O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Aká značka tlakových hrncov je dobrá?
Chcem si kúpiť tlakový hrniec,ale neviem aká značka je dobrá.Pozerala som Tescomu,ale našla som Fag…
kkartinka
Pred 12 rokmi
13
Máte skúsenosti s drevenými obkladmi v kúpelni?
zdravim vsetkych :) ...potrebujem vediet nazor nezainteresovanych :) velmi sa mi pacia drevene obkl…
peter.happy
Pred 15 rokmi
3
Ako zmeniť farbu špárovacej hmoty?
Ahojte, chcela by som sa opytat, ci niekto z vas nepozna pripravok na zmenu farby sparovky. Sparovk…
sandria
Pred 2 rokmi
21
Treba skôr strop alebo priečky pri stavbe bungalovu?
Staviame bungalov, mame uz komplet hrubu stavbu a strechu. Nemame betonovy strop, ale rovno krov. C…
madyyy
Pred 15 rokmi
8
Ako najlepšie zaizolovať podlahu do 20cm?
ahojte viete mi poradit ako co najlepsie zaizolovat podlahu, ostalo mi na to ca. 20 cm , Nas plan…
robitusi
Pred 15 rokmi
2
Aké práva máme ak nám rieka vytopila dom?
Ahoj, potrebovala by som poradiť. Ráno sme sa zobudili s vytopeným domom. Aké máme práva a nároky n…
maznacik007
Pred 15 rokmi
4
Aké máte skúsenosti s hrncami značky Tefal?
Aké máte skúsenosti s hrncami značky TEFAL? Nemyslím panvice, ale hrnce. Odporúčate či nie?
cokobebe
Pred 15 rokmi
2
Čo so zamrznutou vodou v novostavbe bez kúrenia?
Prosím poraďte čo robiť, v novostavbe, kde sa ešte nekúri nám vodár natlakoval potrubie, neupozorni…
katrin21
Pred 15 rokmi
4
sponzor fóra
Aké sú náklady v nízkoenergetickom dome?
Chcem sa spytat .Ma niekto postaveny nizkoenergeticky dom?Ake su naklady v takom to dome?Za odpoved…
blacksr
Pred 14 rokmi
27
Kedy banka žiada doklad o zaplatení dane od SZČO?
Dobry den. Ospravedlnujem sa, ak je podobna tema uz zalozena, ale nepodarilo sa mi nic relevantne z…
merilin
Pred 15 rokmi
8
Máte skúsenosť s chybou v tesnení plastových okien?
Dnes som práve zistil že z 13 okien v doma nám 5 okná netesnia a prefukujú. Okná sú nové 2 ročné. N…
dodog
Pred 15 rokmi
16
Bungalov 971 od Euroline
chcel by som sa spytat, ci niekto postavil alebo stavia bungalov 971 od euroline. dakujem
spravcam
Pred 15 rokmi
3
Majú komínové rotačné hlavice lepší ťah?
Ma niekto skusenosti skominovymi hlavicami,zlepsia tah komina alebo jeto len esteticky doplnok.Kde …
bugme
Pred 11 rokmi
4
Platí sa daň z predaja pri zrekonštruovanom dome?
Ahojte vsetci. Potrebovali by sme poradit ako je to s danou z predaja nehnut. Zmenili sme 1 dom na…
suchonka
Pred 13 rokmi
1
2
...
...
3
4
95
Novinka - možnosť vkladať fotky do diskusie
Pridali sme moznost vkladat fotky do diskusie. Pre ilustraciu, som k tomuto prispevku prilozil zopa…
fra
Pred 15 rokmi
16
Aké máte skúsenosti s kuchyňou Nobilia?
Práve zariaďujeme byt a vyberáme kuchyňu. Zatiaľ nás zaujala kuchyňa od firmy Nobília - sú dostatoč…
dodog
Pred 16 rokmi
4
Oplatí sa kúpiť akumulačnú nádrž?
Pekny den prajem. Potreboval by som pomoct a poradit nieco ohladne akumulacnej nadrze. Oplati sa to…
suso
Pred 7 rokmi
1
2
45
Ako fungujú mladomanželské pôžičky?
Dobry den pocula som ze sa schvalili mladomanzelske pozicky . Neviete niekto o tom nieco viac. Daku…
finsluzby
Pred 15 rokmi
24
Aká by mala byť výška balkónových dverí?
..prosím..pomohol by niekto vypočítať aké vysoké dvere balkónové alebo terasové majú byť,,,, otvor…
alea23
Pred 16 rokmi
8
Máte niekto doma zmrzlinovač?
Uvažujem nad kúpou domáceho zmrzlinovača. Mohol by to byť dobrí darček pre celú rodinu. Mám 3 deti …
kata698
Pred 4 rokmi
7
Je vhodné umiestniť rúru vedľa chladničky?
ahojte. Chcela by som sa opytat skusenych, ci maju umiestnenu vedla rury chladnicku. ci je to vobec…
jusil
Pred 16 rokmi
6
Ako má vyzerať súhlas na spoločnú studňu?
Prosím kto vie poradiť ako má byť napísaný súhlas o povolení,že sa môžme napojiť na svokrinu studňu…
katka09
Pred 16 rokmi
3
Je Nobasil Classic 040 vhodný na izoláciu strechy?
Prajem pekny den. Bol by som velmi rad keby sa tu nasiel niekto kto by mi vedel poradit co so zatep…
jankazb
Pred 16 rokmi
12
Firma stále pýta peniaze a nič nerobí. Ako postupovať?
Ahojte, potrebujem poradit. Chceli sme si troska skraslit nasu chodbu v panelakovom byte - stierky,…
nightfighter
Pred 15 rokmi
21
Aká má byť hrúbka izolácie šikmej strechy?
Prajem pekny den. Radi by sme sa tu nieco dozvedeli o tom ci sme zvolili dostatocnu hrubku izolacie…
hipisko
Pred 14 rokmi
17
Kde sa v Bratislave dajú zohnať biele stoličky?
Ahojte, chcem Vás pekne poprosiť o radu, či náhodou neviete o nejakom obchode či uz v Ba alebo i…
heju11
Pred 16 rokmi
10
Tapeta namiesto obkladu do kuchyne. Dá sa vyčistiť?
Ahojte chcela by som sa spýtať či má niekto skúsenosti s tapetami medzi kuchynskou linkou, napr. ke…
smajchel
Pred 12 rokmi
27
Mezdi OSB doskami a stenou sa necháva dilatácia?
Zdravím stavebníkov!Na jar sa chystam robit vonkajsie podhlady a neviem co je najlepsie.Niekto uchy…
johnbirkof
Pred 5 rokmi
1
2
42
Obľúbené albumy
Keď sa vám tá nová stránka celkom pekne vycibrila, privítala by som možnosť pridávať si niektoré al…
zuanach
Pred 16 rokmi
8
Akú sušičku ovocia kúpiť?
... rada by som kupila sušičku rodičom, poradite mi nejaku fakt dobrú, ľahko ovládateľnú...čo by ma…
kata698
Pred 4 rokmi
6
1
2
…
3569
3570
3571
3572
3573
…