Rekonštrukcia 70 ročného domu

Dobrý deň. Našiel som pekný domcek ktorý by nám jedna teta predala. Ide o 70 r dom. Materiál je červená tehla z a taka hlinena tehla stavané je to také pasi pol metra červená a pol metra ta hlina. Chcem sa spýtať ci stým mate nejaké skúsenosti ci to je dobrý materiál. Dom má super lokalitu a super cenu. 35 tisíc. Ďalšia otázka ci by som sa zmestil do prerabky z prístavbou 2 menších izieb do 45 tisíc. Svojpocne dokážeme si dosť porobiť. V celom dome sú drevené podlahy. Povytrhat popilit zatepliť? Ďakujem zatiaľ budem sa pýtať ďalej. Pridámvam foto toho materiálu. V dome bolo teplučko žiaden puch ani mokro a mali sme tam veľmi dobrý pocit. Pozemok 8 ár. Okres Topoľčany.
Odpovedať
@martinsvec do domu je natiahnuta aj obecná vola aj plyn a je už napojený aj na kanalizáciu
Odpovedať
@martinsvec a zabudol som ze prerabka bez strechy ta je spravená
Odpovedať
@martinsvec k tomu materiálu sa vyjadriť neviem lebo nemám skúsenosť s tou hlinou. Myslíš kúpa 35tis a prestavba 45tis? Alebo dokopy?
Odpovedať
@yelly1 35 kúpa a plus 45 na prerabku
Odpovedať
Profilova fotka
@martinsvec ta hlinena tehla bude zrejme nepalena tehla. niekedy sa tak stavalo...
Odpovedať
@richard71 ano asi nepalena. A je to dobre? Ci
Odpovedať
@martinsvec to by mohlo vyjsť, ak je strecha urobená, tak myslím, že by si sa do toho zmestiť mohol. Tie podlahy, čo si písal, že sú drevené sú v akom stave? Kúrenie momentálne je tam aké?
Odpovedať
@yelly1 podlahy drevo sú v dobrom stave pekne len asi musia ísť von ak to chcem podrezat a zatepliť podlahu. Kúrenie je plynom kotol a tuším je tam darling
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?