O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Kde kúpiť moderné drevené trámy?
Ahojte, potrebovali by sme poradiť - chceli by sme si dať do obývacej izby drevené trámy, tak a…
nenka65
Pred 5 rokmi
6
Máme začať ťahanie sietí bez okien?
Ahojte, potreboval by som poradiť. Dostali sme sa do takej situácie že máme vymurovane obvodové múr…
volt
Pred 5 rokmi
9
Spoľahlivá firma - stavba domu na kľúč
Ahojte, veľmi sa nám zapáčil tento projekt, premýšľam aj nad nejakou firmou z Poľska, ktorá sa zaob…
jan45
Pred 5 rokmi
9
Môžem urobiť okapový chodník z drveného kameňa?
Chcel by som sa opytat panov humoristov, ze ci mozem spravit okapovy chodnicek (obrubniky, geotexti…
kosto13
Pred 5 rokmi
11
Uzatvorená terasa - aké potrebujem povolenie?
dobry den.rada na dnes.idem odkopat zasypanu pivnicu.pred nou ako je klenba chcem urobit terasu(zav…
brubos
Pred 5 rokmi
8
Ako urobiť podklad pod skalku a chodník?
Ahojte. Nejake typy ako spravit tvrdy podklad pod skalku a zaroven aby rychlo neodtekala voda a tak…
bruncak
Pred 5 rokmi
7
Cena rekonštrukcie kúrenia v pivnici
Dobrý deň, prosím Vás, máte niekto prehľad koľko by stála rekonštrukcia kúrenia v pivnici, výmena h…
daralbajda
Pred 5 rokmi
7
Robí niekto stropné chladenie od Rehau?
Dobry den robi niekto stropner chladenie od Rehau?
peterxxx
Pred 5 rokmi
4
sponzor fóra
Ako odstrániť šmuhy na ráme okna?
Dobry den. Na plastových oknách mame tieto šmuhy, ktore bežným umývaním nejdu umyt, ale s prstom ic…
brenimus
Pred 5 rokmi
19
Ako pestovať bambus v záhrade?
máte niekto skúsenosť s pestovaním bambusu v záhrade, rada by som získala viac informácii o druhu …
brenimus
Pred 5 rokmi
15
Súkromie od susedov - aký živý plot zvoliť?
ahojte strechaci- potrebujem radu- mame dost blizko terasu ku plotu k susedom (3 metre) a licuje na…
haragig
Pred 5 rokmi
7
Železobetónový strop - ponuky a statika
Dobry den majstri, ake mate skusenosti s dopytom monolitickeho stropu? Podla mojho projektu mi chod…
jan45
Pred 5 rokmi
6
Statik na prerábku staršieho domu - Ružomberok a okolie
Prosím poraďte skúseného statika, okolie RK, LM, BB, Žilina, sever SK. Ide o prerábku staršieho dom…
jiri_m
Pred 5 rokmi
2
Minimálna výška polystyrénu pre podlahové kúrenie
Zdravím, Rekonštrukcia RD ktorý je komplet podpivnyčeny chcem spravit podlahové kúrenie. Podlaha(be…
martinak15
Pred 5 rokmi
6
Vyskytla sa chyba
Je to normalne, ze skoro po kazdom preskoceni na dalsiu stranu sa nic nenacita, len ukaze chybu? Po…
rapidek
Pred 5 rokmi
27
Pochôdzny poval - náhrada existujúcich OSB dosiek
Kupili sme 2-rocny bungalov s vaznikovym krovom, skladba stropu je sadrokarton, parozabrana, minera…
milan_vt
Pred 5 rokmi
8
Poraďte kvalitný náter na zrub
Zrub bol natrety 2x prirodnou lazurov. Chcel by som obnovit nater aka farba by bola najvhodnejsia p…
renette
Pred 5 rokmi
5
Ako ošetriť praskliny v jadrovej omietke?
V jadrovej omietke Grobputz sa mi vytvorili uz v den nanasania praskliny. Hrubka omietky je 2 - 3 c…
ropak30
Pred 5 rokmi
6
Aký strom k plotu vybrať namiesto katalpy?
Ahojte. Potrebovala by som poradiť. Máme betónový plot, ten nám nevadí len chceme k nemu dať nejaké…
linuska77
Pred 5 rokmi
12
Plastové okná od Univerzal Trade s.r.o. - skúsenosti
Ahojte, má niekto skúsenosti s firmou UNIVERZAL TRADE s.r.o. na Závodnej 3 v Bratislave? Mala by vy…
vytvarnicka
Pred 5 rokmi
1
Aká fasáda na hlinenom dome je vhodná?
Nájde sa niekto kto má reálne skúsenosti s fasádou na starom hlinenom dome. Dom je z nepalenych te…
jan45
Pred 5 rokmi
6
Debniace tvárnice mimo osi základových pásov
Cavte. Vie mi niekto vysvetlit preco mam v projekte zakladov debniace tvarnice ulozene mimo osi zak…
jan45
Pred 5 rokmi
10
Je to dobrá cena za demontáž radiátora?
Dobry den, chcela by som Vas velmi pekne poprosit o názor ci je adekvatna cena 265 eur za demontaz…
covidka
Pred 5 rokmi
1
Vizualizácia rodinného domu so sedlovou strechou
Dobrý deň potrebovala by som poradit ohladom vyzualizacie nasho noveho domceka.. Jedna sa o domcek …
megdesign
Pred 5 rokmi
14
Búranie starého schodiska - ako postupovať?
Caute, viete mi poradit ako postupovat pri burani tychto schodov? Vnutro schodov za stenou je dute…
lucker_
Pred 5 rokmi
10
Sadrokartón na trámový strop
Ahojte, mozno sa uz riesilo, ale chcem sa spytat na rady s skusenosti, preraba m 50 rocny dom, m…
abednam
Pred 5 rokmi
14
Znalecký posudok na byt je väčší ako predajná cena bytu
Ahojte, Idem kupovať byt v ktorý sa predáva za cenu 65 000,mam naň spravený znalecký posudok v hod…
dominika8
Pred 5 rokmi
7
Ako sa robí oprava fasády?
Dobrý deň,poraďte mi.Máme novo natiahnutú farbu na dome,asi týždeň.Zistili sme že na stene vidieť p…
otazkslniecko
Pred 5 rokmi
1
Prečo sa vytvorili praskliny v silikóne?
Čaute. Sedím doma nudím sa tak reku riesim doma veci. Ešte sa tu opíšem najbližšie dni hhhh. V…
gashtaan
Pred 5 rokmi
6
Dá sa opraviť prasklina v chladničke?
Ahojte. Dnes pozerám do chladničky co treba nakúpiť na par dni nech človek v tejto chvíli nebehá z…
chrobak7
Pred 5 rokmi
13
1
2
…
1233
1234
1235
1236
1237
…