O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Asfaltová strecha alebo Fatrafol
Dobrý deň Akú variantu by ste zvolili na novostavbu, rovná strecha. Modifikovaný asfaltový pás a…
jozefsv
Pred 5 rokmi
19
Môže úrad odmietnuť vydať povolenie v zastavanom území obce?
Situácia je nasledovná....na predaj máme v rodine pozemok 23 árov vedený na katastri ako zastavané…
spiderhst
Pred 5 rokmi
12
Aká je cena rovnej strechy oproti valbovej?
Dobrý večer , aký máte názor na cenu strechy (podľa projektu štvorec cca 190m zastavaná plocha) ,kd…
wolodymyr
Pred 5 rokmi
6
Štítová stena s krovom - rady a tipy
Ahojte prosím Vás o radu, resp. názor. Plánujem murovať podkrovie, 4 rady ytong + veniec po celom o…
jankevely
Pred 5 rokmi
4
Rady na pestovanie jahôd v záhrade
Prvy rok som nasadil jahody na geotextiliu, pomerne do zatieneneho rohu zahrady. Potom som jahody p…
stevico55
Pred 5 rokmi
5
Pôdna fréza - máte s ňou skúsenosti?
Ahojte. Chcem sa opytat ci ma niekto skusenosti s Pôdnov frézou. Mame v plane podvihnut teren o cc…
zita19
Pred 5 rokmi
2
Izolácia osb na záhradnom domčeku
Ahoj chcem sa poradiť. Staviam si záhradný domček z hranolov a osb dosiek. Chem sa spýtať ako ohch…
chrobak7
Pred 5 rokmi
4
Zahraniční majstri sa nedostali cez hranice - čo robiť?
Ahojte stavbári, chceli by sme si od vás poprosiť radu - prišli k nám majstri z Poľska robiť strojo…
ivana246
Pred 5 rokmi
26
sponzor fóra
Aký detektor kovových rúrok kúpiť?
Rád by som sa poradil s niekým kto ma skúsenosť s detektorom kovových rúrok v betone alebo murive. …
megdesign
Pred 5 rokmi
15
Rohový krb - ako ste s ním spokojní?
Ahojte, potrebovala by som poradiť ohľadom rohového krbu, kto ho máte - ako ste s ním spokojní? Ďak…
reward
Pred 5 rokmi
7
Ako opraviť okennú pásku?
Ahojte, mal som viacere omietkarske firmy na obhliadke a povedali, ze tesniace pasky na oknach nie…
rkorba
Pred 5 rokmi
16
Kotol na tuhé palivo MAGA alebo ATMOS
prosim poradte mam bungalov,160m2. nezatepleny obvodaky porfix500x500x25( uz nebudem zateplovat), …
viktor811
Pred 5 rokmi
1
2
...
3
77
Potrebujem kúpiť obklad - mozaika od Mosavit
Dobry den, kupim 2-3 formaty obkladu mozaika vyrobcu Mosavit - odtien BLEND GALAXY LOFT, vid foto. …
jojop
Pred 5 rokmi
1
Realizácia dvora - môžem trávnik dať aj v novembri?
Ahojte. Mam otazku. Dali sme si zrovnat zahradu, doviest novu zeminu ( vyslo nas to strasne draho😰)…
19palec
Pred 5 rokmi
30
Môžem žalovať osoby vyplatené na ruku bez dokladu?
Prosim o radu, staviame dom svojpomocne,cize na urcite prace volame majatrov.Nie firmy,ale poznamos…
matej_r
Pred 5 rokmi
19
Spôsob uloženia obkladu v kuchyni
ahojte, rada by som sa poradila ohladom ulozenia obkladu v kuchyni. kedze momentalna situacia je ta…
matej_r
Pred 5 rokmi
10
Aká je toto pracovná doska?
Ahojte Neviete mi poradiť aká je toto pracovná doska? Mám ju v byť kde som sa nasťahovala a dala …
pachi12
Pred 5 rokmi
5
Pomoc pri obkladaní mozaiky z kameňa
Ahojte, mam kupenu mozaiku 30x30cm ako obklad do kuchynskej linke. Chcel by som si to sam osadit …
wolodymyr
Pred 5 rokmi
2
Bude nám stačiť základná anténa od OBI?
Zdravím chcem sa opýtať ci nám bude stačiť takáto anténa z OBI. Chceme sa nasťahovať ale ešte nemám…
jobobe
Pred 5 rokmi
13
Ako sa pokladá Sikaplan?
Zdravím viete mi poradiť krytina z PVC na strechu sikaplan neviem co to je ma niekto stým skusenos…
imro28
Pred 5 rokmi
7
Práčka so sušičkou plnená z hora
Ahojte... Existuje možnosť práčky so sušičkou PLNENÉ Z HORA? ( iná sa mi nezmesti.. Viem ze z do…
jobobe
Pred 5 rokmi
5
Čo robiť, ak súdny znalec uviedol nepravdivé informácie?
Zdravím Vás. Chcela by som sa opýtať či sa niekto s Vás dostal do takej situácie že sa musí stavať …
mysiaq
Pred 5 rokmi
3
Benzínový vertikutátor pre cca 1000m2 pozemok
ahojte, môžete prosím pridať svoje skúsenosti s benzínovým vertikutátom. myslím tým ktorá značka sa…
mepm
Pred 5 rokmi
10
Stolár - Prešov, Bardejov a okolie
Ahojte hladam normalneho stolara za normalne ceny v okoli Presov a Bardejov. Nieake tipy prosim? Da…
patogroup7
Pred 5 rokmi
3
Aký postup rekonštrukcie stien je najlepší?
Dobrý deň prajem . Rekonštruujem starý drevodom . Jedná sa o okál. V spojenej kuchyni z obývačkou i…
jsturbo1994
Pred 5 rokmi
3
Máte skúsenosť s Alcaplast Economy?
Zdravím vás, máte niekto skúsenosť ?
lubica201
Pred 5 rokmi
4
Zvislá hydroizolácia základov
Ahojte, chcel by som ochranit murivo od striekajucej vody kedze zaklady su na urovni terenu( dokonc…
bugarmichal
Pred 5 rokmi
21
Čo robiť, keď nie je možné robiť omietky?
Vitajte, Dostali sme sa do takej zaujimavej situacie. Mali sme ist robit omietky, len nemame vodom…
zefe
Pred 5 rokmi
1
2
46
Rozdrvenie odpadu z EPS
Neviete poradit ako rozumne rozdrvit polystyren, teda odpad, odrezky zo zateplenia. Zacina sa mi to…
matoztt
Pred 5 rokmi
18
Čo sa dá teraz pripraviť pred stavbou?
Ahojte, čo sa dá teraz pripravovať priamo na stavbu, keďže je mimoriadna situácia a čas aj na prípr…
rohalmatus
Pred 5 rokmi
9
1
2
…
1232
1233
1234
1235
1236
…