O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Pomoc pri kompletnej rekonštrukcii domu
Ahojte. Kupili sme starsi dom. Ale prerabka musi byt komplet od skvarovej podlahy a tak. Kto ste pr…
ckristina0
Pred 5 rokmi
17
Je treba pomúrnicu pri plochej streche?
Moze mi prosim niekto objasnit ci pri plochej streche konstrukcne tvorenej z drevenych tramov treba…
spiderhst
Pred 5 rokmi
2
Cena za plný plot z tvárnic
Kolko penazi moze stat klasicky plny plot, co ja viem napr. z tvarnic, ked ZAKLAD JE SPRAVENY ... k…
chrobak7
Pred 5 rokmi
1
2
32
Nevideli ste tento typ podlahy?
Hľadám niečo rovnaké alebo aspoň podobné. Videla som to u jednej baby na Fb že majú takú podlahu al…
zita19
Pred 5 rokmi
5
Elektrické podlahové kúrenie alebo tepelné čerpadlo?
Zdravim, nenaslo mi kategóriu kurenie tak som to označil takto. Chcem sa opýtať, ma niekto z vas sk…
janopopovec
Pred 5 rokmi
1
2
55
Strešná fólia - potrebujem radu - východné Slovensko
dobrý večer mam taký problem zo strešnou foliou ktory mam pod kritinou bohužial je tam nekontaktna …
chrapovic10
Pred 5 rokmi
29
Vitopend 100 - problém s ohrevom TUV
Dobrý deň, máme Vitopend 100, kúrenie funguje normalne ale akonáhle pustím teplú vodu tak kotol hre…
jajasko
Pred 5 rokmi
17
Najlepšia hrúbka parkety na podlahové vykurovanie
Zdravím, ideme dávať na podlahové vykurovanie drevené dubové parkety. Máme v ponuke rakúske Scheuc…
jblaze
Pred 5 rokmi
15
sponzor fóra
Ako riešiť vlhko nad priečkou?
Mam na jednom mieste vlhku izolaciu - vatu nad prieckou v priestore povaly domu. Dom ma sadrokarton…
slavoslav
Pred 5 rokmi
2
Akumulačná nádrž s vnoreným zásobníkom TUV
Ake s tym mate skusenosti? Planujem kurenie pevnym palivom. K tomu akumulacnu nadobu DRAŽICE NADO 1…
gf565
Pred 5 rokmi
26
Hľadám stavebnú firmu z Topoľčian
Dobrý deň, vie mi niekto odporučiť kvalitnú a cenovo prijateľnú stavebnú firmu na stavbu murovaného…
ingrid1810
Pred 5 rokmi
5
Vaše názory na projekt domu - úzky pozemok
Ahojte :) Mame pozemok siroky 13,9 a dlhy 50 metrov , susedne pozemky nie su zastavane - su to poli…
karmenocka
Pred 5 rokmi
1
2
41
Ako na strihanie pseudoacacie?
Dobry den, viete mi poradit ako zostrihat zobrazeny agat? Mame ju 2.rok. Urcite dlzku no neviem …
mtn
Pred 5 rokmi
4
Kto vie vyrobiť takéto vchodové dvere?
Ahojte, prosím Vás, viete o niekom kto vie vyrobiť takéto vchodové dvere? Ďakujem za každú radu.
spravcanetu
Pred 5 rokmi
9
Ponuky - kuchynská zástena (sklo)
zdraviiim..viete mi odporučiť odkial kupiť kuchynske sklo,zasteny? ake su ceny?..najlepšie orava
mia091
Pred 5 rokmi
30
Rekonštrukcia 70 ročného domu
Dobrý deň. Našiel som pekný domcek ktorý by nám jedna teta predala. Ide o 70 r dom. Materiál je čer…
martinsvec
Pred 5 rokmi
9
Architekt na projekt domu - západné Slovensko
Dobrý deň, hladame architekta na projekt domu. Najlepsie s takym kto je kreativny a mate s nim skus…
sobicatko
Pred 5 rokmi
1
Klíma alebo rekuperácia na zbavenie sa vlhkosti v byte?
Dobry den chcel by som sa spýtať alebo poradiť mam panelový 3 izbový byt mam problem z vlhkosťou a …
mysmann
Pred 5 rokmi
1
2
55
Šikovní majstri na vodu a kúrenie - Partizánske
Máte prosím niekto typ na šikovných majstrov na VODU a KÚRENIE.....Partizánske a okolie!!! Ďakujem
ivusivus
Pred 5 rokmi
5
Skúsenosti s firmou INSTALEM
Mate niekto skusenosti s firmou Instalem pri realizacii podlahoveho kurenia a pripadne kotolne? Zva…
cmelor
Pred 5 rokmi
6
Inteligentná elektroinštalácia
AHojte rozhodli sme sa ze si dame niektore prvky inteligentnej instalacie, niektore len predpriprav…
tomilu
Pred 5 rokmi
29
Nesprávne zakreslené okná v novostavbe?
Zdravím. Prosím vás o radu. Kúpili sme byt v novostavbe, ktorá je aktuálne vo výstavbe. Všetko vyze…
mariankovac80
Pred 5 rokmi
9
Plot z debniacich tvárnic - aká má byť hĺbka základov?
Ahoj idem spraviť plot kde budú dve rady dt a do dt zalejem stĺpy a natiahnem pletivo. Chcem sa sp…
slavoslav
Pred 5 rokmi
3
Ničenie lesného fondu - rodina Kvietikovcov
Je tomu už možno aj rok, čo som na tomto mieste spomenul, ako rodina Kvietikovcov šafári s lesným f…
jabadaba
Pred 5 rokmi
1
2
51
Skúsenosti - kúpa pozemku od pozemkového fondu
Dobrý deň prosím vás máte niekto skúsenosti s kúpou pozemku od pozemkového fondu? Cca koľko trvá ký…
marcelafilipkojessica
Pred 5 rokmi
8
Žalúzie a siete od SAFIROLL Košice - skúsenosti?
dobrý deň, ma niekto skúsenosti s firmou SAFIROLL v Košiciach ,nejaké recenzie či máju kvalitne výr…
kamila_jozef
Pred 5 rokmi
4
Aké francúzske okno zvoliť do spálne?
Ahojte, chceme dať do spálne fr. okno rozmer 2000x2600mm. V obývačke máme veľký hliníkový HS, al…
kreola
Pred 5 rokmi
8
Rekuperácia odpadovej vody
Dobry den, prosim vas, co si myslite o tomto mojom napade? Bolo by to mozne zrealizovat, popripa…
kejsix
Pred 5 rokmi
6
Neodteká voda z rámu okna
V okennom rame nam stoji voda a neodteka kanalikmi prec do exterieru Skusal som ich precistit droto…
panak
Pred 5 rokmi
18
Cena domu Laguna 30n
Zdravim, viem, ze takychto tem tu bolo spustu. A ze zalezi na na vela faktoroch, ale aj tak mi t o …
gabdda
Pred 5 rokmi
1
2
...
...
5
6
157
1
2
…