Potrebujem radu - prístavba k staršiemu domu

Zdravím. Kupujeme starší dom v dobrej lokalite za dobru cenu 35t. 8 ár rovný pozemok. Chcem k nemu pristaviť dve izby posielam vám navrh a keby ste mi povedali ci je možné a ci som to takto dobre naplánoval. Odfoteny je aj pôvodný stav aj nový návrh. Aj fotka domu kde by som chcel pristaviť. Je možné prístavu zlepit na starú stavbu tak aby som do starej stavby moho vyburat dvere aby boli prechodné???? Ďakujem za každú pomoc a ďalšia otázka v prvom rade podrezat dom a potom pristaviť? Pristavba bude mať rovnú strechu aby pôvodná na starom dome zostala lebo ta je v poriadku.
Odpovedať
ja by tu sopu zbural
Odpovedať
@sysell ktorú? Ako celý dom?
Odpovedať
@martinsvec hej vsak pozri ma tu dispoziciu, plis naliepat steny na sucasne nic tam nema hodnotu ak to chces komplet prerobit, len sa budes obmedzobat a nic neusetris... ked pristavjs izby musis roijt aj strechu atd... skoda roboty
Odpovedať
A vzadu ta pristavba sa ti neda prerobit na plnohodnotne izby? Akoze myslim ze musis volat statika,ak chces do obvodoveho muru dvere vysekat.. Ja by som skor uvazovala nad zobytnenim podkrovia,ak nie je vhodne teraz.. A ps- spalnu vymen s kuchynou..
Odpovedať
Nie nedá sa to prerobiť na izby je to aj menšie a sú tam aj slabšie základy. Ta kuchyňa by sa mohla prehodit
Odpovedať
@martinsvec možné to je. Treba projekt a stavebné povolenie.
Odpovedať
@spiderhst ďakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?