Ničenie lesného fondu - rodina Kvietikovcov

Profilova fotka
Je tomu už možno aj rok, čo som na tomto mieste spomenul, ako rodina Kvietikovcov šafári s lesným fondom nielen v našej obci, ale v podstate od Novej Bane až po Pukanec. Po rúškom Karpatskej lesníckej spoločnosti rúbu lesy hlava - nehlava, hospodária si v priľahlých lesoch ako ich napadne, v lesoch si stavajú haciendy, lovecké chaty, jazerá.... Konečne sa našiel niekto, kto si tiež otvoril ústa a našiel spôsob, ako ľuďom, ktorí nevedia, alebo vedieť nechcú oznamujú, čo sa tu deje. V obci už niekoľko týždňov stojí "pojazdná reklama" ktorá nemôže naozaj nikto prehliadnúť...
Odpovedať
1
2
@jamk1 pekné. To sú vyvolený ľudia čo si myslia o sebe že môžu všetko čo im vyhovuje a má druhých vôbec nepozeraju.,ba skôr zastrašujú. Toto je nový druh podnikania na Sk.
Odpovedať
Profilova fotka
@1gugu A ešte na toto rozkrádanie pod ochrannou rukou štátu dostali niekoľkomiliónové dotácie z EÚ :-p
Odpovedať
@jamk1 veru maš pravdu v našom štate je hrozny bordel a obyčajný človek s tym nespravy vobec nič aj nam z ničoho nič ani nedali vedieť a na podzemky nam dali chranene uzemie prelet vtactva Mala Fatra.jednucho na LV mam ťarchu toho chraneneho uzemia.Mne takto znehodnotili podzemok viac ako 6000m2,teras nemožem ani predať ani stavať,lebo stavebne ti nikto neda.Keby tam je niake jazero,alebo hory tak nepoviem,ale aj tak si myslim že nam mali dať vedieť a nie iba na kataster to nahlasili a on pozapisoval tolkym ludom znehodnotili podzemky.Horšie ako za komunistov.
Odpovedať
Super, pacia sa mi ludia, ktory sa neboja @jamk1!!!
Odpovedať
No neviem... Ja by som šiel za prokurátorom, alebo na políciu.... Toto asi moc nepomôže...
Odpovedať
Profilova fotka
@daralbajda toto síce asi moc nepomôže, ale aspoň to podnieti viacerých ľudí sa nad tým zamyslieť a snáď aj istým spôsobom konať, je to na nič, čo všetko sa deje a čo sú niektorí ľudia schopní si dovoliť.
Odpovedať
@dalileos To ano ľudia ako ľudia,ale štat aj včera v spravach bolo ako sa Mečiar sudi s jednou pani,lebo on skupuje podzemky a jedna pani mu nechce predať za 0,40cen,ale ona pyta si 5e.To ma ešte stale malo čo nakradol,ale treba ešte dalšich zabespečiť hnusak jeden.A on jej na sude povedal že ani nevedela že tam ma niake metre.Ja by mu nič nepredala na LV je ona tak nech si píska,stale ma malo nenažranec nenežrany ved na druhy svet si to nezoberie dostane len tolko hliny ako aj bezdomovec.Strach a hroza žiť v takomto štate.A teras ked bola ta komasacia by si sa divil kolky ludia čo robia na uradoch prišli ku paradnym podzemkom od starostu až po všetky uradničky a čo s nim su za dobre.Všetci čo tam robia aj deťom vnukom už pokupili podzemky za par eur.Takyto sme my štat a mame takychto starostov na urade.Ale už odišiel,lebo volby nevyhral tak tam je starostka a ta sa chodi k nemu radiť,tak jeden lepši,ako druhy,ale to asi poznaš aj ty ako to chodi na našom slovensku.
Odpovedať
@daralbajda ty chod za svojim bohom, harabinom. ten ti najviac pomoze.
Odpovedať
Na druhy svet si nic nezoberu a rovnaku kopu hliny im daju do hrobu, ako obycajnemu cloveku.
Odpovedať
Profilova fotka
@petka456 to áno. Toto tiež nechápem načo niekto toľko chamce, ale kto má veľa chce ešte viac. Ale šak myslím, že dojde na psa mráz. Skôr či neskôr. Čo sa týka tých starostov, tak to by som ti vedel povyprávať, akurát včera sme sa o tom bavili známych, že koľko si nahrabať sú schopní, ale nielen starostovia, ale aj ich pravé ruky a za smiešne sumy a potom sa s tým chvastajú.
Odpovedať
@petka456 tiez mi dvihol tlak, darebak jeden. a pritom, ak som to spravne pochopil, by jej mal vyplatit cca 500 eur. Rozkradne pol republiky, ale kvoli 500 euram sa bude sudit. Ze ho hanba nefackuje od rana do vecera. Byt to moje, nepredam mu ani za milion.
Odpovedať
@igor256 čo si si dnes neš...ol? No a ty koho?račkujuceho Brblavého, či zubatého drogistu Trubiroha , či Kysnutého žaluda , či nos ohrnajucu čaptavu? Lojzo ? Oplodnovač Boris? No vidíš Harabinovi dám hlas...Jediný normály..
Odpovedať
Článok sa načítava...
@jamk1 bodaj by prislo poriadne k spravodlivosti, je super ked sa ludia neboja povedat pravdu
Odpovedať
@milan_ Ja by mu tieš nepredala a že sa už s nou sudi 4roky znalec ma to vraj odhadol na tych par centov to bol asi tieš jeho dobry kamarat.A to mu už všetci predali a on sa boji že by potom musel aj tym čo mu to už predali doplatit.Ved ta pani tam ma len 100m2 a tie mu akurat chybaju ku šťastiu tak sa s nou sudi už 4roky a ja by tieš mu nepredala raz je to moje mam to na LV tak nič nespravia ani sudy,ale nie som si až taka ista,lebo v našom štate sa deju hrozne veci.A že to ho ešte aj baví sa po sudoch vlačiť ved ma dosť za jeho vladnutia nahrabane a on sa nehanbi a da to do televízie asi si myslel že ho budu ludia lutovať.
Odpovedať
Profilova fotka
@huliana Vieš, v dnešnej dobe postaviť sa na odpor voči takýmto ľuďom je nebezpečné. Skúšal som to aj ja, nejakého chabého výsledku som dosiahol, len žiaľ so svojou aktivitou som prestal potom, ako mi v priebehu pol roka na všetkých mojich troch autách porozbíjal "niekto" trikrát predné sklá a trikrát porozrezával všetky pneumatiky. Nechcel som riskovať, že mi niekto autá, alebo nebodaj aj dom podpáli... :-(
Odpovedať
Profilova fotka
@petka456 Aj ja som povedal presne to isté. Nie súdiť sa o to, že či predám za 40 Centov, alebo za 5€. Nepredal by som mu ani pol metra hajzlovi... :-)
Odpovedať
@huliana skôr si myslím že sa boja, preto to urobili. Lebo ak ich niekto "odprace" tak aby bolo aspoň nejaké podozrenie, že za to môže spomenutá rodina.
Odpovedať
@daralbajda Mivko - jedina vada ze rackuje? Truban - s tymi drogami je to uz trapne. Kiska - neviem co ti vadi Caputova - az take pravomoci nema, pricom som spokojny s tym ako vyuziva tie co ma. A konecne prezident na ktoreho sa da pozerat. Lojzo - je taky vselijaky ale nemysli to zle Borisa nemusim... Harabin ta velmi dobre vystihuje
Odpovedať
@daralbajda počuj ty si riadny troll. V každej jednej diskusií kde sa pripojíš vyvolávaš len konflikty, mal by si si dať dokopy život lebo toto nie je prejav zdravého človeka.
Odpovedať
Profilova fotka
@jamk1 Príde mi príde že kým niekto nepodnikne relevantné právne kroky tak toto je len vyššia forma vipisovania komentárov na internete. Akože príslušné orgány majú začať konať na základe nápisu na korbe auta. @petka456 Nejak sa mi nechce veriť že by ti niekto len tak svojvoľne znehodnotil pozemky vhodné na výstavbu ochranným pásmom, nieje to skôr tak že sú to nejaké lúky alebo orná pôda niekdev extraviláne kde sa aj tak stavať nedá, predať niekomu lúku na kosenie nieje problém ani s týmto ochranným pásmom.
Odpovedať
@petka456 daj mi link co to bola za reportaz nakolko tie sracky co sa volaju slovenske spravy nesledujem, mam pocit ze zas treba diskreditovat lebo sa blizia voilby. @igor256 Tak ti vysvetlim: 1. beblaveho mam niekde, trapko co sa tvari ako novy a bol tam uz za dzurindu, minimalna osobnost 2. Co je na drogach trapne? chujko co zarobil so stastim bez velkej namahy nejake penaize a citi sa ako majster sveta? Tento flakac? On ma byt vzor po skolach? 3. Kiska co vadi, tam dam skratene: - ujebal pozmeky - dokonca sa o ne sudil cim si to len zhorsil, nei z eby odpisal straty, len so sobe robi debilka - neprijatie kotlebu, dristry o fasitoch v kazej vete, - pozyvanei zakladne nato do popradu - rusko je hrozba pre svet - stretnutia so sorosom - tragicky lenivy clovek co za 4 roky preziudentovania neodpovedal na otazky, do telky radsej nechodi preto zobrali remisku lebo on je katastrofalny po kazdej stranke. - zneusivanie vrazdy kuciaka - slusne slovensko = kiskova podpora akoze nezavisleho hnutia 4. caputova? ak si potrebujes vyhionkat nad moletkami poslem ti lespie fotky, rieist vzhlad to je ozaj kvalifikacia, nejaka sekretarka na urade,, neschopna robit v sukromnej sfere, neschopna si dorobit advokatske veci, sa zamesntna ako inak neschopacka u sorosovje agentury, nasledne ako plan b lebo je zena sa z nej spravi mega bojobnicka proti smeticku a modna ikona - to slovakovi staci. 5. Lojzo sialeny neurotik s problemmai spravania, ktory jediny ma pravo mat krestansku agendu? som pocuj jeho rozhovory kde penil ze ako sa niekto opovazuje brat jeho agendu. Lojzo je taky krestan asi ako ja, je to liberany magor ktory je v kadeha, to je od neho kurevsky pokrytecke.
Odpovedať
@petka456 @milan_ @jamk1 Z popisu veci vyplýva, že Mečiar je väčšinovým spoluvlastníkom parcely. Spor teda bude o stanovenie odkupnej hodnoty podielu, pretože s veľkou pravdepodobnosťou šancu na úspech v spore má, aby mu daný podiel pripadol. Ak žaloval on, tak nepochybne predložil aj znalecký posudok na trhovú cenu podielu, o ktorý má záujem. Protistrana môže nechať vypracovať vlastný znalecký posudok, ak tvrdí, že trhová cena je vyššia. Je to klasické konanie o zrušenie a vyporiadanie podielového spoluvlastníctva. Iná vec je morálna stránka veci...
Odpovedať
Profilova fotka
@draik To je všetko pekne čo píšeš, ale ako Mečiar donúti niekoho, aby svoj podiel predal, ak jeden z podielnikov predať nechce? To nie je ako v prípade výstavby priehrady, alebo diaľnice, že vyvlastnia vo verejnom záujme a hotovo. Toto je zaujem jednotlivca, nie verejný záujem. :-)
Odpovedať
@peter977 daj si prášok... Pravda bolí...
Odpovedať
@daralbajda ha-ra-bin tiež má na rováši dosť. Jeho zásluhou je tiež v akom stave je súdnictvo na Sk.
Odpovedať
@daralbajda naozaj potrebuješ pomoc
Odpovedať
@1gugu tak tak, hlavne že tu bola jedna veľká kauza s jeho kamarátom Bakim Sadikim, na to asi tiež zabudol
Odpovedať
Profilova fotka
@peter977 To sa nedá zabudnúť. :-)
Odpovedať
@jamk1 fúha, toto asi len ešte začne, no odvaha veľká, obdivujem
Odpovedať
@peter977 už len to hovorí za seba čo je to za človeka akú má charakter ,že ukradol syna svojej žene z 1 manželstva a nedovolil jej sa snim stretávať. Z Ha-ra-bi-na nesmierne vyžaruje arogancia .
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?