Kde kúpim dobrú sedačku?

poradte kde kupit dobru kvalitnu a nie drahu sedacku....(mozno sa neda kupit nie draha a kvalitna, ale rada si vypocujem nazory ;)
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
v obchode? :D myslim ze inak sedacku ani nekupis pokial si na nu nesadnes :) a obchodov? na SR trhu je podla mna aj 50obchodov s kvalitnymi sedackami :) tak smelo do nich a obzerat ceny
Odpovedať
ahoj, my sme si vybrali v melli.sk,. a to podotýkam, že sedačku sme hľadali vyše roka, a tu sme si hneď vybrali. M
Odpovedať
Profilova fotka
xxxlutz, ludwig, leiner... z rovinky to nemas tak daleko... skus wagramer strase vo viedni, na relativne malom useku su vsetky velke nabytkove obchody, treba si to pochodit...
Odpovedať
My máme sedačku Šipoš,šijú na mieru,vyberieš si tvar aj látky,ja som bola zamilovaná do jednej rok a popri tom som hľadala aj inde,ale nenašla som,ani rozmerovo sa mi žiadna nehodila,tak sme si dali ušiť tam a som spokojná.Trvalo im to asi 3 mesiace.
Odpovedať
Levi sro Pravenec.
Odpovedať
Mňa osobne zaujali sedačky phase.....Slovenský výrobca !!! a ceny sú myslím primerané kvalite.
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=1... ak chceš kukni my sme boli priamo na predajni a sedačky nevyzerali zle a ceny sú veľmi dobré na dnešnú dobu ;-)
Odpovedať
slovensky vyrobca sedalux v banskej stiavnici. krasne sedacky za smiesne ceny.
Odpovedať
Profilova fotka
My sme sli do Phase , hladali sme dlho co nam sadne dobre pod zadok a vyhrali , uvidime ako budeme spojoni po rokoch :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
my mame 4 roky COSMO. hladali sme ju dva roky. potrebovali sme vela miesta na sedenie a nizke opierky pod okna a sedenie na pravej aj lavej strane bez otomanu. a cosmo ma vela variantov. zatil sme spokojni. ma take podruky, ze sa na nich da aj sediet.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Ci je prave 50 obchodov so sedackami, no to teda neviem :D Mozno 2-3... osobne sme chceli sedacku na mieru, naozaj sme si chceli aj priplatit a vacsina sedaciek proste hroza.. ci uz kvalita koze, madracov, vyplne, presivania okrajov, zdola diery a pod.. no nic moc. Nakoniec sme sa na internete docitali o firme Nesia, od nich sme aj kupili, to by som povedal, ze asi jedina firma, ktora naozaj to co slubi aj splni.. nehovoriac o kvalitnych materialoch a pod. Ak niekto bude chciet, pridam foto, aj detailne.
Odpovedať
my máme veľmi dobrú skúsenosť s touto firmou https://nabytok4you.sk/?gclid=EAIaIQo... . Kupovali sme u nich sedačku na jar, lebo už mala kamarátka a naozaj sa mi páčila. Žiadny šunt, ale poctivo vyrobená slovenská sedačka.
Odpovedať
@knapikba Nesia ma kvalitne sedacky, mal som moznost ich vidiet na vystavach, ale na mna boli vsetky tvrde. My sme si objednali zo sedackyr1. Zatial som spokojny, az na mensie reklamacie ktore akurat riesim, ale z prsitupu predavajuceho myslim ze ich uspesne vyriesim. Co sa tyka materialov tak mame pod latkou klasicky mlitan a na nom perie. Je to neskutocne pohodlne. Este by som rad upozornil na sedacky z Albero. Mozno su v pohode, ale az do prvej reklamacie, potom to uz bola katastrofa s nimi nieco riesit.
Odpovedať
Za mňa Sedačky Phase.. v ZA som obišla viacero obchodov ale Phase vyhrali, milý personál a hlavne sme si ju mohli aj vyskúšať (čo mi v konečnom dôsledku pomohlo ukecať muža na tú sedačku :-D ). Nebola najlacnejšia ale stojí zato, vybrala by som si ju znova.
Odpovedať
Profilova fotka
@alofokm zas mne sa zdá zbytočné dávať toľké peniaze za sedačky ako pýtajú hintam, čo si písala. Podľa mňa sa dajú zohnať fajn sedačky aj krásne, aj kvalitné za nižšie ceny. Ale chápem každý máme iné očakávania, iné predstavy. No ja v prvom rade pozerám na pomer ceny a kvality :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@burdorka to sa zdá aj mne, my sme taktiež pozerali ich ponuku, lebo chceme kúpiť novú sedačku, ale tie ceny ma odradili. Áno sú ešte aj iné značky, kde sú ceny aj vyššie, ale aj tak sa mi to zdá dosť. Keby sme mali peňazí na rozhadzovanie tak nepoviem nič, ale keďže stále je potrebné peniažky do niečoho dávať, tak hľadám ako si aj ty napísala niečo čo bude mať dobrú kvalitu, ale aby to bolo aj za dostupnú cenu, aby sme si to dovoliť mohli :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kloda7 jasné, ceny sú rôzne, preto je dobré pozrieť si viacero ponúk, aké sú ceny, aká je kvalita a podobné vecičky. Pri niečom treba aj ušetriť, zvážiť si koľko do čoho dať :-)
Odpovedať
@burdorka Myslím, že čo sa týka domu, tak zakaždým sa nájde niečo do čoho sa dajú dať peniaze, čo sa dá pomeniť, čo sa dá nové kúpiť a podobne, čiže tie je stále kam dávať, preto ako si aj ty napísala netreba len tak vyhadzovať peniaze. Moja segra tá zo začiatku tiež mala kadejaké predstavy, čo pokúpi, za aké ceny, no keď na to prišlo, tak začala úplne inak uvažovať, začala si porovnávať kde čo majú, za akú cenu a napríklad sedačku kúpila v tempe kondela a takú krásnu a ešte aj za dobrú cenu :-) Je to len o tom nájsť si čas, sadnúť si k tomu a nekúpiť hneď prvú vec, ale porovnať si kde čo za aké peniaze môžeme dostať 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
@vladka372 to je pravdou, my už síce bývame, v podstate už máme všetko viac menej, čo potrebujeme, ale stále by som vedela nájsť niečo, čo by sme ešte mohli dokúpiť prípadne vymeniť, ale tak to bude asi fakt stále takto. Lebo tie predstavy na začiatku sú úplne iné, najmä keď zo začiatku pozeráme väčšina len na vzhľad nábytku a nie na ceny :-x
Odpovedať
ide aj o to, kolko do nej chceš investovat a čo si predstavuješ pod pojmom kvalitná sedačka. Koženkovu nedoporučujem. SKus latkovu, ale nechaj si ju naimpregnovat . O koženkovej som nič dobre nečital. Takže zaleži na tebe
Odpovedať
Profilova fotka
@burdorka veď stále pozerám, stále nad tým sedím a kukám už kadečo, kadejaké tie obchody, tie sedačky, aj rôzne prevedenia. Dúfam, že sa z toho zachvíľku nezbláznim, lebo toľko toho je :-D @emil553 predstavovala by som si, aby sme sa do tisícky jednoznačne zmestili, to už je taká moja vrchná hranica, nad ktorú ísť nechcem. Keď zoženieme za menej budem len rada. :-) Nad tým som ani neuvažovala, nad hentakým materiálom, jednoznačne látkovú :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kloda7 stále objednávame sedačky s dodaním do Vianoc ;-) http://nabytokbetak.sk/produkty/sedac...
Odpovedať
Profilova fotka
@kloda7 veď si napíš, čo všetko by si chcela akú máš asi predstavu, že aký tvar a tieto veci - to by ti mohlo hľadanie uľahčiť 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kloda7 pozeram ze si z nr. Pozri moj album. Mame sedacku robenu na mieru, velkost, potah, vsetko si mozes vybrat. Mali sme plny kufor auta vzoriek latok :-D kludne napis ip, napisem aj cenu. Ale urcite odporucam
Odpovedať
Profilova fotka
@nabytok_betak pozriem, ďakujem :-) @burdorka to ti nie je zlý nápad, len aby som potom našla niečo také, predsa len jedna vec sú moje predstavy a moja fantázia a ponuka v obchodoch :-D @22macka22 idem kuknúúúť :-)
Odpovedať
@burdorka Myslím, že každá z nás vieme o čom píšeš, je to úplne prirodzené toto, čo si napísala. Že stále by sa niečo našlo. Aj teraz pred Vianocami mňa už zase chytá, že čo by som pokúpila pomenila a pritom ani nám nič v podstate nejako netreba, ale mám takú dáku vnútornú potrebu, či jak to pomenovať :-D :-D @kloda7 Neskúšala si pozrieť aj ponuku obchodu, o ktorom som ti písala?
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?