Spôsob uloženia obkladu v kuchyni

Profilova fotka
ahojte, rada by som sa poradila ohladom ulozenia obkladu v kuchyni. kedze momentalna situacia je taka aka je, objednavam obklad z netu a rada by som to mala ulozene ako je na foto. otazka je kolko mam ratat odpadu, o kolko navyse objednat z toho. niekto kto to doma takto riesil mi mozno poradi. dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
Krat 1.3 aspon
Odpovedať
Profilova fotka
@wolodymyr dikicko 🙂
Odpovedať
@smajla27 sprav si kladacsky plan a budes presne vediet. ps nezabudni pripocitat skarovacku :-)
Odpovedať
@smajla27 "odpad" je v idealnom pripade dany tvarom obkladanej plochy a zaroven vzorom ukladania... tych 30% navyse moze byt u "maleho" formatu obkladu a velkych suvislych ploch zbytocne vela a vice versa... najistejsie je naozaj dat si spravit kladacsky plan... ale zalezi od ceny obkladu samozrejme, do akej miery je potrebne sa co najpresnejsie trafit... a ci nieje jednoduchsie v pripade potreby balik-dva prikupit, nez nemat ako kupene vratit.
Odpovedať
Profilova fotka
@kejsix @rkorba diky za rady. ono to velka plocha nie je, 2,5m2, len za linku. vdaka vsetkym. kladacsky plan, zas som mudrejsia o novy vyraz vdaka MS 😄
Odpovedať
Profilova fotka
My ked sme robili obklad v kupelni, tak sme pocitali s 13% navyse a mozem povedat, ze nam nakoniec aj ostalo
Odpovedať
ako ja by som podla plochy vzala tak 2 baliky navyse, nech to potom nemusis hrotit a mozno ani doobjednavat. radsej nech prevysuje ako by malo chybat
Odpovedať
Profilova fotka
@smajla27 - kvoli 2.5m2 ti nikto normalny kladacky plan robit nebude, jedine ze by sa riadne nudil (alebo mu to zaplatis). + Staci ze nastanu eventuality, s ktorymi klad.plan nepocita (1 balenie prasknute rohy, 1 balenie prehnute ako luk alebo ina sarza) a si v kapuste. Ano, predajca ti to to 30 dnoch vymeni/vyreklamuje, ale ty nepokracujes/neobkladas. Objednaj si 20% navrh na jeden sup ak je to obklad na objednavku s dodanim dlhsie ako tyzden. Ak je skladom, objednaj +10% a rataj s tym, ze budes dokupovat. + nie je zle mat balik navyse pre pripad, ze praskne dlazdica, prerabas vypinac apod. Pravdepodobnost ze po roku zohnas rovnaky obklad je blizka 0-le :). + Su predajcovia, kde sa da nevyuzity obklad vratit.
Odpovedať
@mgx konecne to tu niekto tak povediac poriadne zrnul . Palec hore tak by to malo byt
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?