O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Cena za realizáciu hrubej stavby - Košice a okolie
Ahojte na streche. Povedzte mi prosim vas nazor na ponuky ktore mam na stavbu nasho bungalovu. C…
dobryden1985
Pred 5 rokmi
5
Skúsenosti - kotol na ohrev vody
Dobry den, planujeme kupit kotol len na ohrev vody, vedel by niekto prosim poradit na co sa zamerat…
dedo758
Pred 5 rokmi
18
Najvhodnejšie elektrické kúrenie - novostavba
Dobrý deň, ideme stavať dom a vedeli by ste mi poradiť aké je najlepšie elektrické kúrenie, poprípa…
janopopovec
Pred 5 rokmi
1
2
32
Ako vyplniť priestor okolo pomúrnice?
Zdravim, cim vyplnit priestor okolo pomurnice vid. foto? napadlo ma vyrezat vhodne kusky zo styro…
dedo758
Pred 5 rokmi
2
Odvodnenie okien - ako ho riešiť?
Pekný deň všetkým, chcela by som vás poprosiť o radu ohľadom odvodnenia okien, chceli by sme zo spo…
logo22
Pred 5 rokmi
23
Ako zistím koľko kW má motor bez štítku?
Zdravim vás .chcem sa spýtať či sa dá zistiť koľko má motor kw keď tam nieje štítok dakujem
yuri66
Pred 5 rokmi
1
2
...
...
3
4
93
Máte projekt Euroline bungalov 1877?
Máte prosím Vás niekto postavený alebo staviate domček - bungalov 1877 od Eurolinu? Ďakujem
ers89
Pred 5 rokmi
2
Máte tento projekt od Euroline Slovakia?
Ahojte všetci :slight_smile: Má niekto v z vás tento projekt ? Ste spokojní , ako sa vám býva? My m…
ers89
Pred 5 rokmi
1
sponzor fóra
Ako zapojiť kotol Defro kdr3 Plus?
Zdravím potrebujem pomôcť ohľadom kotla defro kdr3 plus zajtra to príde zapojiť kurenar a kotol je …
chrapovic10
Pred 5 rokmi
3
Skúsenosti - cena pultovej strechy
Dobry den. Chcel by som sa tu informovat ci nema niekto skusenost kolko by ma cca vysla pultova str…
rene7272
Pred 5 rokmi
10
Potrebujem radu - prístavba k staršiemu domu
Zdravím. Kupujeme starší dom v dobrej lokalite za dobru cenu 35t. 8 ár rovný pozemok. Chcem k nemu …
martinsvec
Pred 5 rokmi
8
Existuje jemnejšia omietka ako MsP 1 silikón?
Dobrý deň, prosím Vás neviete či existuje ešte jemnejšia omietka od MsP 1 silikónová. Má 1,5 mm zrn…
bausut75
Pred 5 rokmi
4
Epoxidová liata podlaha - ako riešiť jej opravu?
Ahojte. Prosim vas potrebovala by som odbornu pomoc ako je mozne opravit liatu podlahu, ktora je ur…
kejsix
Pred 5 rokmi
14
Kúpa pozemku - čo potrebujem na zápis na kataster?
Ahojte potrebujem poradiť idem kupovať pozemok a netuším čo potrebujem na zapísanie na kataster...(…
blister333
Pred 5 rokmi
17
Ovládač zmiešavacieho ventila cez internet
Nevie niekto poradiť nejaký ovladač zmiešavacieho ventilu ku kotlu, ovladateľný cez internet..aby s…
radoslavc
Pred 5 rokmi
8
Praskanie steny - je to bežné sadanie stavby?
Zdravim. Mam v plane zavolat aj statika, ale chcem pocut nazor viacerych ludi na moj problem. Jedn…
xkodiakx
Pred 5 rokmi
6
Náklady na nehnuteľnosť podielového spoluvlastníka
Chcela by som sa poradiť ako môžem vymôct od podielniika finančné náklady/elektrika+,voda.../spojen…
teluna13
Pred 5 rokmi
6
Pomoc - únik tlaku vody
Kotol vypínam /aj z elektriky/ niekedy na 2,3 týždne kedže sa tam nezdržujeme. Potom, keď ho chcem …
ferkozelko
Pred 5 rokmi
5
IKEA kuchyňa Metod - skúsenosti s montážou
Zdravim, mate skusenosti s montovanim Ikea kuchyne METOD bez horizontalnej listy pre spodne skri…
dent
Pred 5 rokmi
11
Mini mobilný dom oceľový skelet alebo betónová stavba
Prajem dobry den, chcel by som sa informovat ci na Slovensku alebo v okolitych krajinach existuje s…
jan45
Pred 5 rokmi
12
Trámový nosný strop - ktoré riešenie použiť?
Zdravím, mam dotaz ohľadom tramoveho nosného stropu. Projekte je uloženie trámov na betónovom v…
slavoslav
Pred 5 rokmi
2
Pleseň na dome zo severnej strany - ako sa jej vyhnúť?
Ahojte strechaci ako sa vyhnúť pliesni na dome zo severnej strany prerabame dom a budeme aj zatepľo…
zita19
Pred 5 rokmi
5
Vstup z Juhu - ako orientovať obývačku?
Čavte, potreboval by som troska poradiť, prípadne ma nejak nasmerovať :smiley: Mám pozemok ale ne…
brunky95
Pred 5 rokmi
4
Ako spočítať tlakovú stratu potrubia rekuperácie?
Do svojho budúceho domu vyberám technológie a aj po prečítaní diskusií na modrej streche som rozhod…
juanitos
Pred 5 rokmi
1
Skryté odvodnenie okien - skúsenosti
aký máte názor na skryté odvodnenie u okien, ktoré riešenie je lepšie ? Výrobca mi ponúka u tých is…
radka49
Pred 5 rokmi
2
Dodatočné zapísanie prístavby rodinného domu do LV
Dobrý deň. Sme traja majitelia, máme rodinný dom jedno súpisné číslo rozdelený na 2 bytové jednotk…
janetbla
Pred 5 rokmi
4
Je starší krov vhodný na rekonštrukciu a opláštenie?
Dobrý deň, rád by som sa tu s vami podelil o Váš názor, či tento starší krov s tenšími hranolmi, la…
janetbla
Pred 5 rokmi
2
Vecné bremeno - obecný pozemok
Zdravím, stretol sa niekto s tým, že stavebný úrad vyžaduje zriadenie vecného bremena na obecnom po…
marsdm
Pred 5 rokmi
2
Musí mať táto kúpeľňa špeciálny náter?
Ahojte chceli by sme takúto spodnú kúpeľňu ktorá bude používaná len hlavne ako WC. Sprcha len výnim…
lenka_21
Pred 5 rokmi
9
Skúsenosti - kuchyne Meble Ziobro (Poľsko)
Ahojte nemate niekto skusenosti s touto polskou firmou?.. maju int stranku mebleziobro pl... viem z…
rkorba
Pred 5 rokmi
17
1
2
…
1250
1251
1252
1253
1254
…