Máte niekto komplet bielu kuchyňu?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojteeee je tu niekto kto má bielu kuchyňu? Ale že celú bielu alebo minimum inej farby. Bola som za bielu a halifax ale už je toho akosi príliš všade na mňa a uvažujem či nedať len čisto bielu a vždy ju nejako oživiť skôr doplnkami aj podlahy budeme mať úplne bledé :) mali sme v minulosti veľmi tmavý byť a teraz trpím posadnutosťou lebo už nikdy v takomto tmavom žiť nechcem 😁
Odpovedať
@luki7 a vedel by si prosim odfotit celú tú stenu aby som videla ako to máte ukončené v rohu?
Odpovedať
Profilova fotka
@kreola velmi peknu kuchynu mate. mne sa takyto tvar moc paci a ako pozeram tak mas dost pracovnej plochy
Odpovedať
@babennik dakujem velmi pekne :-) . Som velmi spokojna, kuchyna je velmi prakticka, mam tam vela odkladcieho priestoru a aj pracovnej plochy je dost :-).
Odpovedať
@paulac93
Odpovedať
@paulac93 Nie máme svoj. :-)
Odpovedať
@paulac93 môžem sa ešte spýtať? Vy ste rátali asi len tie 3 skrine však? Že majú 185 cm nie až po koniec steny kde máte ešte kúsok pracovnej dosky ? Lebo predpokladám že tie skrinky majú asi 60cm a to mi potom nejako nevychádza na 185 😁
Odpovedať
@luki7 môžem sa ešte spýtať? Vy ste rátali asi len tie 3 skrine však? Že majú 185 cm nie až po koniec steny kde máte ešte kúsok pracovnej dosky ? Lebo predpokladám že tie skrinky majú asi 60cm a to mi potom nejako nevychádza na 185 😁
Odpovedať
Profilova fotka
... ja len poznamka k BIELEJ pracovnej doske. V diskusii padlo, ze ked pouzijes "umely" kamen, tak bude zrno, male, ale bude ..... Nebude, mame technicke kamene Silestone, Technistone, Dekton (vsetko tvrdost ako zula), ktore su cistucko biele. Hrubka materialu od 12mm. Mame bielu aj keramiku s povrchom matnym aj lesklym. Hrubka tiez od 12mm. Povrch pri technickych kamenoch odporucam leskly (kvoli cene). Lesk pri nich nie je zrkadlovy lesk, ale taky prijemny sametovy. Pri keramike zase odporucam matny povrch (kvoli vyssej mechanickej odolnosti). Pripadne pozrite moje fotoblogy
Odpovedať
@paulac93 Skrinky su 60 a 5 je kusok listy pri stene
Odpovedať
@luki7 ale to asi len tie vstavané ratas?
Odpovedať
@luki7 ja som myslela ze keď je tam ešte tento kúsok 😊😊
Odpovedať
@paulac93 nečítal som všetko, neviem či si to písala, ale chcel by som vedieť, že od koho máte kuchyňu 🙂 Ak by ti nevadilo mi prosím o tom napísať 😉
Odpovedať
nemáme celu bielu ale takáto kombinacia
Odpovedať
Profilova fotka
@syko1 ahoj,,,krásna kuchyňa,,,môžem sa opýtať v akej výške je spodok rúry?Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Pekna kuchyna @syko1, ten drez to je aky odtien? 🙂
Odpovedať
@yelly1 Tam jw rozmer 65.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@paulac93 Tam je rozmer 65
Odpovedať
@luki7 ahááá takže 185 mate len tie 3 skrinky dĺžku hej? No my máme práve celú tú bočnú stenu 185 tak asi rovno od tial už z tej tretej pôjde pracovná doska do kelu
Odpovedať
@zur fuu tak to zena vybrala. asi cirny ale presny názov neviem. je to franke tusim onyx
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?