosti s TC Nibe skúsenosti ?máme starší dom 200m2 poschodový nahovárajú nás…
luki211
Pred 5 rokmi
4
Môže byť opretý obývačkový nábytok o krb?
Ahojte môže byt spodná skrinka v obyvacke opretá o stenu krbu ? Je izolovaný. Nemôže sa to prehriev…
deltako
Pred 5 rokmi
10
sponzor fóra
Elektrocentrála - krokový motorček na karburátore
Dobrý. Kto by mi vedel poradiť aký krokovy motorček je na karburátore elektrocentrála zipper zi st…
mikohorsky
Pred 5 rokmi
1
Máte svetlo v kúpeľni cez okno 70x75 cm?
Ma niekto malicke okno do kupelne? 70x75cm (stavebny otvor)? Mate svetlo v kupelni pocas dna alebo …
foox
Pred 5 rokmi
5
Atramentová tlačiareň - skúsenosti
Akú atramentovú tlačiareň máte doma?S akou ste spokojní?Mala som Lexmark,výborne fungoval 8 rokov.…
jamk1
Pred 5 rokmi
1
2
44
Pultová strecha a pochôdzny priestor pod strechou
Chcem sa spýtať hľadal som tu ale nenašiel som. Mame pultovu strechu a medzi stropom a strechou by …
gashtaan
Pred 5 rokmi
9
Kde nájdem fialový obklad v kombinácii s bielou?
Ahojte chcela by som vás poprosiť neviete kde by som našla fialovo bielu kombinaciu obkladaciek a d…
felitsa
Pred 5 rokmi
7
Projekt Nový Ružinov - čo si o ňom myslíte?
Ahojte, chcela by som sa opýtať, čo si myslíte o projekte Nový Ružinov http://www.novyruzinov.sk/, …
drobcek24
Pred 5 rokmi
1
2
45
Aká je dobrá cena za zateplenie 130m2?
Mame prvu ponuku na zateplenie. Dali sme si nacenit aj polystyren, aj nobasil.Velky rozdiel medzi c…
tominohorvath
Pred 5 rokmi
1
2
...
...
3
4
107
Čo dať na veľký sokel na dome?
Prave nam dokoncili fasadu a dumame , co dat na sokel. Z jednej strany domu ho mame dost velky a vi…
monika7419
Pred 5 rokmi
12
Dali by ste si vonkajšie žalúzie na malé okná?
Ahojte dali by ste žaluzie na malé okienka, napr špajza prípadne kúpeľna. Orientácia okien je na …
dromitan
Pred 5 rokmi
1
2
34
Máte niekto komplet bielu kuchyňu?
Ahojteeee je tu niekto kto má bielu kuchyňu? Ale že celú bielu alebo minimum inej farby. Bola som z…
syko1
Pred 5 rokmi
1
2
...
3
80
Kde kúpim dobrú sedačku?
poradte kde kupit dobru kvalitnu a nie drahu sedacku....(mozno sa neda kupit nie draha a kvalitna, …
vladka372
Pred 5 rokmi
1
2
49
Paropriepustná fólia nad vatu - ako ju umiestniť?
Ahojte chystám sa robiť pochôdznu povalu. Plánujem dávať nad vatu paropriepustnú fóliu . Skladba b…
peter977
Pred 5 rokmi
7
Ako opraviť vydutý obklad?
dobrý deň. Mám problém s obkladom v kúpeľni v novostavbe. Na dvoch stenách som si všimol, že kachli…
gashtaan
Pred 5 rokmi
7
Skúsenosti a rady - okná INCON
Zdravím strecháci, Rad by som sa na vás opýtal na vaše postrehy a rady ohľadom značky INCON či mát…
zvolencan259
Pred 5 rokmi
10
Elektromerový rozvádzač - správne osadenie
Ahojte, možno to tu už odznelo možno nie. Chcem sa opýtať na montáž elektromerového rozvádzača. Na…
topfield
Pred 5 rokmi
2
Tepelné čerpadlo - oprávnený zhotoviteľ
Zdravím Vás, chcem požiadať o info. Máme vybrané (dohodnuté) TC. Viete odporučiť niekoho v rámci zá…
jaros87
Pred 5 rokmi
14
Stav pri odovzdávaní - antracitové okná novostavba
Dobry den, mozem poprosit radu/nazor-prebrali sme novostavbu- ale teraz pri umyvani pred stahovanim…
foxinecka
Pred 5 rokmi
20
Skúesenosti - predajňa/kúpeľnové štúdio v Jablonke
Ahojte neviete mi poradiť kúpeľňové štúdio- predajňu v Jablonke v poľsku chcem to kuknúť na nete ..…
fernando
Pred 5 rokmi
3
Odporučania - podlahové kúrenie Trenčín a okolie
Ahojte. Konecne sa nam plni sen. :slight_smile: len by som chcela odporucenie, kto nam urobi podlah…
fearandlove
Pred 5 rokmi
9
Lepidlo na keramický kvetináč zo zvyšnej dlažby
Zdravim, potrebujem radu. Zostala nam keramicka dlazba z terasy, tak ma napadlo, ze by som si z nej…
zita19
Pred 5 rokmi
5
Bleskozvod - firma na dodanie Žilina a okolie
Prosím Vás, nepoznáte niekto v Žiline a okolí nejakú firmu, ktorá by dodala materiál na bleskozvod?…
ondro81
Pred 5 rokmi
4
Aké garníže/kolajky zvoliť na okno v podkroví?
Dobrý deň, vedel by mi niekto pomôcť s výberom garnize na okno v podkroví? Istá časť povaly je pod …
denisahh
Pred 5 rokmi
3
1
2
…
1255
1256
1257
1258
1259
…