Aké francúzske okno zvoliť do spálne?

Ahojte, chceme dať do spálne fr. okno rozmer 2000x2600mm. V obývačke máme veľký hliníkový HS, ale do spálne pri tomto rozmere by stačilo aj niečo jednoduchšie, hlavne cenovo 🙂 Uvažujem nad 3 variantami: 1. zdvižno- posuvné 2. balkónové delené napoly 3 . otváravá časť cca 700 a zvyšok fix Najviac sa mi pozdáva posledná možnosť. Má to tak niekto? Čo si o tom myslíte? Pri zdvižno-posuvnom systéme tam bude stále prah + ťažšie sa otvárajú. Preto mi príde celkom najlogickejšie dať tam poslednú variantu. Ďakujem za akýkoľvek názor.
Odpovedať
@peto125 som myslel že okna už dávno máš keď si už min.rok maloval. psk mám už by som si to nedal.. balkonové mám 1800x2500 delené napoly (najlepšia možnosť za mna).
Odpovedať
@stefanl mame uz dávno 😄 len do spálne banujem že sme nedali fr. Bolo by to oveľa viac presvetlené . Tak sa chystám vymeniť 😄
Odpovedať
@peto125 taktiez si myslim, ze najlepsie by bolo, keby si tam dal balkonove delene napoly.
Odpovedať
@zdennicio ten fix + menšia otváravá časť má nejaú nevýhodu? Sú tam menšie rámy, dvere stačia menšie, podla mna výsledok lepší, či?
Odpovedať
@peto125 tiez si myslim, ze ta tretia varianta je asi najlepsia. Pokial vam ide len o to, aby ste tam mali viac svetla, tak dajte fix a iba mensiu cast otvaravu.
Odpovedať
@peto125 ako vysledok moze byt lepsi ale ked si vezmes, ze cez to francuzske okno ked budes mat fix a mensie otvarave tak pomaly nic neprenesies, ked budes chciet nieco vacsie. Mna to napriklad hned ako prve napadlo.
Odpovedať
3 varianta .-). Mame to tak v spalni, ale este k tomu je to okno rohove.. Kukni do mojho albumu (foto 79 je okno fotene zvonka.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?