O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Prečo sa vytvorili praskliny v silikóne?
Čaute. Sedím doma nudím sa tak reku riesim doma veci. Ešte sa tu opíšem najbližšie dni hhhh. V…
gashtaan
Pred 5 rokmi
6
Dá sa opraviť prasklina v chladničke?
Ahojte. Dnes pozerám do chladničky co treba nakúpiť na par dni nech človek v tejto chvíli nebehá z…
chrobak7
Pred 5 rokmi
13
Zástena za elektrický sporák
Ahojte strecháči. Potrebujem poradiť čo použiť ako zástenu za el. sporák. Kuchyna bude bez horných …
pirhina
Pred 5 rokmi
28
Pôdorys poschodového domu 5+kk
Ahojte, chcel by som poprosiť o Vaše názory a rady ako vylepšiť návrh rozmiestnenia izieb poscho…
mfmf11
Pred 5 rokmi
10
Efektívne prekrytie susedovho výhľadu
Zdravim vas, Chcem sa s vami poradit, ako zatienit vyhlad susedovi. Vopred pripominam ze mame do…
zita19
Pred 5 rokmi
18
Cena elektroinštalácie pre bungalov 13,5x10,5m
Ahojte staviame bungalov 13,5m x 10,5m Eko 104 plus bez zmien , dostali sme cenovú ponuku na elektr…
lukino55555
Pred 5 rokmi
24
Koľko by ste dali za túto bránu?
Ahojte, poprosim o radu, hlavne stolarov, ak tu nejakych mame. Objednali sme branku a branu u stola…
fernando
Pred 5 rokmi
1
2
41
Je možné mať nádrž na vodu v dome?
Zdravim Vas, Mam taku uvahu s ktorou som sa este nestretol. Budem pripojeny na mestsky vodovo…
jan45
Pred 5 rokmi
4
sponzor fóra
Farba na schody a zábradlie - akú by ste poradili?
Prosim poradte cim (konkretnu znacku hladam) premalovat drevene stupnice schodiska - jemne zalakova…
andelik8
Pred 5 rokmi
1
Potrebujem anhydritový poter - Brezno
potrebujem anhydritový poter do RD cca 200 m2 + spádový poter do garáže, kotolne a komory cca 40 m…
rebakah
Pred 5 rokmi
6
Návrh realizácie prekrytia nádvoria
Dobrý deň. Poprosil by som o radu ako prekryť nádvorie šírka 3,22, dĺžka 5,3m, výška max 2,2m. Brá…
matka_bob
Pred 5 rokmi
2
Môže byť práčka a sušička v technickej miestnosti?
Zdravím, Mate niekto skúsenosť s pračkou a sušičkou v technickej miestnosti, kde je kotol na pel…
matka_bob
Pred 5 rokmi
3
Je technicky možné premiestnenie trávnika?
Prosím Vás, chcela by som odstrániť časť trávnika s tým že by som ho použila na inom mieste. Je to …
bubioso
Pred 5 rokmi
10
Ako zlikvidovať burinu?
Zdravim, Na zahrade sa nam rozmohla burina na prilozenych fotkach. Vedel by mi prosim niekto po…
bubioso
Pred 5 rokmi
19
Ako namontovať nohy na IKEA kuchyňu?
Čaute chcel by som sa spýtať ako by ste poradili dať plastove nohy na ikea kuchyňu. Manželka chce š…
bacili
Pred 5 rokmi
5
Nemáte odfotené praskliny na fasáde okolo okien?
Čaute pani. Potrebujem pomôcť. Vypracovavam projekt o zlom uložení polystyrenu okolo okien a potreb…
bacili
Pred 5 rokmi
4
Aký typ uchytenia zvoliť na šikmý povrch?
Ahojte. Spekulujem dopredu nad kamerovým systémom. Prvá taka moja dilema je, že som pôvodne zva…
truly
Pred 5 rokmi
1
Premrznutá základová platňa cca do 5cm
Premrzla mi základová doska zhruba 5cm do hlbky. Platňa bola zalievaná v koncom novembra na severno…
drought
Pred 5 rokmi
9
Musí mať vstavaná umývačka riadu dvierka z linky?
Ahojte, potrebujem poradiť. Chceme kúpiť vstavanú umývačku riadu, ale neviem, musia byť potom na um…
fugas20
Pred 5 rokmi
5
Aký má táto zostava do kúpeľne spôsob otvárania?
mate prosim vas niekto takuto zostavu v kupelke ?? aky je tam princip otvarania policiek ??
patrik14
Pred 5 rokmi
9
Je potrebné zdrsnenie sádrovej omietky?
Ahojte, mam spravene sadrove gletovane omietky a teraz dodatocne chcem lepit obklad 60x120. Sakozre…
represent17
Pred 5 rokmi
4
Terasa postavená spolu so základmi - čo s tým?
Ahojte, trošku sme sa uponáhľali a nepochopili sa s projektantom a terasu sme spravili spolu so zák…
spiderhst
Pred 5 rokmi
4
Aká je skladba dreveného trámového stropu?
Prosim vie mi niekto poradit aka je skladby dreveného trámového stropu,stavame bungalov a rada by s…
zatras
Pred 5 rokmi
16
Aké kúrenie na chalupu by bolo vhodné?
Dobrý deň asi som sa raz už podobnú otázku pýtal ale toho roku by som to chcel zrealizovať aké by b…
dodik13
Pred 5 rokmi
13
Údržba podlahovej krytiny na balkóne
Ahojte :slight_smile: rada by som sa poradila so skúsenejšími, určite tu už diskusia prebehla ale …
zita19
Pred 5 rokmi
3
Hrubovrstvá laková lazúra - treba namoriť?
Zdravim ,idem natierať altánok drevený .Treba pred nanášanim hrubovrstvej lanovej lazury ešte altán…
wolodymyr
Pred 5 rokmi
8
Kde kúpim plastové záhradné umývadlo?
Ahojte, prosím vás, kde by som kúpila nejaké jednoduché plastové záhradné umývadlo ? Čo pozerám 1 m…
valmar
Pred 5 rokmi
18
Je lepší svetlý alebo tmavší odtieň sivej podlahy?
Dobrý deň chcem sa spýtať zvazujem sivé podlahy do domu ale neviem sa rozhodnúť ci bledú alebo tmav…
brubos
Pred 5 rokmi
10
Návrh záhrady - Poprad a okolie
Prosím vedeli by ste mi poradiť niekoho kto robí návrh záhrady , s manželom sa už nevieme pohnúť ke…
meggyinka
Pred 5 rokmi
1
Montáž kuchyne pracovníkom v aktuálnej situácii
Ahojte chcem sa opýtať prerábať si normálne keď je takato situácia? Ma pmi prísť robiť kuchyňu chla…
melanie9
Pred 5 rokmi
10
1
2
…
1234
1235
1236
1237
1238
…